De Tijdcapsule | Amandine De Paepe (Insentials): ‘Mijn vader heeft me nooit aangemoedigd om ook te ondernemen’

08:24 Voedingswetenschapper Amandine De Paepe richtte in 2021 haar bedrijf Insentials op, een platform dat persoonlijke voedings- en vitamineprogramma’s uitwerkt voor vrouwen en voedingssupplementen verkoop… 

Meer krantenkoppen in België

VERKIEZINGEN 2024. Dit staat er op het spel in Voeren

Vandaag, op zondag 13 oktober, mogen we opnieuw gaan stemmen voor de gemeente- en provincieraden. Dankzij de analyse van onze journalisten en de onderstaande kaarten ontdek je hoe er in Voeren gestemd is voor de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen.

Lees meer »

Antwerpse politie rukt massaal uit voor schietpartij aan Meir

In Antwerpen heeft een schietpartij plaatsgevonden nabij het kruispunt van de Meir en de Jezusstraat. Dat meldt persagentschap Belga en het nieuws wordt door de lokale politie bevestigd aan onze redactie. De politie is massaal ter plaatse en vraagt om de omgeving te mijden. Er is voorlopig sprake van één gewonde.

Lees meer »

LIVE LIMBURG. Wim Dries (CD&V) verslaat Zuhal Demir (N-VA) en blijft burgemeester van Genk: “Ik ben een héél gelukkig man”

De resultaten uit de meeste Limburgse gemeenten zijn bekend. Wim Dries (CD&V) heeft Zuhal Demir (N-VA) verslagen en zal burgemeester van Genk blijven. Vlaams minister Jo Brouns heeft in Kinrooi met zijn partij CD&V een monsterscore behaald. Sofie Vandeweerd (Open Vld) heeft Lydia Peeters van de troon gestoten en blijft burgemeester van Dilsen-Stokkem. Volg al het verkiezingsnieuws op de voet

Lees meer »

Zuhal Demir reikt de hand naar Genkse burgemeester Wim Dries (CD&V), die de grootste blijft: “Nood aan stabiele coalitie”

In Genk zijn alle stemmen geteld en blijft huidig burgemeester Wim Dries met zijn CD&V-lijst de grootste. Dries houdt N-VA-minister en lijsttrekker Zuhal Demir op ruime afstand, die minister van Onderwijs blijft. Ze roept Dries op samen een meerderheid met N-VA te vormen. “Genk heeft nood aan een stabiele coalitie”, zei Demir zondag voor haar militanten in de Limburgse stad.

Lees meer »

Tom Dingenen en Anouck Luyten maken musicaldebuut in ‘Pretty Woman’

Vanaf 23 maart 2025 brengt producent Deep Bridge voor het eerst ‘Pretty Woman – De Musical’ op de planken in Vlaanderen (Antwerpen, Gent, Hasselt). Vlaamse schone Helle Vanderheyden mag in deze romantische musicalcomedy, gebaseerd op de iconische film, in de voetsporen treden van Hollywood-legende Julia Roberts als de flamboyante escorte Vivian Ward.
The post Tom Dingenen en Anouck Luyten

Lees meer »

Startactiviteit voor Best Pittig Diksmuide

Best Pittig, een afdeling van Markant en een netwerk van pittige, ondernemende dames, organiseert iedere maand een leuke activiteit. Onlangs ging voor deze dames de startactiviteit Veldboeket met cocktails door in pluktuin De Blankaart. Lid worden van de afdeling kan via [email protected], de website www.best-pittig.be/wordt lid. (foto ACK)
The post Startactiviteit voor Best Pittig Diksmuide appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE WK RALLY. “Tot nu toe voel ik me goed”: Neuville tankt vertrouwen in shakedown, kroont hij zich als eerste Belg tot wereldkampioen?

Het (eerste) moment van de waarheid voor Thierry Neuville (36). In de Rally van Centraal-Europa – de voorlaatste manche van het seizoen – kan onze landgenoot als eerste Belg ooit wereldkampioen rally worden. Er zijn héél veel scenario’s, maar Neuville ligt in polepositie. “Natuurlijk willen we die titel graag pakken, maar onze eerste focus is om consistent te blijven”, blijft

Lees meer »