Gent staat in versterkte burcht voor cruciaal duel

 

In een leeg stadion staat AA Gent vanavond (18 uur) voor een duidelijke opgave: ten koste van het op papier zwakkere Maccabi Haifa doorstoten in de Conference League. “Het zal absoluut beter moeten.”

 

Meer krantenkoppen in België

Masterplan voor vrijetijdssite Ridefort in Ruddervoorde is klaar

De gemeente heeft een toekomstvisie laten uitwerken voor vrijetijdssite Ridefort. Zo’n toekomstvisie, ook wel masterplan genoemd, geeft aan hoe Oostkamp alle functies een plek zouden kunnen geven.
The post Masterplan voor vrijetijdssite Ridefort in Ruddervoorde is klaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Damon Dumoulin helpt KWS Houthulst A aan eerste zege

KWS Houthulst A pakte zijn eerste overwinning in eerste provinciale. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong Male werd het 2-0. Damon Dumoulin scoorde beide doelpunten en heeft zo momenteel alle doelpunten gescoord dit seizoen voor zijn club.
The post Damon Dumoulin helpt KWS Houthulst A aan eerste zege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kerk van Lissewege lokt 13.000 bezoekers

Onze-Lieve-Vrouw-Bezoekingskerk in Lissewege heeft in één jaar tijd al meer dan 13.000 bezoekers verwelkomd. Vorige zomer werd de kerktoren, na een grondige renovatie, opengesteld als uitkijkpunt. Bezoekers die de klim wagen, worden beloond met een indrukwekkend panorama over de haven van Zeebrugge, het uitgestrekte polderlandschap, de torens van Brugge en het schilderachtige witte dorp Lissewege.
The post Kerk van

Lees meer »

DE INSIDER. Onze man trok naar een Turkse haarkliniek: “1.800 euro voor een nieuwe coupe. Maar dan is het maanden bang afwachten”

Haar is big business in Turkije. Dagelijks vertrekken er vluchten vanuit België, met mensen die een all-in pakket bestelden: weekendje Istanbul én een nieuwe coupe, voor amper 1.800 euro. Maar ben je dan wel zeker van een goed resultaat? En is het wel gezond? Onze reporter trok mee met twee mannen naar een haarkliniek, en volgde het hele proces. “Wat

Lees meer »

Oorlog in Oekraïne gaat nieuwe, nog bloedigere fase in

Hoewel het Kremlin het nieuws ontkent, brengen de Russen honderden Fath-360 raketten in stelling die Iran hen leverde. Kiev krijgt waarschijnlijk vrijdag te horen welke doelen in Rusland het zal mogen aanvallen met Amerikaanse en Britse wapens. De oorlog bereikt een nieuwe, nog bloedigere fase.

Lees meer »

“Elke dag trekken we 10 rijbewijzen in”: waarom politie sinds juni jacht maakt op bestuurders die gsm’en achter stuur

Gsm-gebruik achter het stuur blijft een groot probleem. Sinds 1 juni 2024, de dag waarop de politie in de kustprovincie veel strenger begon toe te zien op dergelijke inbreuken, werden al 936 rijbewijzen ingetrokken. “Mensen moeten beseffen dat afleiding tijdens het rijden supergevaarlijk is”, zegt Filiep Jodts, de grote baas van het parket West-Vlaanderen.

Lees meer »

Welke holdings werken ook voor u?

18:43 Bij D’Ieteren hebben twee familietakken deze week een deal afgeklopt die de kleine belegger benadeelt. Dat komt ongelegen, want de Belgische holdings blijven met een hoge beurskorting kampen. De Tijd …

Lees meer »