Nordine Verhaeghe is de nieuwe T2 bij BS Geluveld

BS Geluveld slikte afgelopen weekend in tweede provinciale B een 1-6-thuisnederlaag tegen rechtstreekse degradatieconcurrent SV Ingelmunster. Een harde klap voor de ploeg en al zeker voor de recent aangestelde T2 Nordine Verhaeghe.

“We hadden de ambitie om de drie punten thuis te houden. Na de hoopvolle resultaten van de afgelopen weken hadden we niet verwacht om te verliezen. De wedstrijdomstandigheden zaten niet mee. Maar een zware nederlaag komt altijd even aan”, opent Nordine.

Laatste plaats

Door de nederlaag zakken de Geluveldnaars naar de laatste plaats. Maar toch blijven ze in Geluveld ambitieus. “Met nog tien wedstrijden te spelen, staan we sowieso voor een moeilijke opdracht. We moeten snel wat punten zien te pakken, zodat het geloof wat terugkomt. Er zit voldoende kwaliteit in de kern om ons alsnog te redden. We hebben het niet meer in eigen handen, maar moeten hopen dat ook de andere ploegen punten laten liggen.”

Voor Blue Star staat zondag een verplaatsing naar KRC Bissegem op het programma, een ploeg die ook in de rechterkolom staat. “Vanaf nu zal het elke wedstrijd van moeten zijn. We moeten als ploeg achter elkaar staan en er elke wedstrijd vol voor gaan.”

Verhaeghe zit zelf nog maar enkele weken op de bank. Hij werd aangesteld als hulptrainer van de ook pas aangestelde Lieven Dheedene. “Het is de club die me gecontacteerd heeft met de vraag of ik als hulptrainer aan de slag wou. Ik had sowieso wel de ambitie om nog eens T2 van een eerste ploeg te worden. Gezien het voetbalveld van Geluveld op een steenworp afstand van mijn deur ligt, kwam dit perfect uit. Lieven zelf kende ik niet. Maar het klikte meteen. Elke speler weet precies wat van hem verwacht wordt. Voor mij is het heel leuk om van zo’n trainer te kunnen leren.” De naar Geluveld uitgeweken Menenaar is van plan om ook volgend seizoen in Geluveld te blijven, ongeacht of het in tweede of derde provinciale zal zijn. “Ik heb nog niet bijgetekend, maar ik zou graag de rol van hulptrainer blijven uitvoeren. Daarnaast ben ik ook nog actief als coach van U14 van KVK Westhoek. Het is druk, maar voorlopig perfect combineerbaar”, besluit de werknemer van De Watergroep. (BP)

Zondag 18 februari om 15 uur: KRC Bissegem – BS Geluveld.

The post Nordine Verhaeghe is de nieuwe T2 bij BS Geluveld is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Gaatje” in de ozonlaag is dit jaar kleiner dan normaal

Het gat in de ozonlaag is zich pas begin deze maand beginnen vormen, later dan normaal. Dat meldt de Europese aardobservatiedienst Copernicus. Het gat is daardoor ook kleiner dan de voorgaande jaren. Dat heeft vooral te maken met de temperatuur van de stratosfeer boven Antarctica, die deze zomer bokkensprongen maakte.

Lees meer »

KIJK. Britney Spears geeft eigenwijze mening over collega’s op MTV VMA’s: “Waarom kuste dat Sabrina-meisje een alien?”

De awardshow van de MTV Video Music Awards bevatte dit jaar enkele knipogen naar Britney Spears. Zo leurde Megan Thee Stallion rond met een soortgelijke python die Spears op podium rond haar nek had in 2001 en was er een stomende kus verwijzend naar haar kus met Madonna in 2003. Britney heeft enkele fragmenten bekeken online en geeft er op

Lees meer »

Zelensky legt deze maand “overwinningsplan” voor aan Biden: “Offensief in Koersk had verhoopt effect”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal deze maand nog zijn Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden ontmoeten. Hij zal hem dan “het overwinningsplan” van Oekraïne op Rusland voorstellen. “De oplossingen zijn allemaal met elkaar verbonden en zullen Oekraïne voldoende kracht geven op het pad richting vrede”, klonk het op een persconferentie in Kiev. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

“Céline Dion plant grote comeback tijdens Songfestival”

Ze keerde al heel even terug voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, maar volgens bronnen wil Céline Dion (56) haar comeback maken op het Eurovisiesongfestival. “Ze is een legende”, klinkt het bij Moritz Stadler, één van de producenten van het liedjesfestijn.

Lees meer »

Orlando Bloom verloor 23 kilo voor nieuwe thriller ‘The Cut’: “Ik dacht letterlijk dat ik zou sterven”

Orlando Bloom viel zo’n 23 kilo af voor zijn nieuwe film ‘The Cut’. Dat vertelde de 47-jarige acteur in gesprek met ‘Variety’ en ‘People’. Bloom werd niet alleen fysiek, maar ook “mentaal uitgedaagd” tijdens het afvallen voor de nieuwe prent, waarin hij een bokser speelt die moet afvallen om terug te keren naar de ring voor een laatste kans op

Lees meer »

Cafébaas Kevin en Elke delen al 21 jaar lief en leed, nu stappen ze allebei in de politiek: “Leuk om samen op te komen voor onze stad”

Het is misschien wel dé verrassing van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Mechelen. De bekende cafébaas Kevin Polfliet (47) van Het Maanlicht en zijn sympathieke echtgenote Elke Eggerickx (57) stappen samen in de politiek. Met CD&V kiezen ze allebei ook voor dezelfde lijst. “Ook al leggen we elk onze eigen accenten.”

Lees meer »

‘Dankzij’ crash met auto ontdekt Xana (22) dat ze lijdt aan erfelijke aandoening: “In het ziekenhuis vonden ze mijn verhaal opmerkelijk”

Ze reed rond op de Brugse Steenweg in Blankenberge en toen werd het zwart. Xana Baert (22) was zaterdag betrokken bij een bizar verkeersongeval. Nu blijkt dat ze waarschijnlijk het bewustzijn verloor door een longembolie, maar ondertussen werd ze ook het slachtoffer van online haat. “Ik hoop dat sommige mensen nu twee keer nadenken.”

Lees meer »