Zinho Vanheusden heeft ziekenhuis verlaten na lelijke val, later deze week nog MRI

Zinho Vanheusden heeft het ziekenhuis verlaten. De verdediger van Standard, die tijdens het duel tegen Union slecht neerkwam, zou geen breuken in de rug hebben opgelopen. De aanvoerder van de Rouches heeft wel veel pijn, die waarschijnlijk komt van een hernia. Later deze week volgt nog een MRI-scan die meer duidelijkheid moet scheppen. 

Meer krantenkoppen in België

Gedetineerde probeert verpleegster te wurgen

Een 25-jarige vrouwelijke gedetineerde uit de gevangenis van Brugge probeerde tijdens een doktersconsultatie vorige week zonder aanleiding een verpleegster te wurgen met een schoenveter. Het slachtoffer raakte niet zwaargewond, maar is wel in shock. “Het was al de derde keer op rij dat de gedetineerde geweld gebruikte tegen het personeel”, zegt ACOD-vakbondsafgevaardigde Sandra Droissart. “Dat gebeurde telkens zonder aanleiding. Het

Lees meer »

Antwerpen verbiedt het, hier doen schepenen zélf mee: 128 ploegen strijden in Lichtervelde voor Belgische titel beerpong

Wie gooit het best een pingpongballetje in een beker gevuld met bier? Het antwoord op die vraag kennen we zaterdag, want in Lichtervelde strijden 128 duo’s dan voor de Belgische titel beerpong. “Maar verwar ons kampioenschap zeker niet met overmatig drankgebruik”, beklemtonen de organisatoren. “Integendeel: wie goed wil beerpongen, moet vooral een heldere geest hebben.”
The post Antwerpen verbiedt

Lees meer »

Defensiespecialist na pleidooi van Bart De Wever voor luchtafweer: “Op dit moment heeft België géén verdediging tegen inkomende raketten”

In een interview naar aanleiding van de tachtigste verjaardag van de bevrijding van Antwerpen pleitte burgemeester én formateur Bart De Wever (N-VA) voor investeringen in luchtafweersystemen om onze haven te beschermen tegen vijandelijke raketten. “Ons land blijft onder de lat van wat de NAVO vraagt”, bevestigt defensiespecialist Sven Biscop.

Lees meer »

Opsporingsonderzoek naar wangedrag vierde geniebataljon Amay beëindigd

Het opsporingsonderzoek binnen het vierde geniebataljon in Amay is afgesloten. Dat heeft het parket van Luik dinsdag bekendgemaakt. Het onderzoek van de federale politie onder leiding van de procureur des Konings van Luik moest problematische handelingen en gedrag binnen het bataljon onderzoeken. Die afdeling van het leger kwam eerder dit jaar onder vuur te liggen na klachten over wangedrag.

Lees meer »

Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar we houden er nog niet meteen mee op”

Katleen Verhoest (58) en Patrick Caenepeel (69) zijn eigenaars en uitbaters van restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ in Houthulst. Hoewel hun zaak nu te koop staat, zijn ze absoluut nog niet van plan om in de eerste jaren te stoppen.
The post Katleen (58) en Patrick (69) zetten hun restaurant en feestzaal ‘In de Sneppe’ te koop: “Maar

Lees meer »