Ex-topman Frontex staat op lijst van Marine Le Pen bij Europese verkiezingen

Fabrice Leggeri, de voormalige directeur van Frontex, het grenswachtagentschap van de Europese Unie, zal voor de extreemrechtse partij van Marine Le Pen deelnemen aan de Europese verkiezingen. Leggeri krijgt de derde plaats op de lijst, zegt hij in Journal du Dimanche.

 

Meer krantenkoppen in België

“De mensen hebben geen idéé van wat zoiets aanricht”: ook Mies (59) verloor haar man na aanrijding door spookrijder

De aanrijding met een door drugs benevelde spookrijdster in Ieper, die zaterdag het leven kostte aan een 63-jarige Ronsenaar, rijt bij een ander gezin uit de Oost-Vlaamse gemeente opnieuw alle wonden open. Want dat gezin met drie kinderen verloor zeven jaar geleden op slag zijn pater familias — de in heel Ronse geliefde Stephan Deriemaeker (51) — nadat een dronken

Lees meer »

LIVE WORLD GRAND PRIX. Humphries, die vergeleken wordt met dartsicoon, op z’n hoede voor De Decker: “Ervaring zegt niet altijd alles”

Hoogdag voor het Belgische darts. Mike De Decker (28) speelt op de World Grand Prix de finale tegen wereldkampioen Luke Humphries (29). Hij kan de tweede Belg worden die een major-toernooi wint, na Dimitri Van den Bergh. Voltrekt De Decker het sprookje van Leicester? U ontdekt het in onderstaande liveblog, en uiteraard ook op VTM2 en VTM GO. De wedstrijd

Lees meer »

Lezen met je Oren in ’t Leeshuus

Vorig jaar verkende Martine Vandermaes samen met Literatuur Vlaanderen en een groep geëngageerde blinden en slechtzienden hoe ze inclusief luisterleesplezier konden vergroten. In een organisatie van vzw ‘t Leeshuus organiseren ze ook dit najaar opnieuw tijd en ruimte voor Lezen met je Oren.
The post Lezen met je Oren in ’t Leeshuus appeared first on KW.be.

Lees meer »

Celstraf met uitstel en effectieve geldboete van meer dan 10.000 euro voor zwartwerk en illegale tewerkstelling in pizzeria’s in Middelkerke en Oostende

Ondanks herhaaldelijke betrappingen bleef E.X. mensen zonder geldige verblijfsdocumenten tewerkstellen in zijn pizzeria’s in Oostende en Middelkerke. Dat levert de 42-jarige Albanees nu zes maanden celstraf met uitstel op.
The post Celstraf met uitstel en effectieve geldboete van meer dan 10.000 euro voor zwartwerk en illegale tewerkstelling in pizzeria’s in Middelkerke en Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo stemde Wielsbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Wielsbeke trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Wielsbeke.
The post Zo stemde Wielsbeke: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

CD&V is grote winnaar in Pittem, Denis Fraeyman blijft burgemeester: “Onverwacht, maar zeer tevreden”

CD&V is overduidelijk als de grote overwinnaar uit de bus gekomen in Pittem. De partij van de huidige burgemeester haalde elf van de zeventien zetels binnen, een onverhoopt succes. NPE blijft met de overige zes zetels wat verweesd achter. De partij moet zich naar eigen zeggen bezinnen.
The post CD&V is grote winnaar in Pittem, Denis Fraeyman blijft burgemeester:

Lees meer »

In stukken gehakt lichaam gevonden in Amerikaans stadje, dochter opgepakt

In een afgelegen stadje in de Amerikaanse staat Kentucky hebben politieagenten een angstaanjagende ontdekking gedaan. In Mount Olivet werden op een landgoed het in stukken gehakte lichaam van een vrouw en later ook menselijke resten in een kookpot in het huis gevonden, zo melden Amerikaanse media. Volgens Fox News is een 32-jarige vrouw in het huis gearresteerd. Zij is de

Lees meer »