Liesa Naert en Gunter Lamoot duiken op in nieuw seizoen ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’

Vanaf maandag 4 maart krijgen we een nieuw seizoen van ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’ voorgeschoteld. Dit seizoen wordt de West-Vlaamse eer verdedigd door Gunter Lamoot en Liesa Naert.

Nadat Wim Willaert vorig jaar net buiten de top drie viel van Celebrity MasterChef Vlaanderen, strijden nu twee andere bekende West-Vlaamse gezichten voor de prestigieuze titel. Gunter Lamoot kennen we al jaar en dag als komiek en televisionele veelvraat. Nu waagt hij zich in de keuken van MasterChef, wat wel eens voor de nodige chaos kan zorgen. Actrice Liesa Naert is sinds kort radiopresentatrice, dus kan ze wel met timing en deadlines om. Maar of dat ook zo is in de keuken… Zij nemen het alvast op tegen Jan Van Looveren, Olga Leyers, Serine Ayari, Thomas Briels, Fatma Taspinar, Daan Alferink, Kawtar Ehlalouch en Titus De Voogdt.

Liesa Naert is van geen kleintje vervaard. Benieuwd hoe lastig ze het de rest maakt… © Play4

In deze video krijg je al een preview:

Celebrity MasterChef Vlaanderen, vanaf maandag 4 maart in de app van GoPlay en op Play4.

The post Liesa Naert en Gunter Lamoot duiken op in nieuw seizoen ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Schuldeisers en banken willen Atos redden

De schuldeisers en banken van het Franse IT-bedrijf Atos hebben zondag een akkoord bereikt om het financieel noodlijdende bedrijf te redden. Dat blijkt zondag uit een mededeling van het bedrijf. Atos is ook in ons land actief.

Lees meer »

Drummer Gino Kesteloot krijgt plekje op Stadslijst voor Kortrijk

Na eerder nieuwe kandidaten uit de horecawereld haalt de Stadslijst voor Kortrijk deze week iemand uit de muzieksector aan boord. Het gaat om Gino Kesteloot, bezieler van Kortrijk Drumt en cultureel ambassadeur van de Guldensporenstad. “Zijn onevenaarbare drive zijn een fantastische aanvulling voor ons Team. Samen geven we er een lap op voor Kortrijk,” aldus lijsttrekker Ruth Vandenberghe.
The

Lees meer »

Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe uitbaters van B&B Quarter House: van McDonald’s naar paardenpension

Quarter House, de B&B met paardenpension in Moerkerke, heeft nieuwe uitbaters. Vanessa Huughe (50) en Kris Bogaerts (45) zwaaien nu de plak op het domein. “Als grote paardenliefhebbers kenden we het domein al en toen we de kans kregen de uitbating over te nemen, hebben we toegehapt”, zegt Vanessa.
The post Vanessa (50) en Kris (45) zijn de nieuwe

Lees meer »

“Angst in Franse kleedkamer voor Duivels”: recordinternational Lloris duimt voor Les Bleus, maar waarschuwt ze ook

Zowel bij België als bij Frankrijk staat vandaag niet het gezicht van de onderlinge halve finale op het WK 2018 in doel: geen Thibaut Courtois, maar evenmin Hugo Lloris. De Franse recordinternational (145 caps) zwaaide begin vorig jaar af. Vanuit de VS volgt hij nu met spanning het burenduel in de achtste finale van het EK: “België kan elke Europese

Lees meer »

Stadion Eendracht Aalst is veranderd in complete wildernis: “Je maakt mij niet wijs dat dit van vorige week is”

Het zal nog een tijdje duren voor het Pierre Cornelisstadion weer in zijn oude glorie hersteld zal zijn. Het complex is volledig verloederd achtergelaten. Het veld heeft al een tijdje geen grasmaaier meer gezien, het gras staat tot op kniehoogte. Binnen is de kleedkamer bezaaid met pizzadozen en staan er lege flesjes drank lukraak verspreid over zowat elke ruimte. Een

Lees meer »