103-jarige Estella van Iseghem is overleden in Brugge

Op 103-jarige leeftijd is in het Brugse Mintus Woonzorgcentrum Sint-Pietersmolenwijk Estella Van Iseghem overleden.

Levensloop

De vrouw werd in Brugge geboren op 26 november 1920. Ze werkte in de FN Munitiefabriek en later bij het ACW door tussenkomst van wijlen Hilaire De fauw. Samen met haar man Honoré Vermeersch kreeg ze vier kinderen. Na een kinebeurt moet ze onwel geworden zijn door een trombose. Na zes dagen en goeie zorgen is ze uiteindelijk overleden. Het was voor haar niet meer nodig om nog 104 jaar te worden. In november vorig jaar werd ze nog gevierd voor haar 103de verjaardag. Dit gebeurde in de aanwezigheid van burgemeester Dirk De fauw en door schepen Pieter Marechal.

Afscheidsviering

De afscheidsviering vond donderdag plaats in de kerk van Kristus Koning in Brugge. Aan de familie bieden wij onze oprechte deelneming aan. (SR)

The post 103-jarige Estella van Iseghem is overleden in Brugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Nu EK doorgaat zonder Duivels: dit zijn kwartfinales, met Nederland tegen Turkije en twee topaffiches

Het EK voetbal gaat door zonder de Rode Duivels. Niet België, maar Frankrijk stoot door naar de kwartfinales. Zij ontmoeten Portugal, dat strafschoppen nodig had om Slovenië uit te schakelen. Verder is het uitkijken naar Spanje-Duitsland. In de andere tabelhelft stoten na Zwitserland en Engeland nu ook Nederland en het verrassende Turkije door. Ontdek de (mogelijke) confrontaties!

Lees meer »

Fernand maakt kunstwerkjes met brokstukken gecrashte bommenwerper: “Het is belangrijk dat wij lessen uit het verleden koesteren”

Het verhaal van de crash van de Amerikaanse bommenwerper B-24 Liberator die op 24 juni 1944 crashte tussen Wulpen en Oostduinkerke werd op een bijzondere manier weer actueel. Dat kwam door een toevallige vondst van Guy Marteel, een gepassioneerde metaaldetectorist. Kunstenaar Fernand Vanderplancke zorgde voor de kers op de taart en maakte van de gevonden brokstukken unieke kunstwerkjes met een

Lees meer »

Woordvoerster van Franse regering en team aangevallen tijdens campagnemoment

Prisca Thevenot, woordvoerster van de Franse regering, is woensdagavond aangevallen in Meudon, ten zuidwesten van Parijs. Volgens AFP werden de Française en “haar team” geviseerd door een twintigtal personen toen ze er verkiezingsaffiches ophingen. Zondag vindt de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen plaats, in een zwaar gepolariseerd politiek klimaat.

Lees meer »