KRC Genk gaat intensiever samenwerken met KRC Genk Ladies ondanks aparte werking

KRC Genk gaat nog meer samenwerken met KRC Genk Ladies. Die voetballen onder hetzelfde stamnummer als de mannenploeg, hebben dezelfde kleuren en hetzelfde logo maar een eigen werking en financiering. Door het afhaken van enkele sponsors, hebben de Ladies het momenteel financieel niet makkelijk. KRC Genk bekijkt momenteel welke steun er nog meer mogelijk is. 

Meer krantenkoppen in België

Tafeltennisser Florian Van Acker mag officieel naar zijn derde opeenvolgende Paralympische Spelen

De selecties in tafeltennis en boogschieten voor de Paralympische Spelen in Parijs werden donderdag door het Belgian Paralympic Committee bekendgemaakt. “Onze toppers Laurens Devos (Malle), Florian Van Acker (Langemark) en Ben Despineux (Eupen) zijn erbij”, laat G-sport Vlaanderen weten.
The post Tafeltennisser Florian Van Acker mag officieel naar zijn derde opeenvolgende Paralympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zomersportkampen in Kortrijk

Twee maanden zomervakantie is een lange tijd om te overbruggen. Gelukkig bieden Kortrijk en deelgemeenten een breed scala aan stimulerende zomerkampen, van sportieve avonturen tot creatieve workshops en educatieve programma’s. Voor sportliefhebbers zijn er tal van mogelijkheden om actief bezig te zijn tijdens de zomermaanden. Hieronder lichten we enkele van onze favorieten uit.
The post Zomersportkampen in Kortrijk appeared

Lees meer »