Oudercomité van De Waaier in Watou pakt uit met fuif ‘Flashback’: “Voor iedereen die zin heeft in een leuk feestje”

Het oudercomité van vrije basisschool De Waaier uit Watou pakt uit met een originele manier om de school financieel te steunen. Op zaterdag 2 maart organiseren ze Flashback, een fuif voor iedereen die zin heeft in een leuk feestje.

“We zochten iets om ouders samen te brengen, nog eens terug te keren naar de onbezorgde jeugdigheid van uitgaan en gezellig samenzijn. Tijdens een bijeenkomst van de ouderraad werd het eerste zaadje geplant voor de fuif, waarna we met een werkgroep dit idee voort hebben uitgewerkt”, klinkt het bij het oudercomité van vbs De Waaier. Op zaterdag 2 maart wordt de fuif georganiseerd in de Parochiezaal aan de Blauwhuisstraat 5 in Watou.

“Wat kunnen mensen verwachten van Flashback? Een gezellige sfeer, dikke ambiance met the Vintage dj’s, een uitgebreide bar met onder andere heerlijke cocktails en mocktails, frietjes en snacks voor de kleine honger…”, klinkt het. “Ouders, oud-leerlingen, leerkrachten, sympathisanten… zijn meer dan welkom. Kortom iedereen die zin heeft in een leuk feestje.”

Viparrangement

Tickets voor de fuif kosten in voorverkoop 5 euro en aan de deur 7 euro. Voor het viparrangement betaal je 50 euro. Voor dat bedrag is er van 19 tot 22 uur een receptie met drank en hapjes, stoofvlees en vol-au-vent met frietjes, heb je toegang tot de fuif, een drankkaart ter waarde van 20 euro en een viplounge.

Kaarten voor Flashback zijn te verkrijgen bij leden van de ouderraad, de leerkrachten, kinderopvang Pang (Moenaardestraat 12A in Watou), slagerij Leuridan, Minimarket Watou, Café De Ster en bij Carmen Delalleau (0476 61 12 33).

(LBR)

The post Oudercomité van De Waaier in Watou pakt uit met fuif ‘Flashback’: “Voor iedereen die zin heeft in een leuk feestje” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zemst plaatst kooien om duivenplaag aan te pakken

In Elewijt bij Zemst gaat de gemeente kooien plaatsten om duiven te vangen. De gemeente kampt al een tijdje met een duivenplaag. De gevangen duiven worden naar een opvangcentrum in Limburg gebracht. Aan de inwoners wordt ook gevraagd om de duiven niet voederen.

Lees meer »

KIJK. Zo klopte Girmay zowel Philipsen als De Lie, die ingesloten zat, in de spurt: de momenten van rit acht

Nadat de Noor Jonas Abrahamsen maar liefst 168 kilometer in de aanval reed, barstte het geweld rond tien kilometer van de finish in Colombey-les-Deux-Églises los. In het helse strijdgewoel voor de beste posities, kwamen zowel Philipsen als De Lie bijna ten val. Uiteindelijk werd de machtsspurt gelanceerd door Coquard, maar kwamen onze twee landgenoten net te kort om Biniam Girmay

Lees meer »

Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf leren kaleien”

Vakmensen en doe-het-zelvers kunnen sinds kort voor hun verf- en kaleiproducten terecht bij Rejan Paints in de Oostendse Steenweg 131 in Brugge. “We bieden niet alleen de producten aan, maar ook begeleiding aan particulieren die zelf willen kaleien”, zegt zaakvoerster Karmen Goemaere.
The post Karmen Goemaere kiest met Rejan Paints voor nieuw avontuur: “We willen doe-het-zelvers en particulieren zelf

Lees meer »

Katy Parmentier is de flamboyante ster van ‘B&B zoekt lief’: “Sommige dingen waren echt niet voor uitzending geschikt”

“Er zijn tranen gevloeid, er was verliefdheid én een portie drama.” Nee, saai wordt het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’ niet, met dank aan de flamboyante Katy Parmentier (52). Zij ging na lang twijfelen op zoek naar een nieuwe liefde en kreeg daarvoor een bijzondere helper: Liba, de nieuwe partner van haar ex-man. “Sommige dingen waren echt niet voor

Lees meer »

Peuter verdrinkt thuis in kinderzwembad

Het West-Vlaamse parket is een onderzoek gestart naar de dood van een peuter van 1 jaar. Het jongetje verdronk in een zwembadje bij hem thuis in de tuin. “Alles wijst op een tragisch ongeval”, zo zegt parketwoordvoerster Griet De Prest.

Lees meer »

Dreigingsniveau in België blijft volgens OCAD ernstig: “Motieven van daders zijn vager en diverser geworden”

OCAD, het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse, schaalt de algemene dreiging voor België nog zeker tot het einde van de zomer in op niveau 3 of ‘ernstig’. Dat zegt Gert Vercauteren, directeur ad interim van OCAD, donderdag bij de publicatie van het activiteitenverslag van 2023. Niveau 3 is al acht maanden kracht, sinds de aanslag op Zweedse voetbalsupporters in Brussel.

Lees meer »

Wim Opbrouck zoekt strandbloemen

Wim Opbrouck is de curator van het vernieuwde Provinciaal Hof op de Markt in Brugge. Hij is nu samen met zijn team volop bezig het Hof der Dingen vorm te geven dat er een vaste stek krijgt.
The post Wim Opbrouck zoekt strandbloemen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bosbranden in buurt van Athene onder controle

De hevige bosbranden die zondag waren uitgebroken in de buurt van de Griekse hoofdstad Athene “zijn onder controle”. Dat heeft Vassilis Vathrakoyannis, woordvoerder van de brandweer maandag meegedeeld. “Er zijn geen fronten meer actief. Het vuur is ingedamd door de brandweer.”

Lees meer »