Ernest Wijnboutique verhuist begin mei naar vernieuwde Begijnhofstraat

Na een succesvolle periode van meer dan tien jaar op de Grote Markt, maakt Ernest Wijnboutique zich klaar voor een nieuw hoofdstuk in de vernieuwde Begijnhofstraat in het hartje van Kortrijk begin mei. “De verhuizing markeert niet alleen een nieuw begin, maar ook de kans om het geliefde concept te behouden en te verbeteren, met als doel een breder publiek aan te trekken en een nog betere ervaring te bieden aan alle wijnliefhebbers”, zegt uitbater Roy Veracx.

Meer ruimte, meer mogelijkheden

Begin mei start Ernest Wijnboutique aan een spannend nieuw hoofdstuk. Met het ruimere pand in de vernieuwde Begijnhofstraat wil de wijnbar meer mensen verwelkomen. “De uitbreiding zorgt voor verschillende soorten zitplaatsen, waardoor bezoekers kunnen kiezen tussen gezellige hoekjes voor intieme gesprekken of levendige ruimtes voor grotere bijeenkomsten. Er is voor elk wat wils in deze nieuwe, uitnodigende omgeving”, zegt Roy. In de zomermaanden zullen klanten ook kunnen genieten van het nieuwe heraangelegd terras tussen de bomen en aan het water naast de Onze-Lieve-Vrouwekerk.

Uitgebreider assortiment

De grotere ruimte stelt Ernest Wijnboutique in staat haar assortiment uit te breiden, met een bijzondere focus op zowel wijnen per glas als per fles. “Ontdek een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde wijnen, met opties die passen bij elke smaakvoorkeur. In de toekomst staat ook een uitbreiding van het hapjesaanbod op de planning, waardoor klanten een nog completere culinaire ervaring kunnen beleven. De verhuizing geeft de wijnboutique eveneens de mogelijkheid om de presentatie van wijnen te verbeteren. Het deskundige personeel zal met enthousiasme en kennis klanten bijstaan bij het ontdekken van nieuwe smaken en het maken van weloverwogen keuzes. Een betere presentatie belooft een verfijndere en educatieve winkelervaring.”

Ernest Wijnboutique is open op maandag, donderdag en zondag van 11 tot 22 uur. Op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23 uur.

The post Ernest Wijnboutique verhuist begin mei naar vernieuwde Begijnhofstraat is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Oud gemeentehuis van Staden ruimt plaats voor flats

Het vroegere gemeentehuis, feestzaal De Gouden Hoorn en twee woningen in de Kapelleriestraat ruimen plaats voor appartementen in Staden. In de plaats komt een woonproject met 26 appartementen, twee handelsruimtes en een ondergrondse parking.
The post Oud gemeentehuis van Staden ruimt plaats voor flats appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28) op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Extreemrechtse golf trekt over Frankrijk”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond op basis van schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Ondertussen protesteren honderden linkse activisten in hoofdstad Parijs. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de

Lees meer »

Team Dynamisch Lo-Reninge lanceert verkiezingscampagne met de slogan ‘Dynamisch is troef’

In Lo-Reninge maakte Team Dynamisch op een originele manier de lijst bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. De inwoners kregen een enveloppe met een spel speelkaarten in de brievenbus, samen met een kaart met foto van de tien kandidaten van Team Dynamisch. Een originele hint naar hun verkiezingsslogan ‘Dynamisch is troef’.
The post Team Dynamisch Lo-Reninge lanceert verkiezingscampagne

Lees meer »

Waarom liet een ban op Russisch vloeibaar gas zo lang op zich wachten?

De EU heeft een nieuw sanctiepakket tegen Rusland klaar, het veertiende al. Daarin staat dat de doorvoer van Russisch vloeibaar gas via Europese havens verboden wordt. In Zeebrugge staat zo’n belangrijke gasterminal, en de deal met gasbedrijf Yamal wordt met de beslissing stopgezet. Hoeveel pijn doet deze beslissing in Moskou? En waarom gebeurde dit niet al eerder?

Lees meer »

“Max, ik ben gewoon de Max”: Jacques Vermeire wekt Max na 30 jaar eenmalig tot leven op het ‘Tien-om-te-Zien’-podium in Westende

Het mooie weer (eindelijk!) doet uitkijken naar een zwoele zomer. En waar breng je de zomer in België beter door dan aan onze kust? Naast het geluid van de rollende golven, nieuwsgierige meeuwen en de verleidelijke lokroep van strandverkopers die ijsjes verkopen, weerklinkt er van 15 tot 25 juli ook muziek in Westende.
The post “Max, ik ben gewoon

Lees meer »