Toprestaurants Bar Bulot in Zedelgem en LESS Eatery in Brugge bieden eigen alternatief op Jong Keukengeweld aan

De toprestaurants Bar Burlot in Zedelgem & L.E.S.S. Eatery in Brugge slaan de handen in elkaar om een eigen alternatief aan te bieden voor Jong Keukengeweld, namelijk de ‘Young at Heart’ actie. Het initiële initiatief van Horeca en Toerisme Vlaanderen, waarbij 18- tot 30-jarigen al 11 jaar aan een goedkoper tarief kunnen gaan eten in toprestaurants gaat dit jaar voorlopig nog niet van start. “Wij hebben die reservaties voor de maand maart en oktober wel echt ingecalculeerd. Onze menu lag al klaar en de wijn hebben we al aangekocht. Daarom doen we zelf deze actie met een driegangenmenu en twee bijpassende dranken voor maar 59 euro”, vertelt Maxime Depreitere, zaakvoerder van Bar Burlot in Zedelgem.

Recent vernamen wij het nieuws dat de actie Jong Keukengeweld in maart helaas niet doorgaat.

Heel jammer maar niet getreurd, wij laten niemand in de kou staan!

Onze teams van Bar Bulot Zedelgem, Bar Bulot Antwerpen en LESS Eatery slaan de handen in elkaar om jullie alsnog met een spectaculaire actie te verwennen! En weet je wat het beste nieuws is? Deze aanbieding is er voor iedereen die ‘young at heart’ is!

Wat mag je verwachten? Een verbluffend menu met 2 passende dranken* inbegrepen, voor slechts €59!

Een unieke kans om ons culinair universum te ontdekken zonder de gebruikelijke leeftijdsbeperking.

Wees snel, want de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Mis deze buitenkans niet en reserveer snel via de knoppen hieronder!

*Keuze tussen passende wijnen, bieren of mocktails.

–-

met onze drie restaurants, twee bar bulots en less op het zand. we doen altijd elk jaar mee aan jong keukengeweld. twee maanden per jaar in maart en in oktober. zo’n grote marketingmachine, twee maanden die we met stip in onze kalender zetten, tomorrowland; Het feit dat dat plots niet doorgaat en dat we dat nog maar 2 à 3 weken geleden hebben gehoord. onze voorbereiding was al getroffen, menu uitgeschreven en wijn aangekocht. heeft ook grote impact op ons jaarbudget. daarom willen we niet bij de pakken blijven zitten.

in november zou het misschien wel doorgaan van de organisatie. wij staan toch klaar met onze organisatie, we hebben niet de mogelijkheden van jong keukengeweld, daarom doorgetrokken naar yong at heart zonde rleeftijd, maar wel jonge mensen proberen te bereiken. Onze partners die onze actie mee ondersteunen, duvel, lavazza en jetimport en foodbag.

anders houden we vast aan het zelfde concept, 59 euro voor driegangenmenu met twee passende dranken.

maandag hebben we dat gelanceerd en we hebben al heel wat reservaties binnen van mensen, die er naar uit keken. het grote verschil is dat de lijnen hier niet in een mum van tijd vol zet zijn. Het komt iets minder snel binnen, maar het is heel populair. bij jong keukengeweld is dat gewoon een moment met ticketverkoop. bij ons heeft het z’n tijd nodig, maar het loopt vlot.

we gaan enkele leuke etentjes weggeven: twee in bar bulot, twee less en hoofdprijs diner in hertogjan er waarde van 1.200 euro. een soort deel en winacties. Maxime Depreitere, management bar bulot en zaakvoerder bar bulot Zedelgem.

[email protected].

The post Toprestaurants Bar Bulot in Zedelgem en LESS Eatery in Brugge bieden eigen alternatief op Jong Keukengeweld aan is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Philippe Geubels zat ooit dronken in de jury van ‘De slimste mens ter wereld’: “Ik was die opnames vergeten”

Philippe Geubels (43) doet in de podcast ‘Achter de schermen’ een verrassende onthulling: de komiek zat ooit behoorlijk beschonken in de jury van ‘De slimste mens ter wereld’. Op de jaarmarkt in Boechout was hij de opnames van de populaire quiz volledig vergeten. “Ik was dan ook al sinds 10 uur ‘s morgens aan het drinken”, geeft hij toe met

Lees meer »

‘Julie zwijgt’ van Leonardo van Dijl is Belgische Oscarinzending voor 2025

‘Julie zwijgt’, het speelfilmdebuut van Leonardo van Dijl, is de officiële Belgische inzending voor de Oscars. De Belgische jury koos de film als kandidaat voor een kans op het felbegeerde beeldje in de categorie Beste Internationale Langspeelfilm. ‘Julie zwijgt’ viel eerder al in de prijzen op het filmfestival van Cannes en gaat dit najaar in België in première tijdens Film

Lees meer »

Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs

Julie Vanloo heeft met haar WNBA-team Washington Mystics een slechte zaak gedaan in de jacht op het achtste en laatste ticket voor de play-offs. In eigen huis verloor de ploeg op de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie met 71-87 van leider New York Liberty.
The post Julie Vanloo lijdt met Washington dure nederlaag in strijd om play-offs appeared

Lees meer »

Twee knieprothesen houden Roland (73) niet tegen om halve marathon te lopen: “Niet om te pronken met mijn prestatie, wel om ervan te genieten”

Nu zondag staat in Ieper de 24ste In Flanders Fields Marathon op het programma. Voor het eerst kan naast de 42 km ook een halve marathon gelopen worden. Een opvallende deelnemer is Roland Outtier, die na twee knieoperaties dan toch opnieuw de loopschoenen aantrok. “Het vergde een ijzeren discipline om te doen wat de dokters vroegen, maar het is gelukt.”

Lees meer »

Noodgeval

Rustig vraagt de stem die door de intercom van de trein galmt of er een dokter of medisch personeel aanwezig is. En zo ja, of deze hulpverleners zich dan naar de tweede wagon willen begeven. Ik zit in het zesde rijtuig, ver weg van de crisis, maar in de lichte trilling van de omroepstem voel ik vage paniek doorschemeren.

Lees meer »

Jongeman opgepakt nadat hij verontrustende beelden van Brugse school op sociale media deelt: “Vind me op het nieuws”

De politie was vrijdagochtend massaal aanwezig op de school SASK in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge. Een jongeman deelde op sociale media verschillende beelden van de school, met daarop telkens de onheilspellende tekst “vind me op het nieuws”. Het Gentse parket kan voorlopig enkel bevestigen dat er iemand is opgepakt. “De jongeman werd meegenomen ter verhoor”, klinkt het.

Lees meer »

ICOSFest haalt Oktoberfeesten naar Ingelmunster: site Roverin wordt gezellige bierstübe

Zaterdag 5 oktober organiseert het Ingelmunsters Comité voor Ontwikkelingssamenwerking in de gebouwen van de voormalige site Roverin ICOSFest, haar eigen versie van de legendarische Oktoberfeesten in Beieren. De ingrediënten? Een trucklading ambiance, een avond vol amusante teamspelletjes, een stevige scheut Oberbayernmusik en uiteraard een schuimende pot gerstenat.
The post ICOSFest haalt Oktoberfeesten naar Ingelmunster: site Roverin wordt gezellige bierstübe

Lees meer »

In de maak: het noordelijkste kunstwerk van België aan de Maas in Kinrooi 

De komende maanden wordt een monumentaal bronzen beeldhouwwerk van Laure Prouvost geïnstalleerd aan de Maas in Kinrooi, in het uiterste noordoosten van ons land. Het wordt een soort speelse ‘Moeder Maas’, half vrouw, half octopus. VRT NWS kon het werk nu al bekijken in de bronsgieterij en sprak met de kunstenares, de bronsgieter en de partners uit Kinrooi.

Lees meer »

Meense volleybaldames winnen meteen als nieuwkomer in Promo 3: “Heel blij met de nieuwe coachen”

Voor het eerst speelden de dames van ‘Sijos’ een competitiewedstrijd onder de naam van Decospan Volley Team Menen. En het was meteen raak. VT Gullegem C werd met 1-3-cijfers ingeblikt. Dit weekend staat de ploeg van ervaren rot Evelien De Vrieze tegenover AVC Harelbeke. Meteen de laatste wedstrijd in het Meense Badhuis.
The post Meense volleybaldames winnen meteen als

Lees meer »