Marc Degryse trakteert jarige Hein Vanhaezebrouck op taart én een scherp steekspel: “Op de cruciale momenten luistert men niet naar mij”

“Een verjaardagsinterview hoeft niet soft te zijn, hé.” Marc Degryse legt Hein Vanhaezebrouck – vandaag 60 jaar jong – stevig op de rooster. Want wáár gaat het nu eigenlijk naartoe met Hein en AA Gent? “Ik ben niet uitgekeken op de club, maar…” 

Meer krantenkoppen in België

“Kinderdroom houdt me jong”: Sandrina (55) viert 30ste verjaardag van haar kinderdagverblijf in Meulebeke

Sandrina Hullebusch uit de Hondekerkhofstraat in Meulebeke realiseert al dertig jaar haar kinderdroom als onthaalmama in kinderopvang De Kinderdroom. Zorg dragen voor kleine kinderen vindt ze fantastisch en ze hoopt hiermee nog lange tijd door te gaan.
The post “Kinderdroom houdt me jong”: Sandrina (55) viert 30ste verjaardag van haar kinderdagverblijf in Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jennifer (22) uit Kemmel dingt mee naar kroontje Miss Grand International in Thailand: “Een droom die werkelijkheid wordt”

Jennifer Felix, die in Kemmel het schoonheidssalon JLBeauty uitbaat, reisde onlangs af naar Cambodja en Thailand om er deel te nemen aan Miss Grand International, een missverkiezing die voor vrede in de wereld pleit. “Ik zou uiteraard goed willen scoren, maar ik ben al blij dat ik mag deelnemen.”
The post Jennifer (22) uit Kemmel dingt mee naar kroontje

Lees meer »

‘Brein’ achter aanslag Charlie Hebdo krijgt levenslang

De 42-jarige jihadist Peter Cherif is donderdag in Frankrijk door het bijzondere hof van assisen van Parijs veroordeeld tot een levenslange celstraf. Cherif speelde een belangrijke rol in de training van een van de mannen die een aanslag pleegde op de redactie van Charlie Hebdo in 2015 en hij ontvoerde in 2011 drie mensenrechtenactivisten.

Lees meer »

Man kraakt peperdure fles champagne om rond te spuiten op Oktoberfest, maar “decadent gedrag” krijgt veel kritiek

Niet alleen het bier vloeit rijkelijk op Oktoberfest in München, er worden ook liters wijn en champagne geschonken. Maar niet alle drank wordt opgedronken, blijkt uit bovenstaande video. Daarin kraakt een man een vijftienliterfles Veuve Clicquot van zo’n 5.500 euro om op de aanwezigen van Kufflers Weinzelt (wijntent, red.) te spuiten. De beelden circuleren nu op sociale media, maar het

Lees meer »

Lethysia is de meest complete Winkelnaar in Sint-Eloois-Winkel

CultuurWinkel organiseerde dit jaar een eerste editie van de Winkelnaris Universalis. Afgelopen zaterdagavond vond in De L!NK de finale plaats. Lethysia Holvoet toonde zich de meest complete Winkelnaar.
The post Lethysia is de meest complete Winkelnaar in Sint-Eloois-Winkel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Israëlische grondaanval op Libanon mogelijk “binnen enkele uren”

De Verenigde Staten hebben de positionering van Israëlische troepen waargenomen die suggereert dat een grondaanval op Libanon aanstaande is. Dat vertelde een Amerikaanse functionaris maandag aan persbureau ‘Reuters’. Een ingewijde zegt tegen het Amerikaanse ‘CBS News’ dat een inval “binnen enkele uren kan plaatsvinden”. Die zou bedoeld zijn om infrastructuur van gewapende groepen te verwijderen in het grensgebied. Speciale eenheden

Lees meer »

Sekssymbool, dierenrechtenactiviste, maar ook raciste: zo verging het Brigitte Bardot (90) na het einde van haar filmcarrière

Het leven van filmster Brigitte Bardot (90), de meest sexy vrouw van haar generatie, leest als een dieptragische roman. ‘Story’ blikt in twee delen terug op haar leven. Van haar luxueuze jeugd over haar desastreuze relaties tot het schandaal die haar een fikse boete en bijna een celstraf heeft opgeleverd. Want nadat ze abrupt een punt had gezet achter haar

Lees meer »