LIVEBLOG FORMULE 1. Verstappen imponeert met snelste tijd en meeste rondes tijdens eerste testdag in Bahrein

In Bahrein staan de testdagen in de Formule 1 op het programma. Na de eerste dag ziet het er erg goed uit voor Red Bull, met Max Verstappen die een absolute toptijd neerzette en ook nog eens de meeste rondes reed. Komen de andere teams de volgende twee dagen dichter in de buurt? Volg het via onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen gearresteerd

De magistraat die begin maart in opspraak kwam omdat hij de vragen van het magistratenexamen gelekt had aan minstens twee kandidaten, is woensdag gearresteerd in zijn woning in Gits bij Hooglede. Advocaat-generaal C.B. (58) werd na verhoor vrijgelaten onder voorwaarden.
The post Advocaat-generaal die sjoemelde met examenvragen gearresteerd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Limburger Yannick Bouts leidt La Réserve naar label vijf sterren superior

Een jaar na de opening krijgt hotel La Réserve Resort in Knokke het label vijf sterren superior. Dat gebeurde onder leiding van de Limburgse general manager Yannick Bouts, die eerder met het Kasteel van Ordingen in Sint-Truiden vijf sterren behaalde. “Zonder het enthousiasme van de eigenaars – topondernemers Bart Versluys en Marc Coucke – was dit niet mogelijk geweest”, zegt

Lees meer »

Musea Brugge koopt tekening van Odevaere aan

Musea Brugge heeft in een kunsthandel in Parijs een tekening aangekocht dat het portret voorstelt van “Donatien Stochove voor Rome” door de Brugse kunstenaar Joseph Denis Odevaere. De tekening kost 21.000 euro.
The post Musea Brugge koopt tekening van Odevaere aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28) op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Extreemrechtse golf trekt over Frankrijk”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond op basis van schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Ondertussen protesteren honderden linkse activisten in hoofdstad Parijs. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de

Lees meer »

The New York Times: “Biden overweegt om zich terug te trekken”

Huidig Amerikaans president Joe Biden, die kandidaat is voor een tweede ambtstermijn, zou dan toch twijfelen of hij zich niet moet terugtrekken na het voor hem desastreus verlopen debat vorige week donderdag. Dat schrijft The New York Times op basis van een “belangrijke bondgenoot” die wenste anoniem te blijven.

Lees meer »