Naomie doopt Bistro Carnac om tot Pierrot: “Knipoog naar mijn ouders”

Naomie van Son (31) nam onlangs de fakkel over van haar ouders en doopte Bistro Carnac om tot ‘Pierrot’. De nieuwe naam staat al meteen stevig op de kaart in hartje De Haan. “We blijven een familiezaak”, klinkt het.

Tot voor kort was in het historische pand op de Markt van De Haan Bistro Carnac gevestigd. De zaak werd 22 jaar uitgebaat door de ouders van Naomie. “De Carnac was oorspronkelijk louter café, later kon je er ook een lekkere snack verkrijgen. Mijn ouders hebben het dan verder opgewaardeerd naar restaurant/bistro”, vertelt Naomie.

Zelf volgde ze hotelschool in Spermalie en Ter Groene Poorte. “De kneepjes van het vak heb ik geleerd bij mijn ouders. Na papa’s overlijden in 2018 heb ik de zaak voortgezet met mama, en zij wou het iets rustiger aan gaan doen. Het moment was voor mij dus gekomen om de fakkel over te nemen”, aldus Naomie.

Smaakvol interieur

Het interieur kreeg een smaakvolle metamorfose, de zaak een nieuwe naam: de Pierrot was geboren. Naomie is met haar ervaring en charmante verschijning de perfecte gastvrouw, en Pierrot blijft ook een familiezaak: Naomie wordt er vanaf nu bijgestaan door haar schoonbroer Jurgen De Boom, die als chef zijn creatieve ei kwijt kan in de keuken.

“Met zijn dertig jaar ervaring verrast hij graag met vernieuwende suggesties, maar de klassiekers zijn gebleven. Onze vroegere Carnac-klanten zullen dus zeker niet op hun honger blijven zitten, wel integendeel: zij zullen enkel en alleen maar de meerwaarde ontdekken op hun bekende adresje”, klinkt het. Er worden lekkere wijnen geserveerd die ook per glas verkrijgbaar zijn, er zijn lekkere amuses, er staan oesters op de kaart, de lekkerste garnaal- en geitenkaaskroketjes… Verder ook nog aan te bevelen: de bisque van noordzeegarnalen, scampi Pierrot, kikkerbilletjes, verse zeetongen, côte à l’os, filet pur, mosselen, en zo veel meer.

Steen of rots

Het warme, smaakvolle interieur van de vernieuwde horecazaak oogt alvast uitnodigend. Iedereen is ook welkom voor een knabbel en een babbel, een apero met een hapje, een lunch of een gezellig diner… Om het plaatje compleet te maken, zorgt de gastvrouw voor een geheel passende en aangename muziekkeuze. Binnenkort kan je hier ook genieten op het zonneterras voor de deur.

“Pierrot is niet alleen een vrolijke, luchtige naam, maar verwijst ook naar Pierre, het Franse woord voor steen of rots. Een knipoog naar mama en papa, die altijd mijn steun en spreekwoordelijke rots in de branding zullen blijven”, besluit Naomie.

Reserveren bij Pierrot kan op 059 51 80 08 of 0468 30 14 86. Sluitingsdag op heden is donderdag.

The post Naomie doopt Bistro Carnac om tot Pierrot: “Knipoog naar mijn ouders” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Arrestatiebevel tegen Sjojgoe en Gerasimov: vertrouwelingen van Poetin zijn architecten van Oekraïne-oorlog

Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag heeft opnieuw arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen Russische kopstukken. Het gaat om de Russische oud-minister van Defensie Sergej Sjojgoe en Valeri Gerasimov, de stafchef van het Russische leger. Zij worden verdacht van het leiden van aanvallen op burgerdoelen en burgers in Oekraïne. Dat is een oorlogsmisdaad.

Lees meer »

Brand in Luikse woontoren eist tweede dodelijk slachtoffer

De brand in een woontoren in Luik van maandag heeft een tweede mensenleven geëist. Dat meldt de Luikse politie. Er liggen nog drie slachtoffers in het ziekenhuis, van wie twee op de afdeling intensieve zorg. “Het gebouw blijft volledig ontoegankelijk voor de bewoners en is onbewoonbaar verklaard”, melden de ordediensten.

Lees meer »

Rob Merchie (35) kijkt uit naar zijn derde Tour als verzorger van Remco Evenepoel: “Hij is eigenlijk ook maar een gewone mens”

Rob Merchie (36) uit Otegem begint dit weekend aan zijn derde Ronde van Frankrijk als verzorger bij Soudal-Quick-Step, de ploeg van Remco Evenepoel. “Als personeel zo’n evenement van dichtbij mogen meemaken, dat is heel speciaal”, vertelt de ex-jeugdwielrenner van KSV Deerlijk.
The post Rob Merchie (35) kijkt uit naar zijn derde Tour als verzorger van Remco Evenepoel: “Hij is

Lees meer »

Goldband stelt tweede album voor, na gemengde reviews: “We moeten daar niet lullig over doen: uiteraard worden we liever opgehemeld”

58 seconden. Meer tijd hadden Karel Gerlach (30), Milo Driessen (31) en Boaz Kok (34) niet nodig om hun concert in de Genkse C-Mine uit te verkopen. Vanavond speelt het drietal ten dans, en stellen ze hun nagelnieuwe album ‘Samen Tegen Elkaar’ voor. Een album waarin hun eigen twijfels vervat zitten. “We wéten dat voldoende slaap en weinig alcohol goed

Lees meer »

Iedereen klaar voor ‘Boezinge op z’n Zondags’: wandelen, fietsen en varen langs verborgen plekjes

Zondag 30 juni wordt een hoogdag voor de Ieperse deelgemeente Boezinge en zijn vele verenigingen. Op ‘Boezinge op z’n Zondags’ kunnen bezoekers wandelen, fietsen en varen met het hele gezin langs de verborgen plekjes van Boezinge.
The post Iedereen klaar voor ‘Boezinge op z’n Zondags’: wandelen, fietsen en varen langs verborgen plekjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voormalig directeur Minderhedenforum Wouter Van Bellingen maakt politieke comeback voor Vooruit in Sint-Niklaas 

In Sint-Niklaas maakt ereschepen en voormalig directeur van het Minderhedenforum Wouter Van Bellingen een comeback. Hij komt als onafhankelijke op voor Vooruit. Hij leerde lijsttrekker Conner Rousseau kennen toen hij als bemiddelaar werkte, na de racistische uitspraken aan het adres van de Roma-gemeenschap. "Ik heb hem zien veranderen en geloof dat hij de geknipte man is om de stad opnieuw

Lees meer »

Recordaantal Belgen bezit tweede woning

Al 1,15 miljoen Belgen hebben naast hun eigen woning nog een tweede pand in eigendom. Dat waren er nog nooit zoveel. In vergelijking met 2022 gaat het om een toename met 7 procent, tegenover 2019 zelfs om een klim met 16 procent. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en De Tijd donderdag op basis van een studie van BNP Paribas Fortis.

Lees meer »