Pep Guardiola geeft update over Kevin De Bruyne: “Hij is niet geblesseerd, maar ik weet niet of hij al 100% is”

Kan Manchester City een zeventiende wedstrijd op rij ongeslagen blijven? Na de gewonnen inhaalwedstrijd van afgelopen week (1-0 tegen Brentford) gaat City op bezoek bij The Cherries van Bournemouth. Krijgen we De Bruyne weer op het veld te zien, nadat hij tegen Brentford aan de bank gekluisterd bleef vanwege “een probleempje” aan de hamstring? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Eén aflevering kost tot 400.000 euro en andere duizelingwekkende cijfers van ‘The Masked Singer’: “Duurste show van het land”

Een artistieke springplank, een risicovolle investering, een rollende geldmachine: ‘The Masked Singer’ is meer dan een liedjeswedstrijd. Nu de duurste tv-show van het land volgende week weer van start gaat, duikt HLN in de cijfers. Van de kostprijs per aflevering, vergoeding voor de deelnemers en sponsorcontracten van de partners. “De helft van ons totale marketingbudget pompen we in dat ene

Lees meer »

Nederland geeft Indonesië 288 museumstukken terug

Nederland geeft Indonesië vrijdag 288 cultureel erfgoedstukken terug. Ze zijn in de koloniale tijd “onterecht” mee naar Nederland genomen, aldus het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Het zijn objecten uit de Rijkscollectie die tot nu toe beheerd zijn door het Wereldmuseum, dat meerdere vestigingen en depots in het land heeft.

Lees meer »

Juf Bieke maakt huiswerk leuker

Bij de start van het nieuwe schooljaar lanceerde Bieke Bruneel haar website www.jufbieke.be vol educatieve spellen om huiswerk en studeren leuker te maken.
The post Juf Bieke maakt huiswerk leuker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dankzij Jo Lernout kan je Jean-Marie Pfaff in huis halen: oprichter Lernout & Hauspie richt zich nu op hologrammen en robots

Jo Lernout (76), een van de oprichters van het failliet gegane spraaktechnologiebedrijf Lernout & Hauspie, wil opnieuw zijn stempel drukken. De Ieperling heeft zich met een tiental investeerders helemaal op de wereld van hologramtechnologie en robotica gegooid. Eind deze maand opent in het centrum van zijn thuisstad een eerste showroom. “Als dit een succesverhaal wordt, wil ik hiermee een deel

Lees meer »

Eerste samenkomst van oudercomité KSV Rumbeke meteen groot succes: “Al snel veel plannen en ideeën op tafel”

Eersteprovincialer KSV Rumbeke is volop bezig met de uitbouw van zijn vereniging. Een van de tekortkomingen was een oudercomité, zeg maar het luisterend oor tussen de vele ouders en het bestuur. Sinds kort is ook dit opgelost, en dit onder initiatief van Filip Van Vyve.
The post Eerste samenkomst van oudercomité KSV Rumbeke meteen groot succes: “Al snel veel

Lees meer »

Vader van overleden baby uit Avelgem blijft aangehouden

De vader van het jongetje van vier maanden dat maandag overleed door shakenbabysyndroom, blijft aangehouden op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen.
The post Vader van overleden baby uit Avelgem blijft aangehouden appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We kunnen alleen hopen dat het niet weer zoveel regent”: Is de Westhoek nu wel klaar voor een kletsnat najaar?

Wat als de komende maanden regenrecords blijven sneuvelen? Komt de Westhoek dan opnieuw in de problemen, net als vorige herfst? Dat blijkt helaas het geval te zijn. “Het gaat vooruit, maar niet snel genoeg. Het klimaat wacht niet”, maakt gouverneur Carl Decaluwé zich zorgen.
The post “We kunnen alleen hopen dat het niet weer zoveel regent”: Is de Westhoek

Lees meer »