Wat wilt u weten over liefde en relaties? Relatietherapeut Katrien Koolen beantwoordt uw vragen in onze podcast ‘Duidelijk’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Sabine Van Eynde bouwt kunstgalerie om tot art studio: “Ik richt me voortaan volledig op mijn eigen kunstwerken”

Glaskunstenares Sabine Van Eynde uit Koekelare kiest voor een nieuw concept. Ze doopt haar kunstgalerie om tot Art Studio. Sabine toont er eigen werk en organiseert ook workshops. “Vrienden hadden mij er al meermaals op gewezen dat ik mijn eigen werken nooit in de kijker zet.”
The post Sabine Van Eynde bouwt kunstgalerie om tot art studio: “Ik richt

Lees meer »

Waarom Kamala Harris een Trump-imitator inschakelt, mét buitenmaats kostuum, rode stropdas en hakschoenen

In de laatste rechte lijn naar het debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten, aanstaande dinsdag, stomen de twee zich op een totaal andere manier klaar. Terwijl Republikein Donald Trump naar eigen zeggen niets speciaal hoeft te doen – “Ik heb me al mijn ganse leven voorbereid” – haalt zijn Democratische rivale Kamala Harris alles uit de kast. Tot verbale schijngevechten met

Lees meer »

Trump pleit onschuldig aan herziene aanklacht verkiezingsinmenging

Voormalig Amerikaans president Donald Trump heeft onschuldig gepleit in een strafzaak waarin hij wordt beschuldigd van het beïnvloeden van de vorige presidentsverkiezingen. De aanklagers pasten vorige week de aanklacht aan na een uitspraak van het Hooggerechtshof over de onschendbaarheid van Amerikaanse presidenten, schrijft Reuters.

Lees meer »

Hubert De Meester (96), ooggetuige van de bevrijding: “Bruggelingen juichten de Canadezen toe, maar ik zag ook beestigheden”

De Bruggelingen stonden de Canadezen toe te juichen, maar ik zag ook beestigheden: aan de Eiermarkt werd een collaborateur met een hockey stick afgeranseld. Het bloed gutste over zijn aangezicht. Dat beeld vergeet ik nooit”, zegt Hubert De Meester (96). Een ooggetuigenverslag van de laatste oorlogsdagen en bevrijding van Brugge op 12 september 1944, tachtig jaar geleden.
The post

Lees meer »

China lanceert satellieten voor wereldwijde communicatie

Geespace, een dochterbedrijf van het Chinese autoconcern Geely, heeft vrijdag bekendgemaakt dat het opnieuw tien satellieten gelanceerd heeft. De satellieten zijn onderdeel van een constellatie die beschreven wordt als de Chinese tegenhanger van Starlink van het Amerikaanse bedrijf SpaceX van Elon Musk.

Lees meer »

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt toeristentaks

Nieuw-Zeeland verdrievoudigt de belasting die de meeste toeristen moeten betalen om het land te bezoeken. Dat heeft de regering dinsdag aangekondigd. Vanaf oktober zullen toeristen 100 Nieuw-Zeelandse dollar betalen (ongeveer 56 euro) in plaats van 35.

Lees meer »