Feest mee met Christina Loreena in de Sint-Theresia zaal in Wevelgem

Op zaterdag 18 mei presenteert zangeres Christina Loreena haar nieuwe single in de Sint-Theresia zaal, Heilige Theresiastraat 11 in Wevelgem. De deuren openen om 11 uur, de maaltijd begint om 12 uur en de show start om 14 uur.

Bij aankomst ontvangt iedereen een glaasje bubbels of fruitsap. De maaltijd bestaat uit frietjes en snacks à volonté. In de namiddag zijn er optredens voorzien van Hans Hanssens, Kayleigh, Leon Basley, Phil Hunter, Jake Philips, Stefano, Dave Calbo, Davy Wouters, Sam Bergmans, Herbert, Jo Vally en natuurlijk ook Christina Loreena. Aanwezig zijn kost 35 euro, inclusief frietjes en snacks à volonté. Kinderen betalen 25 euro. Reserveren voor 8 mei bij Rudy Swartenbroeckx op het rekeningnummer BE07 0017 2462 7866. (PADI)

Info: +32 496 74 44 32 (Rudy Swartenbroeckx)

The post Feest mee met Christina Loreena in de Sint-Theresia zaal in Wevelgem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in ons DNA”

Cercle Brugge organiseerde zaterdag de traditionele fandag. Iedereen die groen-zwart een warm hart toedraagt, kon genieten van verschillende activiteiten in en rond het Jan Breydelstadion. De fans waren talrijk opgekomen. Een ‘galawedstrijd’ was er niet. Op het oefenterrein werd onderling door de spelers wel een wedstrijd gespeeld.
The post Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in

Lees meer »

Belgisch koppel en hun baby op nippertje gered uit kolkende rivier in Italië terwijl hun auto wordt meegesleurd door watermassa

Een Belgisch koppel en hun baby zijn ternauwernood aan de dood ontsnapt toen ze ingesloten raakten door de kolkende watermassa van de Orco-rivier tussen Montanaro en San Benigno Canavese in de regio Piëmont. Reddingswerkers konden het gezin in de nacht van zaterdag op zondag op het nippertje in veiligheid brengen, waarna hun wagen werd meegesleurd door de kracht van het

Lees meer »

Vier personen opgepakt voor plannen van staatsgreep in Oekraïne

In Oekraïne zijn zondag vier personen opgepakt die ervan verdacht worden dat ze een staatsgreep wilden plegen in Kiev. De groep zou al enige tijd in de weer zijn geweest met het posten van berichten op sociale media om de huidige Oekraïense regering in diskrediet te brengen. Daarin werd onder meer opgeroepen tot een staatsgreep.

Lees meer »

Westerscheldetunnel in Zeeland wordt tolvrij vanaf 1 januari

Wie met zijn auto of motor door de Nederlandse Westerscheldetunnel wil rijden, zal vanaf 1 januari geen tol meer moeten betalen. De Provinciale Staten van de Nederlandse provincie Zeeland hebben namelijk unaniem ingestemd met het tolvrij maken van de tunnel voor automobilisten en motorrijders. Vrachtverkeer zal voorlopig wel nog moeten betalen om de oversteek te maken.

Lees meer »

SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug

De Kortrijkse vzw SMUS, opgericht door Winok Hanssens (23), Tore Devos (27) en Arthur Van Mol (27), organiseert op 5 en 6 juli hun jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ aan de Dumolinlaan onder de R8-brug. Bestel je tickets via sudato.club.
The post SMUS organiseert jaarlijkse open air ‘Club Sudato’ onder R8-brug appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bezoekers zien tot eigen verbazing hoe grote krokodil over omheining begint te klimmen in dierentuin

Dat was even schrikken voor enkele bezoekers in het Malcolm Douglas Crocodile Park in Australië. Ze zagen tot hun eigen verbazing hoe een grote krokodil erin slaagde om een omheining te beklimmen. “Het is duidelijk dat het dier nu wil gevoederd worden”, aldus een van de dierenverzorgers. “Mocht de krokodil tot in de voedingsruimte geraken terwijl de deuren nog open

Lees meer »

Vrouw doodgestoken in portaal bij woning Amsterdam

Een vrouw is vanochtend iets voor 10.00 uur doodgestoken in een trapportaal bij een woning in Amsterdam, meldt de politie. Dat gebeurde in de straat Hagenau in Amsterdam-Noord. Een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden en wordt gehoord, nog onbekend is wat zijn relatie met de vrouw is.

Lees meer »

Maria-Ommegang trekt dit jaar opnieuw door Poperingse straten: “Trots op onze processie”

De Maria-Ommegang trekt op zondag 7 juli door de Poperingse centrumstraten. Het Maria-Ommegangscomité kon door problemen aan het gebouw niet aan kledij of attributen voor de processie. Daarvoor werd een oplossing gevonden en het comité kijkt reikhalzend uit naar de processie.
The post Maria-Ommegang trekt dit jaar opnieuw door Poperingse straten: “Trots op onze processie” appeared first on KW.be.

Lees meer »