“Tot wel 10 keer meer dan verwacht”: eerste veiling van spullen Elton John brengt bijna 7,5 miljoen euro op

Het Amerikaanse veilinghuis Christie’s heeft een reeks persoonlijke bezittingen van de Britse popster Elton John (76) verkocht voor bijna 8 miljoen dollar (omgerekend bijna 7,5 miljoen euro). Zo werd een vleugelpiano voor meer dan 200.000 dollar (185.000 euro) geveild en haalde een drieluik van de Britse graffitikunstenaar Banksy net geen 2 miljoen dollar (1,8 miljoen euro). 

Meer krantenkoppen in België

Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien”

Een 50-jarige man uit Oekraïne riskeert één jaar cel voor aantasting van de seksuele integriteit en exhibitionisme. Tussen de slachtoffers zat een meisje van 13 jaar en… de agenten die hem naar het commissariaat overbrachten.
The post Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Alpe­cin-Deceuninck-manager Philip Roodhooft stelt gerust na val Philipsen: “Hij heeft niks gebroken”

Het is een absolute baaldag geworden voor Alpecin-Deceuninck. Japser Philipsen (26) had zijn zinnen gezet op de etappezege, maar de ‘Vlam van Ham’ kwam in de slotfase ten val en kon niet meedingen naar de overwinning. Manager Philip Roodhooft vreesde eventjes voor een opgave, maar Philipsen kan morgen zijn Tour verderzetten. “De schade beperkt zich tot vandaag niet kunnen sprinten.”

Lees meer »

“Het is vervangen of verliezen”: Amerikaanse kranten genadeloos over Biden, New York Times roept hem op zich terug te trekken

The New York Times roept Joe Biden in een vrijdag gepubliceerd redactioneel commentaar op zich terug te trekken uit de presidentsverkiezingen. Volgens de meest gezaghebbende krant in de Verenigde Staten toonde de 81-jarige Amerikaanse president in zijn uitzonderlijke zwakke optreden donderdagavond, in het eerste debat met zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump, aan dat hij niet meer geschikt is om het

Lees meer »

Maria Haeve blaast honderd kaarsjes uit in wzc Cassiers

Maria Haeve vierde in woonzorgcentrum Cassiers in Houthulst haar honderdste verjaardag. Ze woonde tot na haar 94ste verjaardag nog zelfstandig in de Sint-Elooistraat op De Vijfwegen.
The post Maria Haeve blaast honderd kaarsjes uit in wzc Cassiers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Klachten over woekerprijzen van fruitkraam uit Deurne stromen binnen: “Achteraf voelde ik mij stom dat ik zoveel betaald had”

Maar liefst 670 euro betaalde de schoonmoeder van Bo Van Hoecke afgelopen weekend op een braderij in het Oost-Vlaamse De Klinge voor vier zakjes fruit. Ook Tommy Bernard (34) getuigde over het hallucinante bedrag dat hij betaalde aan het fruitkraam uit Deurne. Hun verhalen leven duidelijk onder marktgangers, want van over heel Vlaanderen kreeg onze redactie reacties toegestuurd.

Lees meer »

LIVE SPANJE-GEORGIË (21u). David tegen Goliath: Spanjaarden met ‘wonderboy’ Yamal nemen het op tegen EK-debutant

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Automobilist (21) uit Oostende krijgt celstraf nadat hij voetganger vuistslag geeft: “Pas toen zoontje wilde filmen, vertrok hij”

Een 21-jarige Oostendenaar verloor vorige zomer zijn zelfbeheersing tijdens een autorit en deelde daarbij een vuistslag uit. Daarvoor krijgt hij nu vier maanden cel.
The post Automobilist (21) uit Oostende krijgt celstraf nadat hij voetganger vuistslag geeft: “Pas toen zoontje wilde filmen, vertrok hij” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Groen Ieper lanceert campagne en stelt drie nieuwkomers voor

Met onder meer Toon Cafmeyer, gepensioneerd diensthoofd van de Groendienst, op de lijst hoopt Groen Ieper in oktober minstens drie zetels te winnen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Om het programma bekend te maken, lanceren lijsttrekker Sam Vancayseele en co op zaterdag 6 juli de campagne ‘De 100 dagen van Groen Ieper’.
The post Groen Ieper lanceert campagne en stelt drie

Lees meer »

Geen pop-up in het Dadipark, maar Heeren Deweer lanceren wel een biertje van weleer

De Heeren Deweer organiseren dit jaar geen Dadipark pop-up, maar zetten de gemeente Dadizele wel met een ander leuk initiatief extra op de toeristische kaart. De vier vrienden brengen terug Den Averechtsen, een bier dat jarenlang gebrouwen werd in de voormalige Dadizeelse brouwerij Devos, op de markt. “We lanceren ons biertje, gebrouwen in brouwerij BCB in Menen, op de Dadizeelse

Lees meer »