“Wie heeft er goeie benen in Harelbeke?”: dit is de nieuwe banner van E3 Saxo Bank Classic

De banner van de E3 Saxo Bank Classic werd maandagnamiddag bekendgemaakt in Harelbeke… en natuurlijk gaat de organisatie weer voor een teasende affiche: we zien vrouwenbenen met daarbij: “Wie heeft er goeie benen in Harelbeke?” De koers wordt op vrijdag 22 maart gereden.

De nieuwe banner volgt die met ex-renster Ine Beyen uit De Haan. Michel Wuyts en zijn rode rollator zagen we het jaar daarvoor. Nog eerder hadden we ‘Germaine houdt dit jaar haar handen thuis’, een allusie op het feit dat de E3 Harelbeke door de coronapandemie in 2021 noodgedwongen moest georganiseerd worden zonder publiek, de trigger. In 2020 was er de banner ‘Kampioen zijn is plezant’ waarin Greg Van Avermaet te zien was als Carmen, Eddy Planckaert als Xavier, Patrick Lefevere als Boma, Johan Museeuw als Marcske, Freddy Maertens als Oscar en Peter Van Petegem als DDT.

Vorige controverses

Voor grote commotie en controverse zorgde de banner van 2019 ‘Wie kroont zicht tot prins in Harelbeke?’ waarop twee gebodypainte vrouwen een kikker vormden. De UCI tikte de organisatoren hiervoor zelfs op de vingers waardoor de banner uit het straatbeeld verdween. In 2015 was er ook al een fikse ophef met de banner van de E3 Harelbeke. Daar zorgde toen een opspelende damesjurk met blauwe slip voor. De spreuk was ‘Wie knijpt ze in Harelbeke?’ Toen ook moest die banner na enkele dagen noodgedwongen uit het straatbeeld verdwijnen.

The post “Wie heeft er goeie benen in Harelbeke?”: dit is de nieuwe banner van E3 Saxo Bank Classic is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Spektakel in Zürich vanavond: polsstokspringer Duplantis en hordeloper Warholm gaan in duel… op de 100 meter

De Noor Karsten Warholm (28), wereldrecordhouder op de 400 meter horden, en de Zweed Mondo Duplantis (24), wereldrecordhouder in het polsstokspringen, nemen het vanavond – daags voor de Diamond League Meeting van Zürich – tegen elkaar op op de 100 meter. De aanleiding is een filmpje dat viraal ging waarin ze zich afvroegen wie de snelste van de twee zou

Lees meer »

Ouders uit Hamme veroordeeld voor gevangenhouden van eigen dochter

De correctionele rechtbank van Dendermonde heeft 2 ouders uit Hamme, samen met een aantal andere familieleden, veroordeeld voor het gevangenhouden van hun eigen dochter. De ouders wilden haar naar Turkije brengen omdat ze het niet eens waren met de relatie die het meisje had. De dochter kon onderweg in Hongarije ontsnappen met behulp van een McDonald’s-medewerker.

Lees meer »

Adele laat 200 miljoen dollar schieten omdat ze geen zin heeft in extra concerten na München

“Ik zal ongelooflijk lang niet te zien zijn.” Adele (36) heeft na haar laatste concert in München tijdelijk afscheid genomen van haar fans. De Britse nachtegaal heeft naar eigen zeggen nood aan een lange pauze. Al had ze net zo goed opnieuw op tournee kunnen gaan. Volgens bronnen kreeg de superster verschillende lucratieve aanbiedingen, maar daar had ze blijkbaar geen

Lees meer »

Nieuwe parking in centrum Heist moet parkeerprobleem mee helpen oplossen

In Knokke-Heist is er een nieuwe parking gecreëerd in het centrum van deelgemeente Heist. Het gaat om een proefproject omdat het gemeentebestuur beseft dat parkeren in de kustgemeente – zeker in de zomermaanden – een hele uitdaging is.
The post Nieuwe parking in centrum Heist moet parkeerprobleem mee helpen oplossen appeared first on KW.be.

Lees meer »

VRT-topman vandaag op het matje, maar moet niet vrezen voor ontslag: hij verziekte de sfeer, maar geld rolt binnen

Frederik Delaplace, CEO van de VRT, mag het deze namiddag gaan uitleggen in het Vlaams Parlement. Hij zal er ondervraagd worden over het ontslag van netmanager Lotte Vermeir, en ook zijn eigen functioneren zal tegen het licht worden gehouden. Op de VRT vindt een meerderheid van de werknemers het de hoogste tijd. Toch lijkt Delaplace niet meteen te moeten vrezen

Lees meer »

Vijfjarig kind gedood door hyena in Kenia

In Kenia is een vijfjarig kind gedood door een hyena. Dat meldt de Kenya Wildlife Service (KWS) van het Oost-Afrikaanse land donderdag. De dienst belooft “de toenemende aanvallen” van de carnivoor te bestrijden.

Lees meer »