Nederlandse economie klimt uit recessie: meer uitgegeven aan kledij en vakantie

Na drie ‘krimpkwartalen’ op rij nam de omvang van de Nederlandse economie afgelopen kwartaal weer licht toe. De opleving is vooral te danken aan een hogere consumptie door huishoudens. 

Meer krantenkoppen in België

Belgisch kampioenschap Savatteschieten in Marke: Honderden deelnemers dingen mee naar prijzenpot van 9.000 euro

Wie schiet het best van al uit zijn of haar sloffen? Het is de vraag waarmee er dit weekend in Marke een stevige prijzenpot kon worden gewonnen. Tijdens het Belgisch kampioenschap Savatteschieten mocht iedereen, zowel jong als oud, proberen de pantoffel van weleer zo ver mogelijk te knallen. Het was tijdens het kampioenschap vooral uitkijken naar de inzet van de

Lees meer »

Zes jongeren betrapt op nachtelijk zwemmen in zee: “Ga niet in het water als er geen redders zijn”

Afgelopen nacht liep een melding binnen bij de politie over mensen in zee. Rond 1.30 uur begaf de politie zich met spoed naar het strand. Er zouden zich een aantal personen in zee begeven. De patrouille gebruikte de zoeklichten van de dienstvoertuigen en kon zes zwemmende personen vaststellen.
The post Zes jongeren betrapt op nachtelijk zwemmen in zee: “Ga

Lees meer »

Oude en huidige bewoners Elzendamme komen voor de vierde keer bijeen

Elzendammenaars Luc Debergh (uiterst rechts op de foto) en Lode Pysson (achteraan, vierde van links) organiseerden voor de vierde keer een fijn buurtfeest voor alle huidige en vroegere bewoners van Elzendamme, een gehucht van Oostvleteren aan de IJzer. In totaal gingen zo’n 80 Elzendammenaars op hun uitnodiging in. Plaats van het feestgebeuren was aan de
The post Oude en

Lees meer »

Tien minuten-regel helpt Ian Thomas bij z’n spectaculaire gewichtsverlies: “Bij 105 kilo besefte ik dat er iets moest veranderen”

Liefst 30 kilo minder geeft de weegschaal aan. Zanger Ian Thomas (27) besloot zijn leven volledig om te gooien en onderging een indrukwekkende transformatie. “Sinds mijn verjaardag – op 30 april – dwing ik mezelf om elke dag naar de fitness te gaan. In het begin was dat niet makkelijk, maar inmiddels is het een verslaving”, vertelt hij aan HLN.

Lees meer »