‘Het succes heeft een zwarte rand’: na de veroordeling van Nederlands meest gevreesde topgangster Ridouan Taghi

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Getuigen schetsen weinig fraai beeld van man achter Titan: “Hij crashte al eerder met duikboot en gooide controller naar hoofd andere piloot”

Getuigen hebben tijdens de hoorzitting over de ramp met de onderzeeër Titan een weinig fraai beeld geschetst van Stockton Rush, de oprichter en grote baas van OceanGate, het bedrijf achter de Titan. Hij wordt omschreven als “arrogant”, “ongeduldig” en “iemand die het niet al te nauw nam met de veiligheid”. Dat bleek onder meer uit een hallucinant verhaal dat een

Lees meer »

Wzc Sint-Godelieve krijgt een nieuw zadeldak

Deze maand wordt hard gewerkt aan het dak van woonzorgcentrum Sint-Godelieve in de Sint-Jans-Gasthuisstraat. “Concreet wordt het bestaande zadeldak zo goed als volledig vernieuwd”, geeft campusdirecteur Ilse Vandenbroucke mee. Zo worden overbodige schouwen weggenomen en worden de goten vernieuwd. Er komt een nieuw onderdak, isolatie en nieuwe dakpannen.
The post Wzc Sint-Godelieve krijgt een nieuw zadeldak appeared first on

Lees meer »

Nathalie Van Der Beken vervangt haar man op lijst van LEEF! in Herzele zodat man-vrouwverhouding weer klopt

In Herzele vervangt Nathalie Van Der Beken haar man op de verkiezingslijst van LEEF!. Dat doet ze omdat de man-vrouwverhouding niet meer klopte na een computerfout. Daardoor moest iedereen zijn handtekening opnieuw op papier zetten. Maar 2 vrouwen op de lijst waren in het buitenland, konden niet tekenen, en komen dus toch niet op de lijst. Daardoor was het man-vrouwevenwicht

Lees meer »

KIJK. Jens Dendoncker legt uit waarom Karen Damen voor het eerst geen speurder meer is in ‘The masked singer’

Vanavond is het eindelijk zover: het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ begint. In de aflevering maken we kennis met Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel, die voor het eerst hun echte stem aan de jury en het publiek laten horen. Reporter Jarne mocht enkele maanden geleden die allereerste opname bijwonen. Hij sprak er met de

Lees meer »

Geschorste procureurs nog drie maanden langer aan de kant geschoven

West-Vlaams procureur Filiep Jodts verlengt de schorsing van twee van zijn substituut-procureurs met drie maanden. Voormalig afdelingshoofd Y.S. van het Brugse parket en zijn Ieperse evenknie J.L. werden in maart geschorst in de nasleep van de affaire rond de fraude met de examenvragen bij de Hoge Raad voor de Justitie. Het gerechtelijk onderzoek naar die fraude loopt ondertussen volop.

Lees meer »

Moedig Club Brugge kraakt pas in slotfase tegen Borussia Dortmund

Club Brugge is woensdagavond met een valse noot gestart aan de league phase van de vernieuwde Champions League. Op de eerste speeldag toonde blauw-zwart veel goede intenties tegen Borussia Dortmund, maar de Duitse grootmacht trok in het laatste kwartier dan toch aan het langste eind: 0-3.
The post Moedig Club Brugge kraakt pas in slotfase tegen Borussia Dortmund appeared

Lees meer »

Infopunt zet met activiteiten dementie in de kijker

21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Een dag die het Infopunt dementie in Lichtervelde niet zomaar laat voorbijgaan. “We merken dat er een groot taboe rust op dementie en willen door info, activiteiten en verschillende acties dit helpen wegwerken.”
The post Infopunt zet met activiteiten dementie in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »