Danny van café De Kletsekop viert uitbundig zijn 50ste verjaardag: “Feest met als thema Peppi en Kokki”

Danny Debruyne, uitbater van het alom bekende café De Kletsekop in de Mokker, Lekestraat 55, viert op zaterdag 23 maart zijn 50ste verjaardag. En dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Iedereen is van harte welkom om mee te feesten.

Café De Kletsekop bestaat al zeven jaar en biedt niet alleen een gezellige binnenruimte, maar ook een ruim zonneterras met achteraan de parking een foodtruck. Het was vroeger een kapperszaak, Coiffeur Mark genaamd, en werd eigenhandig door Danny verbouwd tot het gezellige café dat het nu is.

De naam De Kletsekop is niet toevallig gekozen, maar verwijst subtiel en humoristisch naar het kale hoofd van Danny en werd geïntegreerd in het unieke logo van het café. Het draagt bij aan de charme van het café en weerspiegelt de persoonlijkheid van de eigenaar. “Het wordt een uitbundig feest waarop iedereen wordt uitgenodigd. Mijn vriendin, Nancy Arickx, koos voor het thema Peppi en Kokki”, vertelt Danny enthousiast. “Zij kwam op het idee omdat ze weet dat ik al heel lang met de gedachte speel om rond mijn 50ste verjaardag een cruise te maken. Iedereen die langskomt en verkleed is in de kenmerkende marinestijl van de serie uit lang vervlogen tijden krijgt bij binnenkomst een drankje aangeboden.”

De sympathieke Danny is trouwens altijd wel te vinden voor een leuk feestje.

Thema-avonden

Zo was er zaterdag een carnavaleske verkleedparty en organiseerde hij afgelopen zomer een Beach Party. Daarvoor werden er tonnen zand binnen gevoerd in het café, maar ook op het zonneterras om het geheel volledig in de juiste sfeer te brengen.

“Deze thema-avonden zijn stuk voor stuk een schot in de roos”, zegt Danny nog. Het café biedt bovendien de mogelijkheid om gezellig een kaartje te leggen of een partijtje biljart te spelen.

Kortom, het is een ontmoetingsplaats waar zowel jong als oud graag vertoeven. Iedereen is welkom aan boord van het Peppi en Kokki-feest ter ere van Danny’s 50ste verjaardag. (SVE)

The post Danny van café De Kletsekop viert uitbundig zijn 50ste verjaardag: “Feest met als thema Peppi en Kokki” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Laat ons nu maar focussen op de start van de Spelen

Waar blijft die ‘ongeziene’ sportzomer waarmee Sporza uitpakt? We hadden tijdens het EK alvast een hoog déjà vu-gevoel. Het liep voor de Rode Duivels precies af zoals op het EK 2016, het EK 2020 en het WK 2022: teleurstellend en frustrerend. Bange Tedesco. Wie wél ongezien presteerde in Duitsland, was onze Charles De Ketelaere. Omdat
The post Laat ons

Lees meer »

Boete dreigt voor artsen die te veel antibiotica voorschrijven

Alle huisartsen die de afgelopen vijf jaar antibiotica hebben voorgeschreven, kregen deze week een brief van de ziekteverzekering (Riziv) in de brievenbus. Daarin staat hoe vaak ze de medicijnen hebben voorgeschreven, en of ze zich daarmee aan de richtlijnen hebben gehouden, zo staat zaterdag in De Standaard.

Lees meer »

Biden blundert opnieuw en beschrijft zichzelf als zwarte vrouw

De Democraten hebben Bidens prestatie tijdens het eerste presidentiële debat naar aanloop van de Amerikaanse verkiezingen nog maar nauwelijks kunnen verteren, of de president blundert opnieuw. Op Independence Day struikelt hij meermaals over zijn woorden, tot het punt dat hij zichzelf een zwarte vrouw noemt.

Lees meer »

Waarom Franse verkiezingen een herexamen voorzien

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe kiessystemen er in alle vormen en formaten zijn, én hoe die formaten de verkiezingsuitslag kunnen beïnvloeden. Wat als we in België bijvoorbeeld het Franse systeem zouden toepassen? “Een

Lees meer »

Gebakkelei over jaarrekening en investeringen op gemeenteraad van Koksijde

Net voor de start van de zomervakantie lichtte burgemeester Marc Vanden Bussche op de gemeenteraad de jaarrekening 2023 toe, wat leidde tot stevig gebakkelei met N-VA-oppositieraadslid Sander Loones, die op zijn beurt weerwerk kreeg van raadslid Elwin Van Herck (Koksijde Vooruit).
The post Gebakkelei over jaarrekening en investeringen op gemeenteraad van Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Met dat geld wou ze een fiets kopen voor haar verjaardag, maar dat zal nu niet lukken”: dieven stelen spaarpotje van Inaya (4)

De 4-jarige Inaya uit Houthulst viert op 17 juli haar vijfde verjaardag. Met het geld uit haar spaarpotje zou het meisje een fietsje kopen. Alleen beslisten drie dieven daar deze week anders over. Ze drongen het café van haar ouders binnen en graaiden haar spaargeld mee. “Het is zo zielig dat we het Inaya niet hebben durven vertellen”, zegt mama

Lees meer »

Feesten Heule-Watermolen verliezen metWalter Deleu (76) opnieuw een oud-voorzitter

Nog maar vorige maandag 1 juli is dr. Claude Damman ten grave gedragen of Heule-Watermolen is opnieuw in rouw door het overlijden de dag erop van Walter Deleu. Beiden waren oud-voorzitter van het feest- en cultuurcomité dat de Watermolen Feesten organiseert. Toevallig vindt in de levendige gemeenschap net dit weekend de 80ste editie plaats van de kermis, die voortvloeide uit

Lees meer »