Kleinkinderen oud-burgemeester Kapelle-op-den-Bos worden kinderburgemeester en schepen

Tweeling, Vic en Jutta De Wit, zijn de nieuwe kinderschepen en burgemeester in Kapelle-op-den-Bos: "We zijn heel trots want onze opa Edward was hier echt burgemeester." Eerder was een andere kleinzoon, Jonas, ook al kinderburgemeester. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Snelheidsduivel knalt met andermans Porsche op BMW in zone 30 in Zemst: bestuurder vlucht te voet en laat drie gewonden achter

In de Armstraat in Zemst zijn in de nacht van zaterdag op zondag drie gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Een Porsche Cayenne knalde er op een BMW. De bestuurder van de Porsche negeerde daarbij de voorrang van rechts. Hij vluchtte vervolgens te voet weg. Opvallend: volgens twee passagiers leerden ze de bestuurder kennen op het festival Voodoo Village.

Lees meer »

Duitslandkenner over triomftocht extreemrechtse AfD: “Er zijn zorgwekkende parallellen te trekken met het verleden”

Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog is een extreemrechtse partij de grootste geworden in een Duitse deelstaat. Alternative für Deutschland (AfD) haalt in Thüringen liefst een derde van de stemmen. Duitsland­expert Geert Van Istendael maakt zich zorgen: “De geschiedenis herhaalt zich nooit, maar er zijn nu wel zorgwekkende parallellen te trekken.”

Lees meer »

“Ik doe iets volledig of ik doe het niet”: wie is zevenvoudig gouden amazone Michèle George (50)?

7 keer goud en 1 keer zilver over een periode van 4 olympiades: amazone Michèle George (50) is de beste Belgische vrouwelijke paralympiër aller tijden en evenaart het record van rolstoelatleet Paul van Winkel. Maar wie is de West-Vlaamse George eigenlijk, de meest ervaren atlete van Team Belgium die pas sinds 2008 meedoet in G-competities? “Op een paard zagen de

Lees meer »

Zuster Martine is 70 jaar geprofest

Zuster Martine is 70 jaar geprofest en werd gefeliciteerd door burgemeester Alain Top, schepenen Lynn Callewaert, Kathleen Duchi, Francis Pattyn en Dominique Windels, algemeen directeur Hans Piepers en raadslid Rosanne Mestdagh.
The post Zuster Martine is 70 jaar geprofest appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Sofie Dumont meteen in shock bij start van ‘De verraders’: “Dat komt wel binnen”

Vanaf de eerste aflevering van ‘De verraders’ is één ding duidelijk: misleiding en bedrog staan centraal. Presentator Staf Coppens brengt extra spanning met een verrassende toast tijdens het openingsdiner. Hij vraagt de deelnemers om de naam op te schrijven van degene die ze het minst vertrouwen en degene die ze het meest vertrouwen. De resultaten zijn veelzeggend.

Lees meer »