Eurovisiesongfestival tikt Duitse deelnemer op de vingers en vraagt scheldwoord uit nummer te verwijderen

De zanger Isaak (28) zal Duitsland vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Maar de organisatoren van het evenement hebben hem nu al gewaarschuwd: hij moet namelijk eerst een woord uit zijn nummer ‘Always On The Run’ schrappen voordat hij in Zweden mag optreden. 

Meer krantenkoppen in België

Chiro Don Bosco viert als een van oudste Chiro’s van het land 90ste verjaardag op Dag van de Jeugdbeweging: “Chirowiet ben je voor het leven”

Op vrijdag 18 oktober vieren duizenden jongeren in Vlaanderen de Dag van de Jeugdbeweging, een jaarlijks evenement dat de trots en de waarden van de jeugdbewegingen in de kijker zet. Dit jaar is het voor Chiro Don Bosco extra bijzonder, want zij vieren hun 90-jarig bestaan. Opgericht op 1 april 1934 is deze Chiro een van de oudste van Vlaanderen.<br

Lees meer »

Voor Saudisch geld danst nu ook de tennisheld

Na het voetbal, golf, boksen en de Formule 1 gaat nu ook het tennis definitief overstag voor de oliedollars uit Saudi-Arabië. Ondanks hun kritiek op de overvolle kalender tekenen Rafael Nadal en co. present voor een demonstratietoernooi in Riyad. Ze spelen er voor de grootste prijzenpot ooit.

Lees meer »

Nieuwe locatie voor babywellness My First Spa

Een dynamische, ondernemende en gedreven jonge vrouw. Deze woorden typeren uitstekend hoe de 24-jarige Axelle Roelens, zaakvoerster van babywellness My First Spa, in het leven staat. Onlangs nam ze haar intrek in haar nieuwe locatie. Langs de Poperingseweg in Vlamertinge werd een nieuw pand, het vroeger café-feestzaal De Gilde, volledig gerenoveerd.
The post Nieuwe locatie voor babywellness My First

Lees meer »

Topman Stellantis sluit sluiting fabrieken niet uit

Carlos Tavares, de topman van autogroep Stellantis met onder meer de merken Peugeot, Fiat, Opel en Chrysler, sluit niet uit dat er fabrieken zullen worden gesloten om de groep concurrentieel te houden tegenover de Chinese concurrentie. Dat zegt hij in interviews met enkele Franse media.

Lees meer »

Boeing schrapt 17.000 jobs

09:30 Boeing gaat door een diep dal en grijpt in. ‘Ons bedrijf zit in een moeilijke positie en het is moeilijk om de uitdagingen waar we samen voor staan, te overschatten’, zei CEO Kelly Ortberg.

Lees meer »

Energiewaakhond waarschuwt voor overvloed aan zonnestroom

De Belgische ­energieregulator CREG toont in een nieuwe studie hoe ons elektriciteitsnet vandaag soms tot zijn limieten gedreven wordt. Om de groeiende zomerse overschotten aan zonne-energie op te vangen, zal meer flexibiliteit ­ingebouwd moeten worden, aldus de waakhond in de studie waarover De Tijd dinsdag bericht.

Lees meer »

Deze jonge Belg is sniper voor Israël: “Hij maakt deel uit van een doodseskader dat schiet op ongewapende burgers”

Een Palestijnse journalist heeft een Israëlisch sniperteam blootgelegd dat in Gaza opereert onder de naam ‘Refaim’, fantoom. Daar hebben ze vanop grote afstand geschoten op ongewapende mensen, soms zelfs van meer dan 1.200 meter afstand. Een van die sluipschutters is een jonge twintiger uit Ukkel. Zijn vader runt een vastgoedbedrijf dat actief is in de betere buurten van Brussel, maar

Lees meer »

Unieke beelden tonen noorderlicht in België en Nederland

Dankzij een zonnestorm die donderdagnamiddag de aarde bereikte, was ‘s nachts het noorderlicht uitzonderlijk goed te zien in België en Nederland. Op sociale media deelden enkele noorderlichtspotters hun indrukwekkende video’s uit onze regio. Ook in het Verenigd Koninkrijk en in Noord-Amerika waren kleurrijke taferelen te zien.

Lees meer »

Een roze Tesla, “Quicky Mercury” en de jongerentaal van Herman De Croo: dit waren de opvallendste beelden van de verkiezingscampagne

In heel Vlaanderen werkten kandidaat-gemeenteraadsleden zich de afgelopen weken uit de naad om kiezers te overtuigen om zondag voor hen te stemmen. Voor sommigen onder hen volstonden de klassieke deur-aan-deurbezoeken en het ophangen van affiches duidelijk niet. Ludieke filmpjes, opvallende acties en in één stad zelfs een heuse spandoekenoorlog: dit zijn de meest bijzondere beelden van de voorbije campagne.

Lees meer »

Bebloemers in de bloemetjes in Langemark-Poelkapelle

De laureaten van de bebloemingsactie werden gehuldigd. 86 inwoners van Langemark-Poelkapelle zetten hun beste beentje voor om hun voortuin op te fleuren, maar uiteindelijk waren het Gery, Gilbert, Monique, Rosa, Etienne en Luc die met de hoofdprijzen naar huis gingen.
The post Bebloemers in de bloemetjes in Langemark-Poelkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »