Actrice Nora Dari is zwanger van eerste kindje: “Ik deel dit niet om op te scheppen”

Nora Dari (22) is in verwachting van een eerste kindje. Samen met haar man Mouad deelt de actrice het heuglijke nieuws met haar volgers op Instagram. Met de aankondiging roept ze echter vooral op tot steun voor alle mensen met een onvervulde kinderwens. 

Meer krantenkoppen in België

Districtsburgemeester Berendrecht-Zandvliet-Lillo sluit coalitie met Vlaams Belang niet uit, De Wever reageert: “Praten met Vlaams Belang mag, besturen niet”

Carl Geeraerts (N-VA), districtsburgemeester van Berendrecht-Zandvliet-Lillo, sluit een coalitie met Vlaams Belang niet uit. Dat zei hij in een debat op VTM. Partijvoorzitter Bart De Wever reageert: "Geen enkele lokale afdeling wilde samen besturen met extremisten. We hebben klare afspraken gemaakt, en iedereen zal zich daar aan houden."

Lees meer »

Florida zet zich schrap voor nieuwe orkaan

Terwijl Helena al meer dan 200 doden heeft gemaakt en voor gigantisch veel schade zorgde, komt tropische storm Milton wellicht woensdag aan land in West-Florida. Gouverneur Ron DeSantis heeft de noodtoestand al uitgeroepen.

Lees meer »

Nieuwe horrorfilm ‘Terrifier 3′ zo schokkend dat kijkers braken en paniekaanvallen krijgen: “Negen bezoekers liepen na eerste scène al weg”

De afgelopen jaren hebben de twee ‘Terrifier’-films zich bewezen als de meest bloederige films in de bioscoop. ‘Terrifier 2′ zorgde in 2022 zelfs voor zoveel schrik dat bioscoopbezoekers flauwvielen of ziek naar buiten renden. Het leek een onmogelijke opgave voor ‘Terrifier 3′ om dat te overtreffen, maar de makers bewijzen het tegendeel. “Al in de eerste tien minuten gingen negen

Lees meer »

Vier jaar cel voor stiefvader (55) na seksueel misbruik stiefdochter (13): “Maakte heimelijke opnames”

Een 55-jarige man uit Menen moet vier jaar de cel in. De rechters in Kortrijk oordeelden dat het seksueel misbruik van zijn 13-jarige stiefdochter bewezen is. De man kwam niet opdagen voor zijn proces maar moet onmiddellijk aangehouden worden. “Het slachtoffer woont nog altijd bij hem”, klonk het wat bezorgd.
The post Vier jaar cel voor stiefvader (55) na

Lees meer »

Eerste van drie politieke debatten Jess FM vanavond in GC Gilwe

Jess FM, de regioradio voor groot Menen, Wevelgem, Wervik en Ledegem, pakt in het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober, driemaal uit met een politiek debat met de lijsttrekkers van Wervik, Wevelgem en Menen. ‘Het Groot Debat Wervik’ is vanavond vanaf 19 uur live in de theaterzaal van het GC Gilwe in de Wervikstraat in Geluwe.
The

Lees meer »

“Antwerpse stedelijke diensten mogen niet enkel digitaal bereikbaar zijn”: SAAMO roept op om niemand uit te sluiten

De sociale organisatie SAAMO heeft in Borgerhout 1.000 brieven overhandigd aan de districtsburgemeester om aandacht te vragen voor digitale uitsluiting. Er werd ook een ‘digitale muur’ van kartonnen dozen gesloopt om het gesprek op gang te brengen over de digitalisering van de stedelijke dienstverlening. "Voor veel mensen is online een afspraak maken al een grote drempel", zegt Rita Van de

Lees meer »

Wade (26) vindt dode haai en is verbijsterd wanneer hij doodsoorzaak ontdekt: “Dit is gewoon hartverscheurend”

Wade Papenfus (26) filmt regelmatig hoe hij duikt en vist voor de zonovergoten kust van Gold Coast, een badplaats in de Australische deelstaat Queensland. In september deelde hij echter een minder leuke video toen hij op de bodem van de zee een dode haai ontdekt had en te weten kwam hoe het dier was gestorven. “Dit is gewoon hartverscheurend”, klinkt

Lees meer »

Michiel de Meyer te zien als Shrek in ‘Shrek de Musical’: “Het is een uitdagende rol door het kostuum én het masker”

Dit theaterseizoen wordt het iconische verhaal van de oger Shrek opnieuw tot leven gebracht op de planken. Shrek de Musical, geproduceerd door Van Hoorne Studios, is na een succesvolle tourstart onderweg door Nederland en zal in juni 2025 ook te zien zijn in België, met voorstellingen in Antwerpen, Hasselt en Gent. Van Hoorne Studios kondigt nu aan dat musicalacteur Michiel

Lees meer »

Israël roept burgers in zuiden Beiroet opnieuw op te evacueren, minstens 6 doden bij nieuwe aanval

Israël heeft afgelopen nacht een hulpverlenerspost van de pro-Iraanse militie Hezbollah in het centrum van Beiroet aangevallen. Daarbij zijn zeker zes mensen om het leven gekomen. Elf anderen zijn gewond geraakt. Het gaat om de tweede aanval op Beiroet deze week. Het Israëlische leger heeft intussen ook een nieuw evacuatiebevel uitgevaardigd voor delen van het zuiden van de stad. Volg

Lees meer »

Zoo Antwerpen neemt afscheid van icoon: nijlpaard Hermien (43) is ingeslapen

Droevig nieuws uit de Antwerpse zoo. Nijlpaard Hermien is vandaag ingeslapen in het bijzijn van haar dierenverzorgers. Het dier was hoogbejaard en sukkelde al enkele jaren met haar gezondheid. Ze werd 43 jaar oud. Haar stoffelijke resten worden onderzocht. “Zo blijft ze na haar dood een verschil maken voor haar soortgenoten”, schrijft de zoo in een bericht.

Lees meer »