Meer duidelijkheid rond verdacht overlijden in Veltem-Beisem: slachtoffer is 38-jarige bewoonster

Het levenloze lichaam dat vrijdagavond werd aangetroffen in een woning in het Molenstraatje in Veltem-Beisem is de 38-jarige bewoonster. Wat haar precies is overkomen, is nog niet duidelijk. 

Meer krantenkoppen in België

Bepaling strafmaat in rechtszaak rond Trump en Stormy Daniels uitgesteld tot 18 september

De bepaling van de strafmaat in het proces tegen voormalig Republikeins president Donald Trump voor het betalen van zwijggeld aan een pornoster is uitgesteld tot 18 september. Dat blijkt uit een juridisch document dat AFP kon bemachtigen. Op 6 september zal rechter Juan Merchan zich uitspreken over de potentiële impact van de beslissing van het Hooggerechtshof op deze rechtszaak.

Lees meer »

Jongeren zwaargewond na joyride

Drie minderjarigen van 13, 15 en 16 jaar oud, raakten zondagmiddag zwaargewond op de parking van de vroegere Makro in Deurne. De drie, twee broers en een vriendje,waren het afgesloten deel van de voormalige Makro-parking binnengedrongen. De parking wordt gebruikt door verschillende garagebedrijven om voertuigen te stallen. De jongeren gingen vervolgens op zoek naar een voertuig dat niet slotvast stond

Lees meer »

Politie vindt menselijke resten na verdwijning van twaalfjarige in Australië: “Meisje aangevallen door krokodil”

De Australische politie zegt menselijke resten te hebben gevonden die zouden kunnen overeenkomen met een twaalfjarige tiener die eerder deze week als vermist was opgegeven. Het is niet duidelijk hoe het lichaam van het meisje eraan toe is, maar de politie spreekt van een “gruwelijke” vondst. Mogelijk werd het kind aangevallen door een krokodil tijdens een zwempartij in het noorden

Lees meer »

Directeur Maxim Esprit waagt de sprong naar Prizma Campus VTI: “De laatste weken ging ik in elke klas van de school een uitdaging aan”

Directeur Maxim Esprit van Prizma Basisschool Heilige Familie heeft er drukke laatste weken opzitten. Hij sloot het schooljaar af op de lagere school en start binnenkort met een nieuwe uitdaging in Prizma Campus VTI.
The post Directeur Maxim Esprit waagt de sprong naar Prizma Campus VTI: “De laatste weken ging ik in elke klas van de school een uitdaging

Lees meer »

“Meldpunt illegaliteit” in elke politiezone, reclame in Nederlands en fusie enkel na referendum: Vlaams Belang stelt speerpunten lokale verkiezingen voor

Vlaams Belang heeft zijn speerpunten voor de lokale verkiezingen voorgesteld. De radicaal-rechtse partij zet in op veiligheid, maar ook op het gebruik van het Nederlands en beslissingsmacht op gemeenteniveau. "De verkiezingen van juni waren die van versterking, die van oktober worden die van verankering", zegt voorzitter Tom Van Grieken.

Lees meer »

Johan Boskamp over Oranje, Tedesco en zijn pensioen als analist: “Nederland heeft geen enkele speler van wereldklasse”

“Ik heb alleen nog maar op dat bankje gelegen en zitten zappen. Werelds!” Tot u spreekt Johan Boskamp (75), sinds vorige maand voetbalanalist op rust. Er ligt een nieuwe biografie van hem in de winkel. “Alle leugens en de rest staat erin”, zegt hij. Het liefst ouwehoert hij over voetbal. Over het EK, Oranje, de Duivels, Tedesco… en Mark Cavendish.

Lees meer »