KIJK. Deze gehandtekende sneakers van Donald Trump bood brachten maar liefst 9.000 dollar op

Zaterdag stelde voormalig Amerikaans president Donald Trump zijn eigen sneakerlijn voor op Sneaker Con, een grote sneakerbeurs in Philadelphia, in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Hij had ook al een exemplaar bij van zijn eigen sneaker, een gouden schoen met de Amerikaanse vlag op. Dat paar handtekende hij en werd even later geveild. Het winnende bod was van Roman Sharf, CEO van een bedrijf dat handelt in luxehorloges. Hij bood 9.000 dollar voor het paar, omgerekend zo’n 8.350 euro. 

Meer krantenkoppen in België

Advocaat startte eigen onderzoek naar de Bende van Nijvel: “Het gerecht laat de slachtoffers in de steek, maar wij zullen de daders vinden”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Griekse kapitein blijft aangehouden na afsteken vuurwerk op jacht

De kapitein en de eerste officier die vuurwerk afstaken op een jacht in Griekenland, zijn opgesloten in de gevangenis in afwachting van hun proces. Ze worden beschuldigd van brandstichting op het eiland Hydra. Volgens juridische bronnen ontkennen de twee mannen en de volledige bemanning alle betrokkenheid.

Lees meer »

Premie van 8.220 euro voor Tombeelmolen Avelgem

Tijdens de gemeenteraad van maandag 1 juli werd de premie voor de restauratiewerken van de Tombeelmolen goedgekeurd door de gemeenteraadsleden. VZW Vrienden van de Molen zijn volop bezig met de werken, waaronder het herstellen van de wieken van de molen.
The post Premie van 8.220 euro voor Tombeelmolen Avelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Peuter verdrinkt in zwembad in de tuin: broertje van vier sloeg alarm, maar tevergeefs

Twee dagen nog vocht het peutertje voor zijn leven, maar uiteindelijk kon geen hulp meer baten. Een jongetje van net geen twee jaar is gestorven nadat het thuis in het zwembad is beland in Zandvoorde (Oostende). Dat gebeurde zaterdagmiddag. Buren reanimeerden hem nog, maar hij stierf uiteindelijk maandagmorgen in het ziekenhuis. Alles wijst op een tragisch ongeval. “Maar de precieze

Lees meer »