Infoavond over fietsleasing en panelgesprek bij Raida in Aartrijke

Op maandag 18 maart organiseert Raida een infosessie over fietsleasing en een panelgesprek met wielrenners Stijn Devolder, Nico Mattan en Gianni Marchand. Voormalig wielrenster en journaliste Ine Beyen modereert het gesprek. “Fietsleasing biedt enkel voordelen”, aldus directeur Nico Baertsoen.

Op maandagavond 18 maart pakt Raida, de fietsengroep met shops over heel Vlaanderen en Brussel, uit met een infoavond over fietsleasing in de shop in de Engelstraat in Aartrijke. “We geven uitleg over wat fietsleasing allemaal inhoudt en leggen uit wat wij allemaal aanbieden. Fiestleasling biedt tal van voordelen. Het is een gezonde en milieuvriendelijke manier om naar het werk te pendelen én het is ook fiscaal zeer aantrekkelijk voor bedrijven groot én klein.”

“Alle kosten verbonden aan een bedrijfsfiets zijn namelijk 100 procent aftrekbaar. Het is dus kostenneutraal voor bedrijven en een slimme investering. Werknemers die regelmatig fietsen, zijn ook fitter en gezonder wat onder meer leidt tot minder ziekteverzuim”, vertelt Nico Baertsoen, directeur bij Raida.

Fietsleasing is ook een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen. “Het versterkt het groene imago van een bedrijf. Deze en nog wat heel wat andere voordelen, leggen wij graag uit tijdens onze infoavond. Onze fietsen kunnen op die avond ook uitgetest worden, uiteraard ook de speedpedelecs.”

Milaan-San Remo

Daarna volgt een panelgesprek met moderator Ine Beyen. De journaliste en voormalig wielrenster leidt het panelgesprek met oud-wielrenners Stijn Devolder, Nico Mattan en wielrenner Gianni Marchand uit Aartrijke. De dag voor onze infoavond, op zondag 17 maart, wordt Milaan-San Remo gereden. We blikken terug op deze eerste grote klassieker van het seizoen en hebben het ook over de toekomstige wielerwedstrijden. Stof genoeg dus om een interessant gesprek te voeren. Het belooft een boeiende avond te worden.”

De infoavond start om 17 uur in Raida Aartrijke (de vroegere Fun-winkel). “Deze infosessie is bedoeld voor zaakvoerders en hr-managers. Elke zelfstandige met minstens één werknemer in dienst, kan een beroep doen op fietsleasing. We vragen wel om op voorhand in te schrijven, als dat mogelijk is. Op onze website vind je alle contactgegevens terug”, besluit Nico Baertsoen.

The post Infoavond over fietsleasing en panelgesprek bij Raida in Aartrijke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

WHO waarschuwt voor marburgvirus in Rwanda: hoe gevaarlijk is het? En lopen we in België risico?

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt voor het marburgvirus. Het virus, dat een neefje is van het al even gevreesde ebolavirus, zorgde al voor acht doden in Rwanda. “Er werken veel Belgen in het land, dus er is een kans dat het ook naar hier komt door toevallige reizigers”, verklaart viroloog Kevin Ariën van het Instituut voor Tropische Geneeskunde. Hij legt uit

Lees meer »

“Hun kinderen zagen Joyce (36) en Wim (37) naar dat trouwfeest vertrekken. En daarna nooit meer”: Louis W. (36) hoort met gebogen hoofd zijn straf voor dodelijk ongeval

Geflankeerd door zijn vader, de blik veelal op de grond gericht. Zo kwam Louis W. (36) dinsdagochtend de Mechelse politierechtbank binnen, waar hij zijn straf te horen kreeg voor het ongeval dat twee jaar geleden zijn vrienden Wim (37) en Joyce (36) het leven kostte. Onder invloed van alcohol was hij toen achter het stuur van de Porsche Panamera gekropen

Lees meer »