“Met heel de familie aan gewerkt”: Jeffrey Vannecke doet mee aan wedstrijd om mainstage van Kamping Kitsch te halen

Een plaats op de mainstage van Kamping Kitsch? Het is ook dit jaar de inzet van de grote talentenwedstrijd, door het meest absurde festival ter wereld op poten gezet. Tussen de deelnemers valt Jeffrey Vannecke (40) op, die niet meteen een nieuwkomer te noemen is. “Mijn nummer staat nu al aan de leiding maar ik heb nog een aantal titels klaar zitten.”

Zingen, punten sprokkelen en je plaats op Kamping Kitsch verzilveren. Vorig jaar pakte de organisatie van het festival uit met de gloednieuwe wedstrijd, en het werd een succesverhaal. Aan dat succes komt een vervolg want ook dit jaar kampen tientallen artiesten uit volledig Vlaanderen met één enkel doel: een podiumplaats. Met ‘Oh mijn god wat heb jij een lekker lijf’ waagt ook de Kortrijkse artiest Ambination zijn kans. Het alterego van Jeffrey is dan wel nieuw, compleet onervaren is hij dan weer niet. Vorig jaar verbaasde hij, als lid van het duo ‘De Partyboys’, vriend en vijand met een plek op de main stage als resultaat. “Maar dit jaar neem ik solo deel”, lacht hij. “Aan mijn plaats bij De Partyboys kwam een einde. We hadden een verschillende visie over de toekomst en ik voelde dat het moment was aangebroken om het alleen te gaan proberen. In januari zag ik dat de wedstrijd voor een podiumplaats op Kamping Kitsch opnieuw werd gelanceerd en na wat twijfelen hakte ik de knoop door. Als ‘Ambination’ doe ik dan ook alleen mee.”

Jeffrey haalde de mosterd voor zijn inzending bij een bestaande carnavalstopper, al overgoot hij alles met een gepersonaliseerde saus. “Ik koos voor een aanstekelijke deun met als titel ‘Oh mijn god wat heb jij een lekker lijf’, een interpretatie van een carnavalshit. Ik leverde meteen ook een echte videoclip af. Zang, muziek en video? Het is een samenwerking van onze familie geweest. Werkelijk iedereen heeft hieraan meegeholpen, met resultaat. Ik lig op kop in de rangschikking en verzamelde al meer stemmen dan de rest. Toch blijf ik niet op mijn stoel zitten en trek ik er nog wekelijks op uit om promo te maken voor mijn clip en mijn deelname aan de wedstrijd. Op 17 maart volgt dan de slotshow, waar we nog voor een laatste keer alles zullen geven. Ik hoop dat ik, net zoals vorig jaar, ook dit keer een podiumplaats zal kunnen bemachtigen. Het was vorige keer een waanzinnige ervaring, dat wil ik graag gaan herhalen.”

The post “Met heel de familie aan gewerkt”: Jeffrey Vannecke doet mee aan wedstrijd om mainstage van Kamping Kitsch te halen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Onderwijsdeskundige Chris Deloof (64) uit Brugge gaat met pensioen

Voor Chris Deloof, onderwijsdeskundige Flankerend Onderwijsbeleid bij Stad Brugge zit niet enkel het schooljaar er bijna op, maar binnenkort ook haar goedgevulde professionele loopbaan. Over enkele weken wordt ze 65 jaar en dan trekt ze definitief de deur van haar kantoor in de Hoogstraat achter zich dicht.
The post Onderwijsdeskundige Chris Deloof (64) uit Brugge gaat met pensioen appeared

Lees meer »

Binnenkort kunnen we ‘payconiq’en’ in het buitenland: vier Belgische grootbanken komen met ‘Wero’. Wat kan je ermee?

De betaaldienst ‘Wero’, oftewel de ‘Europese Payconiq’, komt dit jaar nog onze richting uit. De app maakt het op termijn mogelijk in de hele eurozone met een QR-code te betalen. Handig voor op reis. Maar wat kan je voorts nog met de nieuwe internationale betaaldienst? Hoe werkt het concreet? En is Payconiq binnenkort verleden tijd?

Lees meer »

KIJK. Nora Gharib toont nieuwe gewaagde haarkleur

Een week voor de zomervakantie echt van start gaat, heeft presentatrice en actrice Nora Gharib een nieuwe look. “Ik wil iets anders doen met mijn haar”, vertelt ze in een video op TikTok, waarna ze verschijnt met een wijnrode coupe. Op sociale media reageren BV-vrienden, zoals Laura Tesoro en Pommelien Thijs, laaiend enthousiast. “Stop, nu wil ik dit ook”, schrijft

Lees meer »

Ze verloor zelf haar zoontje, nu zet Alexandra steunactie op voor gezin van overleden Delano (1): “Niemand verdient het om een kind te verliezen”

Het nieuws van het overlijden van de kleine Delano (1) slaat in Oostende en ver daarbuiten in als een bom. Alexandra Bouckhuyt – haar zoontje Omélie stierf 2 jaar geleden bij de onthaalmoeder in Eernegem – werd terug gekatapulteerd in de tijd. Meer nog: zij en Toscina Verbruggen, de mama van Delano, zijn vriendinnen. Nu heeft ze een steunactie opgezet

Lees meer »

Voortvluchtige drugsbaron Hoesny ‘Hitler’ krijgt 15 jaar cel en ziet 8 miljoen euro verbeurd verklaard

De correctionele rechtbank heeft de voortvluchtige Antwerpse drugsbaron Hoesny A. veroordeeld tot vijftien jaar cel en een boete van 400.000 euro wegens grootschalige cocaïnesmokkel via de haven van Antwerpen. Daarnaast legt de rechtbank een verbeurdverklaring van 8 miljoen euro aan criminele inkomsten op. Voetbalmakelaar en voormalig AEL-kopstuk Mohamed Benhaddou, de rechterhand van Hoesny, moet tien jaar de cel in.

Lees meer »

Nieuw welzijns- en zorgpad ‘Samen op Weg’ ondersteunt personen met dementie en hun mantelzorgers

Dinsdag 2 juli werd in Kortrijk het ‘Welzijns- en Zorgpad Dementie: Samen op Weg’ gelanceerd, bedoeld om personen met dementie te ondersteunen bij het navigeren door het complexe zorg- en welzijnslandschap. Niet alleen personen met dementie, maar ook hun mantelzorgers kunnen gebruik maken van het nieuwe welzijns- en zorgpad.
The post Nieuw welzijns- en zorgpad ‘Samen op Weg’ ondersteunt

Lees meer »

Juf Rita met pensioen na 45 jaar Sint-Lodewijksschool in Konterdam: “Het is een roeping, dan hou je dit makkelijk vol”

Volgende maand wordt juf Rita Bourgeois 65 jaar, tijd om met pensioen te gaan na een carrière van 45 jaar als leerkracht in de Sint-Lodewijksschool. Al die jaren stond ze met plezier voor de klas, waar de kinderen haar oogappels waren.
The post Juf Rita met pensioen na 45 jaar Sint-Lodewijksschool in Konterdam: “Het is een roeping, dan hou

Lees meer »

? “Kan Evenepoel de cadans op de Galibier volgen?”

De Tour duikt vandaag voor het eerst de bergen in. In de Alpen wacht een lastige tocht met drie beklimmingen, goed voor net geen 4.000 hoogtemeters. Dé scherprechter is de mythische Col du Galibier. Voor de klassementsmannen wordt dit de eerste serieuze test. Kan Remco Evenepoel de beste klimmers volgen? Die vraag stellen ook Michel Wuyts en Stijn Vlaeminck zich

Lees meer »

Velosport Veldegem bedankt vaste medewerkers voor inzet

Dankzij een trouwe poule van tientallen medewerkers is Velosport Veldegem al jarenlang een begrip in de wielerwereld voor niet-profs. Negen koersdagen wordt het peloton uit binnen- en buitenland veilig door Groot-Zedelgem geloodst. Respect dat eens in de kijker mag, vindt voorzitter Jean-Pierre de l’Ange.
The post Velosport Veldegem bedankt vaste medewerkers voor inzet appeared first on KW.be.

Lees meer »