Terwijl Littler bijna 2 ninedarters gooit en opnieuw toernooi wint, geeft Price organisatie veeg uit de pan: “Erger dan amateurniveau”

Luke ‘The Nuke’ Littler (17) heeft het opnieuw geflikt. De Engelse dartssensatie heeft het eerste Players Championship in Wigan gewonnen. En tussendoor gooide hij even een ninedarter. Bijna ook een tweede. Gerwyn Price daarentegen had het niet naar z’n zin, en gaf er de brui aan. 

Meer krantenkoppen in België

Vzw IMLandelijk verdeelt gratis mobiele alarmsystemen: “Afschrikmiddel voor eventuele belagers”

Marleen Achtergaele (63) uit Bissegem is coördinator van de zelfhulpvereniging IMLandelijk. “We zijn een groep vrijwilligers die slachtoffers van seksueel grensoverschrijdend gedrag ondersteunen. Onze gratis alarmsysteemgadgets kunnen een veiligheidsgevoel creëren bij slachtoffers, lotgenoten, de burger in het algemeen. Kortom: voor wie het nodig acht om zichzelf een geruststelling te geven.”
The post Vzw IMLandelijk verdeelt gratis mobiele alarmsystemen: “Afschrikmiddel

Lees meer »

Ondanks internationaal arrestatiebevel: Mongolië verwelkomt Poetin met militaire erehaag op luchthaven

De Russische president Vladimir Poetin is aangekomen in Mongolië. Het is zijn eerste reis naar een land dat het Statuut van Rome inzake het Internationaal Strafhof heeft ondertekend, sinds die rechtbank in maart 2023 een arrestatiebevel tegen hem uitvaardigde wegens oorlogsmisdaden. Maar in plaats van een arrestatie werd de president verwelkomd in de hoofdstad Ulaanbatar met een militaire erehaag op

Lees meer »

Bristol in Tielt wordt Chaussea

Het doek is gevallen over schoenen- en kledingwinkel Bristol. 72 van de 117 winkels werden overgenomen, waarvan 62 door de Franse schoenenketen Chaussea. Ook de vestiging in Tielt.
The post Bristol in Tielt wordt Chaussea appeared first on KW.be.

Lees meer »

KLJ bracht Luc en Christina samen in Meulebeke

Luc Vanrenterghem en Christina Delmotte vierden hun gouden bruiloft. Het koppel werd samen met hun kinderen, kleinkinderen en familieleden in het kasteel Ter Borcht ontvangen voor de officiële receptie.
The post KLJ bracht Luc en Christina samen in Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor één keer geen Bondgirl: kijkers verbaasd over erg expliciete seksscènes van Daniel Craig met een man in nieuwe film ‘Queer’

Daniel Craig (56), vooral bekend van zijn rol als James Bond, trekt veel aandacht in Venetië met zijn acteerprestaties in de nieuwe film ‘Queer’. In deze dramafilm speelt hij een homoseksuele Amerikaanse expat en vertolkt hij meerdere expliciete liefdesscènes met een man, waarmee hij het publiek duidelijk wist te imponeren. Zijn optreden werd beloond met een langdurig applaus en een

Lees meer »

Tom (40) kan ogen niet geloven wanneer school grienden zijn roeiboot omsingelen en urenlang achtervolgen: “Erg cool, maar ook heel eng”

Tom Waddington (40) begon op 5 juli aan een epische roeitocht van Canada naar het Verenigd Koninkrijk, een reis van meer dan 3.000 kilometer. Op dag twee begon de Brit zich een beetje down te voelen door het slechte weer, maar plots kreeg hij een opkikkertje toen hij vergezeld werd door een school grienden. Tientallen exemplaren omsingelden zijn boot en

Lees meer »