Lucienne en Eddy vieren diamanten bruiloft in Westende

Het college van burgemeester en schepenen van Middelkerke zette Lucienne Verluyten en Eddy Stevens in de bloemetjes ter gelegenheid van hun diamanten bruiloft. Het koppel uit Westende deelt al 60 jaar lief en leed en dat mocht niet onopgemerkt voorbijgaan.

In 1964 huwden Lucienne en Eddy in Heverlee bij Leuven. Lucienne is afkomstig uit Leuven, Eddy is een Tienenaar. Ze wonen sinds 1 mei 1999 in Westende. Lucienne en Eddy hebben vier kinderen, negen kleinkinderen en één achterkleinkind. Eddy was tot aan zijn pensioen in 2005 ingenieur elektronica. Lucienne was kokkin.

Volgens Eddy en Lucienne is ‘liefde voor altijd’ en net dat is hun geheim voor een lang en succesvol huwelijk. Tot op vandaag is Eddy een fervent olieverfschilder en postzegelverzamelaar, terwijl Lucienne zweert bij aquarel, tuinieren en wandelen.

The post Lucienne en Eddy vieren diamanten bruiloft in Westende is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Tuinhier gaat op wandel in Sellewie

Op een zomerse avond, met dreigende nattigheid, stapte een grote groep leden van Tuinhier door Sellewie. Vertrek en aankomst in het plaatselijke buurthuis en daartussen gezellig stappen door straten en voetpaden van de parochie. Het bestuur had op twee plaatsen voor een verfrissende verrassing gezorgd en na de wandeling wachtte er voor de deelnemers nog
The post Tuinhier gaat

Lees meer »

Fluffy Falafel vanaf heden te vinden op de Veemarkt

In juli 2022 opende Wasim Bayazid (46) zijn eerste eat-in en takeaway winkel ‘Fluffy Falafel’, gevestigd op de hoek van de Veldstraat en de Stasegemsestraat in Kortrijk. Ruim twee jaar later verhuist de gewezen Syrische vluchteling met zijn vegan falafel wraps naar een grotere locatie op de Veemarkt, breidt hij samen met Kristof De Ruyck zijn cateringdiensten uit en lanceert

Lees meer »

Kijk bij HLN zaterdag én zondag exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Zaterdagavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, zondag Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

MSKA Roeselare Campus Tant start nieuw schooljaar met festival en nieuwe adjunct-directeur

De start van het nieuwe schooljaar in MSKA Roeselare Campus Tant werd vrijdag gevierd met een heuse kick-off, waarbij de festivalsfeer niet ver te zoeken was. “Het is belangrijk dat de vele nieuwe leerlingen zich hier onmiddellijk thuis voelen”, aldus Fangio Hoorelbeke, die met Joke Ghyselen een nieuwe adjunct-directeur aan zijn zijde krijgt.
The post MSKA Roeselare Campus Tant

Lees meer »

Vermoedelijke bestuurder (21) aangehouden na joyride met ambulance

In Antwerpen is een tweede verdachte gevat in het onderzoek naar de ambulance die zondag (even) werd gestolen tijdens een medische interventie. Dat meldt het Antwerpse parket. Het gaat wellicht om de man die achter het stuur kroop en met de ambulance wegreed. De 21-jarige Antwerpenaar is aangehouden door de onderzoeksrechter.

Lees meer »