KIJK. Poetin wil indruk maken op Westen door mee te vliegen met nieuwe nucleaire bommenwerper

De Russische president Vladimir Poetin heeft meegevlogen tijdens een testvlucht van een Russische bommenwerper die ook nucleaire bommen kan vervoeren. Het model, een Toepolev Tu-160, werd ook al door de Sovjet-Unie gebruikt tijdens de Koude Oorlog. Het werd nu gemoderniseerd. Poetin wil wellicht op die manier indruk maken op het Westen. 

Meer krantenkoppen in België

Maria blaast honderd kaarsjes uit in Ruiselede

Het is duidelijk goed en gezond wonen in wzc Sint-Jozef in Ruiselede, want er mocht weer een 100-jarige gevierd worden: Maria Deschamphelaere.
The post Maria blaast honderd kaarsjes uit in Ruiselede appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE SPANJE-GEORGIË (21u). David tegen Goliath: Spanjaarden met ‘wonderboy’ Yamal nemen het op tegen EK-debutant

De Spanjaarden maakten op dit EK voetbal als een van de weinige toplanden wel indruk door in een groep met Italië en Kroatië 9 op 9 te halen. EK-debutant Georgië beleefde dan weer een sprookje: het klopte in de laatste match verrassend Portugal en stootte zo als derde door naar de volgende ronde. Krijgt dit sprookje een vervolgverhaal of worden

Lees meer »

Lieven Vervenne neemt afscheid van Davidsfondsbestuur Wevelgem: “Stuk levend erfgoed”

Na net geen 50 jaar nam Lieven Vervenne ontslag uit het bestuur van het Davidsfonds Wevelgem. Afgelopen maandag werd hij uitgebreid bedankt voor wat hij op cultureel vlak heeft verwezenlijkt. Lieven zelf, die keek vooruit. Naar een volgende activiteit waarvoor hij de contacten aan het leggen was.
The post Lieven Vervenne neemt afscheid van Davidsfondsbestuur Wevelgem: “Stuk levend erfgoed”

Lees meer »