Shorter duwt Grifols, wereldleider in bloedplasma, weer (even) kopje-onder

17:11 Na een zware aanval in januari richt het hefboomfonds Gotham City Research zijn pijlen opnieuw op de Spaanse wereldleider in producten gebaseerd op bloedplasma. 

Meer krantenkoppen in België

Geen wijnopener bij de hand? Zo krijg je de fles toch open

Wat als… je een flesje wijn wil openen, maar geen wijnopener bij de hand hebt? Dan haal je een paar kaarsen uit, want ook daarmee krijg je de kurk van een wijnfles. Dat hebben enkele mannen uitgeprobeerd. “Je moet wel een klein beetje geduld hebben”, klonk het achteraf. “Pas na een dikke minuut konden we de fles ontkurken.”

Lees meer »

Babyboom in basisschool Mandelbloesem in Oostrozebeke: “Zes leerkrachten hebben er een baby bij”

Nu het schooljaar op zijn einde loopt en de kinderen en de juffen in Oostrozebeke uitkijken naar een lange warme zomervakantie, moet het toch gezegd dat schoolhoofd Ilse Vervaeck van Mandelbloesem een vrij lastig schooljaar achter de rug heeft.
The post Babyboom in basisschool Mandelbloesem in Oostrozebeke: “Zes leerkrachten hebben er een baby bij” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wim Vandoorne (RC Bissegem): “Allicht mijn laatste seizoen”

RC Bissegem, vorig seizoen met steile ambities gestart, moest uiteindelijk met minder genoegen nemen. Pas nadat Pascal De Vreese het sportieve roer in handen nam, geraakte Racing op kruissnelheid en kwam nog dicht bij een eindrondeticket. Voor komend seizoen houdt voorzitter Marc Cheyns het deze keer voorzichtig: “Een top vijf plaats moet kunnen.”
The post Wim Vandoorne (RC Bissegem):

Lees meer »

Waterplezier op en langs de Leie voor het hele gezin

Op zondag 30 juni vindt Leieleute plaats aan de Lauwebrug in Wevelgem. Je beleeft er een fijne zomerdag met tal van leuke (gezins)activiteiten op en langs de Leie. Vanaf 9.30 uur is het mogelijk om te starten met een kajak-, sup- of pedalotocht richting Menen. Vanaf 11 uur zijn er doorlopend gratis kinderactiviteiten zoals een
The post Waterplezier op

Lees meer »

Kunstenaarscollectief MortAmour brengt unieke fotografietentoonstelling in André Demedtshuis in Wielsbeke

Elke zomer organiseert het André Demedtshuis, Sint-Bavostraat 19 in Sint-Baafs-Vijve, een fototentoonstelling onder de noemer ‘Zomer van fotografie’. Dit jaar zijn ze er in geslaagd om de unieke expo Golden Lamb van MortAmour naar Sint-Baafs-Vijve te halen.
The post Kunstenaarscollectief MortAmour brengt unieke fotografietentoonstelling in André Demedtshuis in Wielsbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gedrafte Ajay Mitchell wordt tweede Belg in NBA

Een tweede Belg in de NBA. Ajay Mitchell (22) werd in de draft als het nummer 38 gekozen door de New York Knicks, dat in ruil voor cash meteen een trade opzette met Oklahoma City Thunder. Bij die laatste ploeg zal hij samenspelen met onder meer Chet Holmgren en Shai Gilgeous-Alexander. Ook voor LeBron James komt een droom uit: hij

Lees meer »