Donald Trump schrijft een liefdesbrief naar Melania, maar de bedoeling erachter is niet al te romantisch

Donald Trump heeft een liefdesbrief geschreven voor zijn vrouw Melania, waarin hij haar bewierookt en bedankt om altijd aan zijn zijde te staan. Of zo lijkt het toch. De brief is eigenlijk een oproep naar aanhangers om geld te doneren voor zijn campagne.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Een ster’ voor de kerkvorst: Christoff en Scaletta in grootste geheim gekozen voor pauselijk verrassingsconcert

De omerta is compleet. Stilte tot in de hoogste kerkelijke rangen. Toch heeft ons land wel degelijk een muzikale verrassing klaar voor paus Franciscus. De kerkvorst zal volgende week tijdens zijn bezoek aan ons land getrakteerd worden op een optreden van Christoff, samen met het jongerenkoor van Scala. Een lang gekoesterde wens van de zanger die – zo vernamen wij

Lees meer »

Tien petanqueterreinen in sportcentrum De Pionier in Wervik

In de gewezen turnzaal van sportcentrum De Pionier in Wervik zijn er nu tien petanqueterreinen in dolomiet. Wat alvast heel goed nieuws is voor Okra, de Vlaamse Seniorenclub en Neos. Jarenlang speelden ze op het stadsdomein Oosthove in de Speiestraat zowel binnen als buiten. Indoor was dat bij Okra tijdens de koude maanden dan op tapijten.
The post Tien

Lees meer »

Is de batterij van de e-auto leeg?

21:05 De elektrificatie van de Europese auto-industrie lijkt te haperen. Fiat legt de productie van zijn elektrische 500 stil, Volvo kan zijn beloften niet waarmaken en Volkswagen overweegt fabriekssluiting…

Lees meer »

Infopunt zet met activiteiten dementie in de kijker

21 september is het Wereld Alzheimer Dag. Een dag die het Infopunt dementie in Lichtervelde niet zomaar laat voorbijgaan. “We merken dat er een groot taboe rust op dementie en willen door info, activiteiten en verschillende acties dit helpen wegwerken.”
The post Infopunt zet met activiteiten dementie in de kijker appeared first on KW.be.

Lees meer »

Film over jonge Trump binnenkort in zalen, tot zijn groot ongenoegen: “Meteen na première werd gedreigd met juridische stappen”

Binnenkort verschijnt ‘The apprentice’ in de zalen. Daarin is te zien hoe een jonge Donald Trump ‘opgeleid’ wordt door de machtige advocaat Roy Cohn. Dat de film opschudding veroorzaakt, mag niet verbazen. "Als zo’n geëngageerde regisseur iets maakt over Trump, dan krijg je geen flatterend portret", duidt filmjournalist Lieven Van Gils.

Lees meer »

FBI waarschuwt: “Chinees bedrijf hackt wereldwijd 260.000 routers en creëert gigantisch botnet”

Chinese hackers hebben meer dan 260.000 met internet verbonden apparaten, voornamelijk routers, gehackt om een gigantisch botnet te creëren. Dat melden de autoriteiten van verschillende landen woensdag. Een botnet is een netwerk van geïnfecteerde apparaten, bekend als bots, die door de hackers kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen uit te voeren, zonder dat de eigenaar van de apparaten er weet van

Lees meer »