Is dit de vriend van kroonprinses Elisabeth? “Paleis zal relatie niet officieel bevestigen”

Heeft prinses Elisabeth (22) een vriend? Volgens Het Laatste Nieuws zou de kroonprinses de liefde gevonden hebben bij Nicholas Dodd, die net als zijzelf studeert aan Lincoln College in het Britse Oxford. “Ook ons koningspaar zal op de hoogte zijn van de relatie.”

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaamse regering verstrengt schenkregels vanaf 2026. Hoe kan je nog belastingvrij schenken? “Op deze manier ben je geen belastingen verschuldigd”

Op 1 januari 2026 verstrengen de regels voor wie belastingvrij geld wil schenken via een bankgift, bijvoorbeeld aan kinderen, kleinkinderen of andere geliefden. Waarmee moet je rekening houden om achteraf niet door de fiscus alsnog de rekening te krijgen? Professor erfrecht Bart Chiau (UGent) legt haarfijn uit hoe je nog ruim een jaar belastingvrij kunt schenken.

Lees meer »

Hoe aanval op Iraanse kerninstallaties Rusland in conflict dreigt te sleuren: “Moskou staat bij Teheran in het krijt”

Israël zal de Iraanse raketaanval van dinsdagavond wreken. Dan komen de Iraanse nucleaire installaties in het vizier, maar daarbij moet Tel Aviv opletten voor een ‘nieuwe’ speler in het conflict: Rusland. Expert krijgskunde Roger Housen: “Dat Poetin de nodige hand- en spandiensten zal verlenen aan Iran, is buitengewoon verontrustend.”

Lees meer »

Provincie zet officieel de schouders onder realisatie Tielts stadsrandbos

De grondverwervingen zijn inmiddels wat opgeschoten en de eerste boompjes werden in april 2024 alvast aangeplant. Nu zet de stad een nieuwe stap richting de realisatie van het langverwachte Tieltse stadsrandbos. Dinsdag zette de Provincie West-Vlaanderen officieel mee de schouders onder het project.
The post Provincie zet officieel de schouders onder realisatie Tielts stadsrandbos appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee Belgen gewond geraakt na Israëlische aanval op hulpverlenerspost in centrum van Beiroet

Israël heeft afgelopen nacht een hulpverlenerspost van de pro-Iraanse militie Hezbollah in het centrum van Beiroet aangevallen. Daarbij zijn zeker zes mensen om het leven gekomen. Elf anderen zijn gewond geraakt, ook twee Belgen. Het gaat om de tweede aanval op Beiroet deze week. Het Israëlische leger heeft intussen ook een nieuw evacuatiebevel uitgevaardigd voor delen van het zuiden van

Lees meer »

Nooit eerder geziene stoelendans in Knokke-Heist

Op zondag 13 oktober kan je weer kiezen wie jou mag vertegenwoordigen in de gemeenteraad. Maar wie een zitje krijgt, neemt dat niet altijd op… en zeker niet voor de volle zes jaar. Van de 31 kandidaten die in 2018 verkozen raakten in Knokke-Heist, zetelen er vandaag nog 24 in de gemeenteraad.
The post Nooit eerder geziene stoelendans in

Lees meer »