Twintiger krijgt drie maanden cel voor vernieling brievenbussen in Knoks appartementsgebouw: “Hij dacht dat hij in zijn Airbnb was”

Een 25-jarige Waal heeft voor de Brugse rechtbank drie maanden effectieve celstraf gekregen voor de vernielingen die hij aanrichtte in een appartementsgebouw in Knokke-Heist.

Op 5 februari was L.H. op alle deurbellen aan het duwen in de inkomhal van een appartementsgebouw in Knokke-Heist. Toen de politie arriveerde, trof ze de Waalse twintiger aan met reclameblaadjes en post in zijn handen. Hij had vijf brievenbussen beschadigd en had zelfs nog een slotje vast.

Opvallende uitvlucht

De beklaagde, die onder invloed was van alcohol, kwam tijdens zijn verhoor met een opvallende verklaring op de proppen. “Ik dacht dat ik in de hal stond van mijn Airbnb”, stelde H., die in het verleden al veroordelingen opliep voor slagen en drugsfeiten. Voor zijn proces rond de vernielingen kwam hij niet opdagen. (AFr)

The post Twintiger krijgt drie maanden cel voor vernieling brievenbussen in Knoks appartementsgebouw: “Hij dacht dat hij in zijn Airbnb was” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Racen met zelfgebouwde zeepkisten op STEM-kamp in VTI van Tielt

Knotsgekke zeepkisten bouwen en er dan samen met vrienden over de speelplaats mee scheuren? Het gebeurt deze week in het VTI van Tielt, waar in samenwerking met de jeugd- en sportdienst van de stad een nieuwe editie van het ‘STEMmania’-kamp loopt.
The post Racen met zelfgebouwde zeepkisten op STEM-kamp in VTI van Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Beelden tonen hoe woedende DJ Hardwell abrupt zijn optreden beëindigt op Saga Festival: “Zo kan ik dit niet”

De Nederlandse Robbert van de Corput (36), beter bekend als DJ Hardwell, heeft zijn optreden op het Saga Festival in Boekarest op vrijdagavond vroegtijdig beëindigd. Tijdens zijn set uitte hij zijn frustratie over het festival, omdat hij naar eigen zeggen niet betaald werd. Daarnaast klaagde hij ook over de gebrekkige kwaliteit van de apparatuur. “Zo kan ik niet optreden.”

Lees meer »

Brabantse festival Paradise City op weg naar straffe wereldprimeur voor zijn tiende editie volgend jaar: “Idee zorgt voor levensvreugde”

De knaldrang was groot op Paradise City. Met dank aan – onder andere – de Orbit Stage, een gloednieuwe volledig uit hout opgetrokken arena inclusief 360 graden ravebalkon. Dé blikvanger van het driedaagse festival in Perk (Steenokkerzeel) dat er elk jaar nog groener op wordt. Op naar een straffe primeur in 2025: een tiende editie die op volledig pure hernieuwbare

Lees meer »

Aangrijpende beelden van deurbelcamera tonen hoe peetouders in spe dolgelukkig vertrekken, maar enkele dagen later terugkomen met urne

De wereld van Jessie (32) en Nate (32) stortte in toen hun zoontje op 25 december 2023 doodgeboren werd. Op 23 december had het Amerikaanse koppel nog aan de zus en schoonbroer van Jessie gevraagd om de peetouders van Matty te worden. Hun deurbelcamera filmde hoe de peetouders in spe die dag dolgelukkig vertrokken, maar legde enkele weken later ook

Lees meer »

Feestelijke opening van Wijn aan Zee in Nieuwpoort: “Met onze ervaring als sommeliers weten we precies wat de klanten zoeken”

Dit weekend was het feest in Nieuwpoort: de officiële opening van de nieuwe Wijn aan Zee winkel werd gevierd. Na de afbraak van de oude zaak, zijn sommeliers Karim Vliegen (53) en Joke Dierickx (48) verhuisd naar hun nieuwe locatie aan de Albert I laan 49, strategisch gelegen tussen Nieuwpoort-Bad en Nieuwpoort-Stad.
The post Feestelijke opening van Wijn aan

Lees meer »

Rik Waeyaert (62) uit Kortemark gaat met pensioen en zet punt achter politieke loopbaan: “De cirkel is nu mooi rond”

Geen Kortemarkenaar die Rik Waeyaert niet kent. Hij is niet alleen al meer dan 35 jaar politiek actief in de gemeente, maar is ook voor iedereen het ACV-gezicht van de Kortemark. Rik staat in september voor zijn laatste politieke wapenfeit: cc De Beuk officieel openen.
The post Rik Waeyaert (62) uit Kortemark gaat met pensioen en zet punt achter

Lees meer »

Brandweer evacueert bijna 40 mensen van attractie Bellewaerde

Brandweer Westhoek moest zaterdagavond met een zonaal klimteam uitrukken naar het Ieperse Bellewaerde Park. Daar was de attractie El Valador vastgelopen op een hoogte van tien meter. In totaal werden 37 mensen geëvacueerd.
The post Brandweer evacueert bijna 40 mensen van attractie Bellewaerde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gunther Levi van De Romeo’s komt op bij  gemeenteraadsverkiezingen in Hulshout: “Wil me inzetten voor veilig fietsen in de gemeente”

Zanger en acteur Gunther Levi, officieel Gunter De Batselier, doet in oktober mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Hulshout. Hij is kandidaat op de lijst van Hulshout op Punt (HOP), de nieuwe naam van de plaatselijke CD&V-afdeling. Verkeersveiligheid is een thema waarvoor hij zich extra wil inzetten. Levi relativeert de impact van zijn bekendheid: "Een cafébaas in onze gemeente is even

Lees meer »

Diamant voor Ginette en Marcel uit Zwevegem

Het echtpaar Marcel Vincke en Ginette Vermaut konden onlangs hun diamanten huwelijksjubileum vieren. Ze waren op 18 juni 60 jaar gehuwd.
The post Diamant voor Ginette en Marcel uit Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »