Ontdek en beleef Sydney in 48 uur, de stad met een magische mix van natuur en cultuur

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Paardenkoersen zetten oktoberkermis op zijn kop in Oostrozebeke

Al meer dan een eeuw zorgt de Oostrozebeekse Harddraversmaatschappij de Mandel voor een uniek paardenspektakel langs de boorden van de Mandel. Voor elke Oostrozebekenaar is een oktoberkermis ondenkbaar zonder herfstcriterium voor beroepsrenners en paardenkoersen, ook ‘het Klein Spel’ genoemd.
The post Paardenkoersen zetten oktoberkermis op zijn kop in Oostrozebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

MATCHCENTER. Ontdek alle uitslagen, de stand én alle beelden van de Champions League-avond, alleen op HLN!

De vernieuwde Champions League is vanavond van start gegaan. Hieronder kan u alle wedstrijden van de eerste speeldag terugvinden in een handig overzicht. Na de matchen vindt u hier ook de eerste blik op het (voorlopige) klassement, waarin Juventus en Aston Villa voorlopig leiden. Bij HLN zit u vanaf 23u ook goed voor de beelden van alle doelpunten en hoogtepunten.

Lees meer »

Leerlingen scholengroep Sigo Eernegem-Gistel leven zich uit op sportdag in de Klokkenputten

Ondanks het minder mooie weer is de sportdag van scholengroep Sigo Eernegem-Gistel zeer goed verlopen. De leerlingen hebben uiteindelijk al hun sportieve activiteiten met heel veel enthousiasme kunnen uitvoeren. Bij de activiteiten met muziek gingen ze volledig uit de bol en konden ze uit volle borst meezingen. De sportdag vond plaats in de Klokkenputten in
The post Leerlingen scholengroep

Lees meer »

Hangar d’Amour wordt blikvanger op Open Bedrijvendag in Oostende: “Mensen kunnen zien hoe de kamers voor sekswerkers eruit zullen zien”

Oostende is één van de drie West-Vlaamse hotspotgemeenten tijdens Voka Open Bedrijvendag op 6 oktober. “Een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen”, luidt het.
The post Hangar d’Amour wordt blikvanger op Open Bedrijvendag in Oostende: “Mensen kunnen zien hoe de kamers voor sekswerkers eruit zullen zien” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oliver (24) koopt eiland voor een prikje, maar moet hard werken om er te kunnen wonen: “Er is niets te zien, alleen bomen, mos en gras”

Oliver Russel (24) droomt van zijn eigen eiland. Maar daar moet twintiger met dubbele nationaliteit – hij is Amerikaans en Fins – hard voor werken. Het eiland heeft hij al: in maart 2024 kocht hij samen met zijn vriendin een eigen stukje paradijs op zo’n twee uur rijden van Helsinki. “Voor minder dan een voorschot voor een huis”, aldus de

Lees meer »

Ook Kroatië kondigt na Italië code rood af voor depressie Boris: streek Emilia Romagna geteisterd door overstromingen

Nadat depressie Boris Centraal-Europa de afgelopen dagen overspoelde met regen is nu Zuid-Europa aan de beurt: Vooral Italië zet zich schrap voor heel wat neerslag en kondigt code rood af. De Noord-Italiaanse streek wordt geteisterd door overstromingen. Lokaal kan er tot het einde van de week volgens de weermodellen tot 200 mm neerslag vallen en mogelijk lokaal zelfs nog meer.

Lees meer »

Een lijk om de nazi’s te misleiden en vleermuizen met brandbommen: dit zijn de strafste listen in de oorlogsgeschiedenis

Dat Israël er deze week in slaagde om explosieven in duizenden biepers en walkietalkies van Hezbollah-militanten te plaatsen en te laten ontploffen, dat was ongezien. Sinds het Paard van Troje in de oudheid zijn militaire listen danig geëvolueerd, maar ze hebben nog steeds één ding gemeen: niets is wat het lijkt. Een (onvolledige) lijst met de sluwste misleidingen uit de

Lees meer »