Max Verstappen als opvolger van Lewis Hamilton bij Mercedes? “Er is in het verleden te veel gebeurd”

Het is uitgesloten dat Max Verstappen (26) na dit seizoen de vrijgekomen plek van Lewis Hamilton (39) bij Mercedes opvult. Dat zegt topadviseur Helmut Marko (80) van Red Bull op de Oostenrijkse website ‘oe24.at’. “Er is in het verleden te veel gebeurd. Max heeft een goed geheugen…” 

Meer krantenkoppen in België

Telecomoperator Orange laat Voo uitdoven

Telecombedrijf Orange is van plan om het merk Voo geleidelijk te laten verdwijnen. Het is de bedoeling om de verkoop van Voo-producten in september volgend jaar stop te zetten. Ook de winkels van Voo zullen de deuren sluiten.

Lees meer »

Hoe uitgerekend het prestigeproject van de ‘oogappel’ van Paul Gheysens voor het grootste verlies bij Ghelamco zorgde

Het gaat van kwaad naar erger voor Paul Gheysens en Ghelamco. Met zijn vastgoedimperium zakt hij na nieuw nettoverlies van bijna 200 miljoen euro en – daarnaast – 600 miljoen euro kortlopende schulden nog dieper in de penarie. Extra pijnlijk is dat uitgerekend het prestigeproject van Gheysens’ dochter en oogappel Marie-Julie – ‘The Arc’ in Londen – voor het grootste

Lees meer »

Geert Bourgeois over schoondochter en nieuwe Vlaams minister Cieltje Van Achter: “Ik zal haar niet schoonvaderen”

Cieltje Van Achter (45) is de nieuwe Vlaams Minister van Media en Brussel en dat als rasechte Brusselse. Maar de politica is ook de schoondochter van Geert Bourgeois (73), stichter en lange tijd ook partijvoorzitter van N-VA. “Ik heb haar niet in de politiek gebracht, maar uiteraard ben ik trots op het parcours dat ze al heeft afgelegd.”
The

Lees meer »

Vooruit Plus Oostende stelt sociale plannen voor: “Serruys weer volwaardig ziekenhuis”

Vooruit Plus stelt enkele toekomstpunten voor die in het sociaal beleid van Oostende een verschil kunnen maken. Belangrijkste uitgangspunt: meer mensen moeten én de juiste hulp én een betaalbaarder leven krijgen. Opvallend is dat de partij van de campus Serruys van het AZ Oostende weer een volwaardig ziekenhuis wil maken.
The post Vooruit Plus Oostende stelt sociale plannen voor:

Lees meer »

LIVE SOCIEDAD-ANDERLECHT. Hubert kiest voor experimenteel elftal, krijgt jonge Degreef eerste basisplek?

Voor zijn tweede Europese opdracht trekt Anderlecht naar Spanje. In San Sebastian neemt paars-wit het straks om 18u45 op tegen Real Sociedad. Voor die trip kan het weer rekenen op Ludwig Augustinsson, die hersteld is van zijn hersenschudding, maar moet het wel Leander Dendoncker missen. Hij is ziek. Kan Anderlecht, na de zege op de openingsspeeldag, opnieuw punten pakken?

Lees meer »

Elektrische wagens maken zondagsrijders van ons (en dat is goed nieuws): “Je ziet zelden een Tesla die 160 km per uur rijdt”

“Vroeger flitsten ze me soms met 200 km per uur. Nu rijd ik op het eerste vak, tussen de vrachtwagens, met cruisecontrol op 100 km per uur.” Hans D’Hondt (53) bezit al een tijdje een elektrische wagen, net als steeds meer Belgen. En dat heeft een effect op onze rijstijl, zegt verkeersinstituut Vias. Wat dan weer concrete gevolgen lijkt te

Lees meer »

Nieuwbouwwoningen op laagste peil in kwarteeuw

In de eerste helft van dit jaar is het aantal verleende vergunningen voor nieuwbouwwoningen en -appartementen in Vlaanderen naar het laagste peil in een kwarteeuw gezakt. Dat blijkt woensdag uit een analyse van De Tijd op basis van gegevens van het ­Belgische statistiekbureau Statbel.

Lees meer »

Diamant voor Frans en Marie-Jeanne uit Sint-Eloois-Winkel

Op zondag 22 september werden Frans Vermaut en Marie-Jeanne Declerck uit de Klein-Harelbekestraat in Sint-Eloois-Winkel ontvangen in het gemeentehuis in Ledegem. Het koppel trouwde op 20 augustus 1964 in Klemskerke. Frans en Marie-Jeanne zijn dus zestig jaar getrouwd.
The post Diamant voor Frans en Marie-Jeanne uit Sint-Eloois-Winkel appeared first on KW.be.

Lees meer »