Mathias (26) stapte onder invloed van ‘designerdrugs’ de E40 op en overleed. Nu vertelt zijn mama zijn verhaal

Mathias Van de Wouwer (26) overleed in 2021 nadat hij ’s nachts te voet over de E40 in Merelbeke zwalpte met zijn hond Baloo. De twintiger nam een designerdrug en was volledig weg van de wereld. Zijn mama Lydia brengt in een boek zijn verhaal om anderen te waarschuwen. “Dergelijke drugs worden met één klik besteld.”

 

Meer krantenkoppen in België

Belgische vorstenpaar aan Arc de Triomphe ontvangen door Franse president Macron

Koning Filip en koningin Mathilde zijn maandag begonnen aan een driedaags staatsbezoek aan Frankrijk. Het vorstenpaar kreeg een officiële ontvangst aan de Arc de Triomphe, in het centrum van Parijs. Na een autorit over de Champs Élysées, die voor de gelegenheid werd afgesloten voor het verkeer, werden ze aan het bekende monument begroet door president Emmanuel Macron en zijn vrouw

Lees meer »

Spanningen achter de schermen en een figuurlijke middelvinger naar de fans: is dit waarom nieuwe Joker-film zo slecht scoort?

De film werd met veel bombarie aangekondigd, maar de cijfers vallen al vanaf de première tegen en teleurgestelde bezoekers verlaten voortijdig de bioscoopzaal. De nieuwe Joker-film, ‘Joker: Folie à Deux’, is allerminst het verwachte succes. Volgens ‘Variety’ is dit waarom: “De DC-fans werden compleet genegeerd, er werden geen testscreenings gedaan én de regisseur wilde naar niemand luisteren.”

Lees meer »

Zo stemde Hooglede: bekijk hier de verkiezingsuitslag

Ook de inwoners van Hooglede trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in de gemeenteraad? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van de lokale én provinciale verkiezingen in Hooglede.
The post Zo stemde Hooglede: bekijk hier de verkiezingsuitslag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het eerste optreden van Labradoodle en Dany Verstraeten als gastspeurder: volg hier ‘The Masked Singer’

Na de ontmaskering van Wim De Vilder treedt ex-collega Dany Verstraeten aan in de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’. Niet als verborgen zangtalent, wel als gastspeurder. Samen met Frances Lefebure, Elisabeth Lucie Baeten en Véronique De Kock onderwerpt hij de optredens van Feniks, Eikeltje, Dame Blanche, Zebra, Space Babe en Scooter en Labradoodle aan een grondige analyse. Dat laatste

Lees meer »

Leven tussen de deadlines: “De partij GKADBI, Ge Kunt Allemaal Den Boom In, haalde in één klap ruim 35 procent”

Jan Devriese leeft tussen deadlines. De Brugse stukjesschrijver maakte 45 jaar geleden zijn allereerste artikel, toevallig (of niet?) voor deze krant. Na een lange omzwerving is de cirkel rond en de pen weer thuis. Elke twee weken zal Jan hier wat woorden in een meer dan aanvaardbare volgorde zetten. Hij wisselt af met Laura Schuyesmans, die leeft met een deadline.<br

Lees meer »

Sportclub The Farm neemt nieuwe start op nieuwe locatie

Na enkele weken van inrichtingswerken neemt sportclub The Farm op zondag 20 oktober een nieuwe start in hun nieuw onderkomen aan de Wandelweg 4 in Heestert. Met de nieuwe start komt ook een nieuwe naam: de club die voorheen als Combat Club Self Defence gekend was, heet voortaan ‘The Farm, where atletes grow’.
The post Sportclub The Farm neemt

Lees meer »

Fans reageren erg emotioneel op overlijden Liam Payne: “Verdriet is te vergelijken met Beatlemania”

Het overlijden van de Britse zanger Liam Payne (31) maakt veel los bij de vele fans van One Direction. Payne zal op muzikaal vlak vooral herinnerd worden als lid van de immens populaire boysband. Solo kon hij minder potten breken. Cato Peeters (showbizzexperte bij MNM) en Babette Moonen (Radio 1-presentatrice en One Direction-fan) analyseren zijn betekenis voor de popmuziek.

Lees meer »