Twintiger overleden bij zwaar ongeval, ook verschillende gewonden onder wie twee kinderen

Maandagmiddag is een dodelijk ongeval gebeurd op de Weg naar Opglabbeek in het Limburgse Oudsbergen. Een twintiger kwam er om het leven. Er vielen ook verschillende gewonden, onder wie twee kinderen. De weg is volledig afgesloten tussen Plockroy en het industrieterrein van Opglabbeek.

 

Meer krantenkoppen in België

De ‘affaire-Mbappé’ in vijf vragen: van feesten op citytrip tot “redelijk verdacht” van verkrachting

Kylian Mbappé (25), superster van Real Madrid en de Franse nationale ploeg, is op enkele dagen tijd zwaar in opspraak gekomen. Eerst was er woede toen bleek dat hij tijdens de interlandbreak was gaan feesten, maar de zaak werd veel serieuzer toen hij ook beschuldigd werd van verkrachting. De “affaire-Mbappé”, zoals ze het in Frankrijk noemen, in vijf vragen.

Lees meer »

Schilderij gemaakt door robot gaat voor de eerste keer onder de hamer

Voor de eerste keer zal er een kunstwerk, gemaakt door een ‘humanoïde robot’, worden geveild door een groot veilinghuis. Ai-Da schrijft zo geschiedenis met een portret van Alan Turing, de vader van de moderne computerwetenschap. Experten schatten dat het werk in november in Londen voor minimum 120.000 euro onder de hamer gaat.

Lees meer »

HLN vroeg 160 BV’s wat ze aan hun geschiedenis willen veranderen. Dit zijn hun antwoorden. “Ik kon toch niet bij iemand blijven die ik niet graag zag?”

Wat zou Erik Van Looy graag aan zichzelf veranderen? Waarom was Patrick Lefevere maar 28 toen hij scheidde? Welke traumatische gebeurtenis maakte Ellen Callebout mee toen ze 12 was? En waarom is Roel Vanderstukken er niet genoeg geweest voor de mensen die hij graag ziet? “Ik was te veel bezig met mezelf en dat gaat nooit veranderen.”

Lees meer »

Gratis ontbijt voor Dag van de Jeugdbeweging

Op vrijdag 18 oktober organiseert Wingene met de jeugdraad – naar aanleiding van de Dag van de Jeugdbeweging – een gratis ontbijt voor iedereen, die zijn of haar outfit, sjaaltje, rokje of muts van de jeugdvereniging draagt.
The post Gratis ontbijt voor Dag van de Jeugdbeweging appeared first on KW.be.

Lees meer »

Parket opent onderzoek naar verkiezingsfraude in Ninove

Het parket van Oost-Vlaanderen heeft bekend gemaakt dat het een onderzoek start naar mogelijke verkiezingsfraude in Ninove. De telbureaus zouden de voorlopige resultaten wel mogen vrijgeven. Als er dan effectief sprake blijkt van fraude, kunnen de andere partijen naar de Raad voor Verkiezingsbetwisting stappen om de resultaten te betwisten.

Lees meer »