Tom Slosse met VKLP op bezoek bij zijn ex-club

VK Langemark-Poelkapelle speelt vrijdag op het veld van KSCT Menen, de club waar trainer Tom Slosse ooit nog actief was als speler. VKLP wil zich de komende weken klaarstomen voor de eindronde in vierde provinciale.

VKLP ontving vorig weekend KSK Vlamertinge B. Het werd 1-1 en dat was het eerste puntenverlies voor VKLP in 2024. “Over de hele match was het een correct resultaat tegen een potige tegenstander”, zegt coach Tom Slosse. “Hun manier van aanpak ligt ons minder en ook nu haalden we maar twee op zes.” Op naar SCT Menen, de match die uitzonderlijk al op vrijdag gepland staat. “We organiseren zaterdagavond en zondagmiddag ons jaarlijks mosselweekend. Daarom vroegen we aan Menen of ze wilden vervroegen naar vrijdag en we zijn hen dankbaar dat ze hiermee instemden. Op die manier valt de vrijdagtraining weg en trainden we deze week enkel op dinsdag.”

Tegen ex-club

Thuis won VKLP met 4-1, met goals van Sander Butaye (twee keer), Olivier Van Eecke en Gauthier Deschuytter. “Een vrij makkelijke zege, ik hoop dat we het nog eens kunnen overdoen. Al verwacht ik dat ze zich dubbel zullen plooien. Voor mij is het een terugkeer naar de club waar ik een zestal jaar speler was. Ik ken hun voorzitter Patrick Soete.”

Intussen zijn er nog negen matchen en lijkt VKLP voor het tweede jaar op rij af te stevenen op een tweede plaats. “We hebben nog enkele punten nodig om zeker te zijn van eindronde. In voetbal weet je nooit, maar normaal mag dat geen probleem vormen. FC Dadizele laat niets liggen en we rekenen dus niet meer op de titel. We hopen dit keer op een happy end in de eindronde en willen graag uitgroeien tot een stabiele derdeprovincialer”, zegt Tom, die zaterdag 51 kaarsjes mag uitblazen en nog meegeeft dat Thijs Blomme en Olivier Van Eecke de club zullen verlaten. (API)

Vrijdag 23 februari om 19.30 uur: KSCT Menen VK Langemark-Poelkapelle.

The post Tom Slosse met VKLP op bezoek bij zijn ex-club is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Wim Feys ziet Koolskamp Koerse vanuit volgwagen VolkerWessels: “We willen ons graag tonen”

Het ziet ernaar uit dat het Kampioenschap van Vlaanderen in Koolskamp op een koninklijke sprint uitdraait. Tim Merlier, Jonathan Milan, Dylan Groenewegen, Arnaud Démare, Jordi Meeus, Pascal Ackermann en Gerben Thijssen staan op de voorlopige deelnemerslijst van vrijdag 20 september.
The post Wim Feys ziet Koolskamp Koerse vanuit volgwagen VolkerWessels: “We willen ons graag tonen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Evento viert 5-jarig bestaan met verjaardagsweekend: “Nieuwe snoepwand moet nieuwe klanten lokken”

Evento, de zaak van Evelien Kimpe aan de Roeselaarsestraat in hartje Moorslede, bestaat vijf jaar. Die verjaardag laat Evelien niet zomaar passeren. Op 27 en 28 september organiseert ze een feestweekend waarin klanten ook de nieuwe snoepwand kunnen ontdekken.
The post Evento viert 5-jarig bestaan met verjaardagsweekend: “Nieuwe snoepwand moet nieuwe klanten lokken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tante getuigt op assisenproces over dood mentaal beperkte Heidi: “Ze kon zwemmen als een vis, ik geloofde het niet”

Volgens Inge Reyntjens was haar zus Heidi in april 2019 het water gevallen in het kanaal Dessel-Schoten en toen verdronken, maar wetsdokter Werner Jacobs vertelde maandag op het assisenproces dat er meer gebeurd was dan dat. Ook de tante van Inge en Heidi getuigde maandag tijdens het proces. Inge staat deze week samen met haar ex Daisy V.M. terecht voor

Lees meer »

Sint-Bernarduscollege heeft de wind in de zeilen: “De groei is de verdienste van ons volledig team”

Sinds de komst van directeur Geert Barbry, ruim twee jaar geleden, waait er een frisse wind door het Sint-Bernarduscollege in Nieuwpoort. Het college onderging onder zijn leiding een opmerkelijke transformatie. Waar er op 1 september 2022 nog 232 leerlingen de weg naar het college vonden, waren er dit schooljaar maar liefst 330, onder wie bijna 100 eerstejaars. Dit is een

Lees meer »

Van parochiekerk naar sociocultureel ontmoetingscentrum: historisch gebouw in Koekelare krijgt nieuw leven

Met het oog op de herbestemming van de parochiekerk in De Mokker tot een sociocultureel ontmoetingscentrum werd tijdens de gemeenteraad in CC De Brouwerij de ontwerpakte voor de aankoop van de parochiekerk in De Mokker unaniem goedgekeurd. De gemeente koopt het gebouw voor 250.000 euro met als doel het om te vormen tot een sociocultureel ontmoetingscentrum.
The post Van

Lees meer »

“Liever het spel juist spelen dan de finale halen zonder iets gedaan te hebben”: ‘Familie’-acteur Amine Boujouh valt op in ‘De verraders’

Hij zette zijn eerste stappen in de showbizzwereld als danser in ‘#LikeMe’ en als acteur in ‘Familie’, maar nu waagt Amine Boujouh (25) zich met ‘De verraders’ voor het eerst aan een spelprogramma. “Mijn medekandidaten vonden mij een sterke speler, dus ik zat er denk ik wel op mijn plaats.” Maar hoe heeft Amine de opnames nu echt ervaren? Hoe

Lees meer »