LIVEBLOG MACCABI HAIFA-AA GENT (21u). Met 20 spelers naar Boedapest, dit is de vermoedelijke opstelling

Voor AA Gent wil het voorlopig maar niet lukken in 2024. De Buffalo’s zijn nog steeds op zoek naar een zege en gaan met broos vertrouwen opnieuw de Conference League in. Tegenstander donderdag is Maccabi Haifa, met onder meer ex-Gouden Schoen Lior Refaelov. Door de oorlog in Israël wordt de heenmatch in Boedapest afgewerkt. Volg alles op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Brandweer rukt uit met duiker om dode ree uit vaartje te halen

De brandweer moest zaterdagavond uitrukken nadat een ree gespot werd in het water van het vaartje in Oostkerke (Diksmuide). Het dier bleek helaas al overleden te zijn en werd uit het water gehaald.
The post Brandweer rukt uit met duiker om dode ree uit vaartje te halen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na Irans tegenaanval: opent Israël nog een front?

Nu Israël met herwonnen vertrouwen het offensief heeft aangevat in het Midden-Oosten, slaat Iran terug. Dat is een risicovolle zet. “Iran aanvallen staat al twintig jaar op de wenslijst van Netanyahu. Het is misschien te verleidelijk om het nu niet te doen.”

Lees meer »

Nieuwpoort plaatst 61 semi-ondergrondse afvalbakken in toeristische zones: “Voor een aantrekkelijke en zwerfvuilvrije leefomgeving”

Stad Nieuwpoort zet een belangrijke stap in de strijd tegen zwerfvuil door de installatie van 61 nieuwe semi-ondergrondse afvalbakken. Deze komen op de drukstbezochte locaties van Nieuwpoort. De bakken hebben een groter volume dan de standaard vuilkorven en zijn uitgerust met een aparte peukenrecipiënt. Ze moeten niet alleen het afvalbeheer efficiënter maken, maar ook de straten schoner houden door het

Lees meer »

Arntout Hauben stapt opnieuw ‘Dwars door de Lage Landen’: “Ik heb geleerd om te durven wachten op een goed verhaal”

Arnout Hauben trekt in het gloednieuwe seizoen van ‘Dwars door de Lage Landen’ – vanaf 7 oktober – door Nederland en België, samen met zijn wandelkompanen Philippe en Ruben. Ze gaan op zoek naar verhalen die onze streken kleur hebben gegeven, van Lauwersoog tot De Panne. “De mentaliteit wordt eerder gevormd door het landschap dan door een landsgrens.
The

Lees meer »