Spontane staking bij bagageafhandelaar Aviapartner, Brussels Airport waarschuwt voor vertraagde vluchten

Bij bagageafhandelaar Aviapartner op Brussels Airport is vanmorgen een spontane staking uitgebroken. Dat meldt Brussels Airport. De luchthaven waarschuwt voor verstoorde bagageafhandeling en mogelijk vertraagde vluchten. 

Meer krantenkoppen in België

Hoofdcoach Philippe Decavel rijgt met Lenig & Vlug medailles aan elkaar: “Trampoline is de rode draad”

Trampolineclub Lenig & Vlug Beveren-Leie rijgt de medailles aan elkaar, zowel op de Belgische als Franse kampioenschappen. Philippe Decavel, hoofdcoach en manager van de club, speelt een belangrijke rol in het succes van de club.
The post Hoofdcoach Philippe Decavel rijgt met Lenig & Vlug medailles aan elkaar: “Trampoline is de rode draad” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Lunchbar Mellon opent de deuren in Roeselare: “Hebben iets meer dan 200 eetplaatsen”

Maandag 29 juli opende Lunchbar Mellon de deuren in de Ooststraat in Roeselare. Voor zaakvoerster Wendy Vandendriessche is het na Waregem al de tweede vestiging van haar lunchrestaurant. “Wie onze zaak in Waregem kent, zal de stijl hier zeker en vast herkennen.”
The post Lunchbar Mellon opent de deuren in Roeselare: “Hebben iets meer dan 200 eetplaatsen” appeared first

Lees meer »

Nieuwe jeugdlokalen in Kleit officieel geopend: “Binnenkort komt er ook nog een onthaastingszone”

De nieuwe jeugdlokalen in deelgemeente Kleit zijn klaar en werden officieel geopend. In de moderne nieuwbouw bevinden zich tien lokalen. “Voor de start van de werken gingen we uitgebreid in overleg met de lokale jeugdbeweging. Op die manier kwamen we tot een mooi ontwerp en een prachtig resultaat”, zegt onafhankelijk schepen van Jeugd Peter T. Van Hecke. “We zijn dan

Lees meer »

Oeps… restauratie van engeltje in Spaanse kerk kon duidelijk beter

Gelovigen in het Spaanse Soria staan op hun achterste poten. Restaurateurs hebben een cherubijn, een soort van mythische engel, in hun kerk volledig mismeesterd en overschilderden de bleke muren bovendien met dofroze verf. Het bisdom geeft toe dat er kritiek is. “Maar niet iedereen stoort er zich aan”, klinkt het zalvend.

Lees meer »

30 dode vissen in Zwalm door warmte, lage waterstand en vervuiling

Brandweermensen hebben in Meilegem, bij Zwalm, zo’n 30 dode vissen uit het water gehaald. Ze probeerden andere dieren te redden door extra water in de oude Scheldearm te spuiten. Zuurstofgebrek en het vele eendenkroos zijn enkele van de oorzaken van de vissterfte. "Ook vervuiling speelt een rol, een structurele oplossing is op dit moment te duur", zegt schepen Patrick Moreels

Lees meer »

Marijke Pinoy speelt met moeder, kinderen en kleinkinderen op Theater Aan Zee: “Het voelt alsof we samen een berg beklommen”

Een van de verrassingen op Theater Aan Zee (TAZ) dit jaar, is de gelaagde – en al weken uitverkochte – voorstelling Foreverandevergem die Marijke Pinoy, afkomstig uit Menen, maakte met haar moeder, kinderen en kleinkinderen. Vier generaties samen op de planken. “Confronterend en helend tegelijk”, aldus de 65-jarige actrice.
The post Marijke Pinoy speelt met moeder, kinderen en kleinkinderen

Lees meer »