KIJK. Madonna valt vol op haar rug na mislukte stunt met achtergronddanser

The show must go on. Dat bewees Madonna (65) het afgelopen weekend als geen ander tijdens haar Celebration Tour in Seattle. De zangeres kwam vol op haar rug terecht toen een danser haar stoel achter zich aantrok en daarbij struikelde. Madonna stond gelukkig al snel weer recht en zette haar concert gewoon verder alsof er niets gebeurd was. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen”

In Knokke-Heist vond donderdagochtend de symbolische eerste steenlegging plaats van een nieuwbouwproject in Heulebrug. Dit project vormt de poort naar de tweede fase van de verkaveling.
The post Nieuwbouwproject met 59 appartementen in Heulebrug moet eind 2025 klaar zijn: “Blij dat we steentje kunnen bijdragen aan betaalbaar wonen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Zou mooie reclame zijn voor de Westhoek”: Gaan we straks met een vliegtuig vol poppies op vakantie?

Prijken binnenkort de poppies van Flanders Fields op een van de vliegtuigen van Brussels Airlines? Wel als het ontwerp van ex-Poperingenaar Fries Vansevenant de wedstrijd van de luchtvaartmaatschappij wint. Al had Fries zijn hoop eerder gericht op zijn ontwerp met als thema Eddy Merckx, maar die haalde de selectie niet.
The post “Zou mooie reclame zijn voor de Westhoek”:

Lees meer »

Een bloemetje voor Katrien die 7 op 7 voor oma Yolanda zorgt

“Mijn tante Katrien Deknock verdient een boeket”, mailt Lieve Simoens naar KW, “omdat zij haar hulpbehoevende mama Yolanda Decoster van 99 jaar in huis nam en de zorg 24 op 24, zeven dagen op zeven met heel veel warmte en liefde doet.”
The post Een bloemetje voor Katrien die 7 op 7 voor oma Yolanda zorgt appeared first on

Lees meer »

Tot soms wel 10 keer per week frietjes op het menu: Matthias Diependaele is duidelijk fan. Maar hoe ongezond is zijn verslaving juist?

Dat Matthias Diependaele, onze kersverse minister-president, al eens graag een frietje steekt, was al langer geweten. Maar toen hij gisteren in onze krant liet weten dat hij zeven tot tien keer per week een portie verorbert, gingen bij voedingsexperte Sanne Mouha de alarmbellen af. “Dit is zéér ongezond. Ik raad hem dan ook een cold turkey aan: twee weken geen

Lees meer »

47.000 garnaalkroketten verkocht op het Garnaalkrokettenfestival in Oostende, restaurant North wint eerste prijs

Tijdens de vierde editie van het Garnaalkrokettenfestival kwamen in Oostende opnieuw alle liefhebbers van de garnaalkroket samen. In een uitverkochte Wellington Hippodroom genoten meer dan 7.000 bezoekers van de lekkernij, gepresenteerd door elf Oostendse restaurants. De voorbije drie dagen werden 47.000 garnaalkroketten geproefd en door de bezoekers onderworpen aan een echte jurering.
The post 47.000 garnaalkroketten verkocht op het

Lees meer »

De Plakkers maakt werk van de toekomst

In het zaalvoetbal is de eerste ploeg van De Plakkers dit seizoen opnieuw in derde nationale actief. De club, onder leiding van Didier De Muynck, werkt ondanks dat men uiteindelijk niet kon promoveren verder aan de toekomst.
The post De Plakkers maakt werk van de toekomst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marlène (70) sluit kapsalon in Vichte na 54 jaar: “Veel gelachen, maar er zijn ook traantjes gevloeid”

De cirkel is rond. Kapster Marlène Verraes (70) uit het Schaliënhof in Vichte heeft haar doel bereikt. Een rijkgevulde carrière van 54 jaar, waarvan 40 jaar haar eigen kapsalon en een voldaan einde op haar zeventigste. Een ‘geknipte’ job voor haar. “Geen enkele dag was er te veel aan”, zegt ze. “Mijn grote voldoening haalde ik uit mijn contente klanten

Lees meer »

DE INSIDER. Onze vrouw in de VS ging net als 2 miljoen Amerikanen stemmen ronselen: “Bij die ene vrouw voelde ik dat ik moest blijven luisteren”

Met ongeveer twee miljoen zijn ze, de vrijwilligers die in de VS worden ingeschakeld om stemmen te ronselen. Deur aan deur, of via het zogenoemde phone banking: vanuit een call center de kiezers proberen overtuigen. Onze vrouw ging undercover en deed mee: “Sommigen werden uitgescholden. Ook bij mij werd de telefoon vaak toegesmeten. Maar bij die ene vrouw niet.”

Lees meer »

Amerikanen maakten de brokken, wij meten de schade op: Europese satelliet Hera die aarde moet beschermen, succesvol gelanceerd

De Europese ruimtesonde ‘Hera’ is maandag spectaculair gelanceerd voor een vlucht naar een rots op miljoenen kilometers van de aarde. De Amerikanen hebben twee jaar geleden een andere sonde daar doelbewust laten inslaan. Europa gaat nu de schade opmeten met de sonde Hera. Het gezamenlijke experiment moet duidelijk maken of zo’n asteroïde uit zijn baan geduwd kan worden, voor het

Lees meer »