La Cabane transformeert naar Café Erotiek voor maand februari

Voor Frederik Philipsen (35) van La Cabane mag de decoratie voor de Valentijnsmaand een beetje pikanter. In het decor hangen naast enkele hartjes ook opblaasbare sekspoppen. “Ik kwam er opeens op. La Cabane zal tot eind februari jullie Café Erotiek zijn. Vanavond vanaf 19 uur starten we met livemuziek van Denwood.”

Sinds de uitbreiding en renovatiewerken vinden steeds meer mensen hun weg naar café en tearoom La Cabane. “Wat begon met ijscoupes is intussen uitgebreid met aperitiefdranken, cocktails, een 20-tal Belgische bieren, koud en warm fingerfood en zelfs spaghetti. De tearoom serveert warme dranken, pannenkoeken en ijsjes. Deze zomer ben ik van plan het terras wat op te smukken met tropische planten én er komen steeds meer evenementen aan, waaronder deze maand Café Erotiek”, vertelt Fré.

“Mijn aangepast decor liet alvast veel mensen even stoppen en kijken”

“Ik ben fan van thema’s en ik probeer elke maand iets te organiseren. Zo kon je hier bijvoorbeeld vorige maand terecht voor een Franse avond. Het brengt een nieuwe sfeer in het café en breekt wat de routine. Voor Valentijn mocht het van mij iets meer kinky in plaats van de kleffe tradities. Mijn aangepast decor liet alvast veel mensen even stoppen en kijken”, lacht Fré. In het interieur hangen opblaasbare sekspoppen, penissen en werden paspoppen pikant aangekleed. “Mogelijks ga ik in het laatste weekend van februari nog een stapje verder, maar mijn idee is nog aan het broeden.”

Om Café Erotiek vanavond te openen nodigde Fré livemuzikant Denwood uit. “À la carte kan je jouw lievelingsnummers aanvragen. Het concept speelt dus goed in op het publiek en slaat daarom net zo goed aan. Kunstenaar Edgard Antoine – hij heeft hier ook textielkunst en schetsen hangen – houdt één keer per maand In De Voerman aan Moen-Heestert Statie open. Zo leerde ik het café kennen en daar werd Denwood me aangeraden. Ik kijk ernaar uit.”

La Cabane, op de hoek van de Reepkaai en Budastraat, is van 11 tot 22 uur open. Op donderdag en vrijdag is de zaak dicht.

The post La Cabane transformeert naar Café Erotiek voor maand februari is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Zaak drugsinfiltrant uitgesteld, hof wil herverhoor van Zwevegemnaar

Het hof van beroep in Gent heeft de zaak van drugssmokkelaar Franky D. uit Zwevegem uitgesteld naar 18 december. Franky D. wordt vervolgd voor de invoer van grote hoeveelheden cocaïne naar België, maar beweerde dat hij werkte als burgerinfiltrant voor de Amerikaanse overheid.
The post Zaak drugsinfiltrant uitgesteld, hof wil herverhoor van Zwevegemnaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams minister Benjamin Dalle viert verjaardag in Hof Ter Lo

Vakantieboerderij Hof Ter Lo had het voorbije weekend Vlaams minister voor Brussel, Jeugd, Media en Armoedebestrijding Bejamin Dalle op bezoek. En het was een speciaal weekend voor de CD&V-minister, want hij vierde er vrijdag zijn 42ste verjaardag.
The post Vlaams minister Benjamin Dalle viert verjaardag in Hof Ter Lo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Varen voor het goede doel op jaarlijkse zeezeildag in Nieuwpoort

De jaarlijkse zeezeildag voor het goede doel in Nieuwpoort vindt plaats op zondag 8 september. Je kan kiezen tussen een tocht op zee of op de IJzer. De Fifty One Club Westkust organiseert dit benefietevenement samen met de Vlaamse Yachthaven Nieuwpoort en ook met de steun van de schippers van de VVW Westhoek.
The post Varen voor het goede

Lees meer »

Uniek optreden van Katrien Verfaillie

Van een opvallend concert gesproken: zangeres, componiste en pianiste Katrien Verfaillie trad in Snaaskerke in de productiehal van betonproducent Lithobeton op voor zo’n honderd toeschouwers in het kader van haar project ‘Van Dorp tot Dorp, van Krak tot Krak’. “Dorpen zijn voor mij een speciale plek”, zegt Katrien, afkomstig uit Stavele. “Tijdens de concertreeks vraag
The post Uniek optreden

Lees meer »

CEO van Child Focus vindt het goed dat Sven Pichal publiek proces krijgt: “De problematiek moet uit het verdomhoekje”

Radiomaker Sven Pichal (45) moet zich op 18 november voor de correctionele rechtbank verantwoorden voor het bezit en de verspreiding van beelden van kindermisbruik. Het wordt een publiek proces, in tegenstelling tot wat zijn verdediging vroeg. Nel Broothaerts, CEO van Child Focus, ziet een groot maatschappelijk belang: “Het stigma moet uit het verdomhoekje.”

Lees meer »