Beroepsproces rond dodelijk ongeval waarbij Kayleigh (14) om het leven kwam, uitgesteld: “Al vier jaar lang kommer en kwel”

Het beroepsproces tegen X.M., de man die verantwoordelijk wordt geacht voor de dood van de 14-jarige Kayleigh Leemans bij een verkeersongeval in 2019, is uitgesteld. In eerste aanleg werd de man vrijgesproken wegens te weinig bewijs. Er doken nieuwe verklaringen die voor een nieuwe wending kunnen zorgen, maar de twee kroongetuigen kwamen niet opdagen op het proces. “Dit is al vier jaar lang kommer en kwel voor de nabestaanden”, zegt advocaat Anthony Mallego.

 

Meer krantenkoppen in België

Noord-Korea heeft “20 tot 30 gezagsdragers geëxecuteerd” die schade door zware overstromingen niet konden voorkomen

Zware regenval teisterde eind juli het noordwesten van Noord-Korea. De daaropvolgende overstromingen kostten mogelijk het leven aan 1.500 mensen. Volgens de Zuid-Koreaanse zender ‘TV Chosun’ heeft het Noord-Koreaanse regime 20 tot 30 mensen geëxecuteerd in leidinggevende functies omdat ze er onvoldoende in geslaagd waren om de schade te beperken.

Lees meer »

10 geldvragen aan Alexander Hendrickx

01:04 Hockeyspeler en Red Lion Alexander Hendrickx (31) verliest zijn geldzaken niet uit het oog. ‘Ik zoek sponsordeals met merken die bij me passen, omdat ik besef dat ik het ijzer moet smeden nu het heet …

Lees meer »

Scouts Parsifal Rumbeke opent nieuw werkjaar

De zomervakantie is voorbij. Naast de opening van de scholen is er ook de opstart van de verschillende Rumbeekse jeugdbewegingen. Scouts Parsifal bijt de spits af. Ze houden hun jaarlijkse groepsfeesten op vrijdag 6 en zaterdag 7 september op hun thuisbasis in de Koestraat.
The post Scouts Parsifal Rumbeke opent nieuw werkjaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kelly Pfaff (47) over hoe haar ouders Jean-Marie en Carmen leven sinds de home-invasion: “Mama slaapt al meer dan een jaar op de zetel”

“Niet alleen ons mama leeft al meer dan een jaar in angst, onze papa ook.” Dat zei Kelly Pfaff na afloop van het proces tegen de verdachten die haar moeder Carmen (68) in augustus vorig jaar hondsbrutaal overvielen tijdens een home-invasion in haar villa in Brasschaat. Dat die aanslag ook een grote impact heeft op haar vader Jean-Marie (70), bleek

Lees meer »

Dorpsrestaurant De Bampoele kent een mooie eerste dag

Het dorpsrestaurant vond vandaag voor de eerste keer plaats in het Dorpspunt/buurtsalon van Krombeke. Er werden 30 buurtbewoners ontvangen, wat meteen een succes was.
The post Dorpsrestaurant De Bampoele kent een mooie eerste dag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste levering mpox-vaccins donderdag verwacht in Congo

De eerste levering van vaccins tegen mpox wordt donderdag verwacht in de Democratische Republiek Congo. Het land dat momenteel het meest is getroffen door het virus zou dan bijna 100.000 doses krijgen. Dat meldt de directeur van het agentschap voor volksgezondheid (Africa CDC) van de Afrikaanse Unie woensdag.

Lees meer »

B-Winder wordt eerste poke bowl restaurant in Menen: “De jeugd gaat meer en meer op zoek naar iets anders om te eten”

Menen is met B-Winder een nieuwe culinaire topper rijker. Kevin (42) en Kimberly (37) Vanden Nest openen in de Bruggestraat deze week de deuren van hun eigen poke bowl restaurant. “Vooral de jeugd gaat meer en meer op zoek naar nieuwe en andere dingen om te eten.”
The post B-Winder wordt eerste poke bowl restaurant in Menen: “De jeugd

Lees meer »