Zendaya duikt op in pikant robotpak, en het internet gaat helemaal los: “Net C3PO uit ‘Star Wars’”

Zendaya (27), ooit bekend als een Disney-ster, schittert nu opnieuw als hoofdrolspeler in de langverwachte blockbuster ‘Dune: part two’. Het is niet haar rol in de film die de aandacht trekt, maar wel haar kledingkeuze op de première. “Zendaya lijkt op het Star Wars-personage ‘C3PO’”, klinkt het online. 

Meer krantenkoppen in België

Vier maanden effectieve celstraf voor beruchte tafelschuimer uit Kortrijk

De beruchte tafelschuimer Bart V. (46) uit Kortrijk is op de correctionele rechtbank bij verstek veroordeeld tot een effectieve celstraf van vier maanden voor flessentrekkerij. In Kortrijk en Gent bleven er onbetaalde rekeningen in Kortrijk en Gent achter.
The post Vier maanden effectieve celstraf voor beruchte tafelschuimer uit Kortrijk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zomerwerking Ginger House & co. beëindigd: “Droom blijft volwaardige zomerschool”

Op vrijdag 30 augustus heeft Rukhsana Zubair van vzw Ginger House & co. haar jaarlijkse zomerwerking afgesloten. Tijdens de zomerwerking worden kinderen met een migratieachtergrond, vaak samen met hun mama’s, samengebracht om via diverse activiteiten de band met hun nieuwe thuis aan te halen. “Ik droom nog altijd van een volwaardige zomerschool, die zoveel meer zou kunnen realiseren op dit

Lees meer »

Italiaans artiest Rubel Medini stond in 2019, maar nu ook twee maanden in zomershow van Het Witte Paard in Blankenberge: “Brugge is tot nu toe mijn favoriet!”

Pas 24 jaar is Rubel Medini uit Italië en hij zag al heel veel van de wereld. Dat komt door zijn act die hij brengt. Er staat zelfs al maar liefst vijf Guiness World Records op zijn naam. Tijdens de zomer van 2019 stond hij voor de eerste keer in de zomershow van Het Witte Paard in Blankenberge. Sinds 19

Lees meer »