Minder goals, meters en impact: hoe Romelu Lukaku helemaal is stilgevallen bij AS Roma

Hij jogt meer. En de doelpunten komen niet meer vanzelf. De statistieken van Romelu Lukaku (30) bij AS Roma zijn niet meer wat ze geweest zijn, maar temidden de kritiek na een non-prestatie tegen ex-club Inter heeft een Rode Duivel een bondgenoot gevonden. Een analyse van de harde cijfers van Lukaku, van zijn loopwerk in de Serie A tot de afwerking. Zijn trainer schetst de context erbij: “Lukaku heeft een fenomenale ingesteldheid.” 

Meer krantenkoppen in België

Wagen belandt tegen gevel bij ongeval in Westkerke

De brandweer is woensdagochtend uitgerukt nadat een personenwagen tegen de gevel van een appartementsgebouw in Westkerke eindigde. Daardoor sneuvelde een raam.
The post Wagen belandt tegen gevel bij ongeval in Westkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vzw Préparé heeft met ‘Suskewiet’ nieuwe productie klaar: “Het is geen doorsnee komedie geworden”

Na enkele kleinere producties heeft het Tieltse theatergezelschap vzw Préparé een volwaardige nieuwe productie klaar. Met ‘Suskewiet!’ brengen ze het verhaal van het bestuur van een vinkenmaatschappij dat zich voorbereid op hun jubileumfeest.
The post Vzw Préparé heeft met ‘Suskewiet’ nieuwe productie klaar: “Het is geen doorsnee komedie geworden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik verwijt hem wel iets, ja”: handbiker Van de Steene ziet medaille en team relay in rook opgaan na stevige crash

Handbiker Jonas Van de Steene heeft op de Paralympische Spelen in Parijs in de wegrit van de MH4-klasse moeten opgeven. De Oost-Vlaming crashte in de derde ronde stevig in de nadarhekken, nadat hij langs achter werd aangetikt door de Zwitser Fabian Recher. De handbike van Van de Steene raakte zwaar beschadigd en kan niet tijdig hersteld worden voor de team

Lees meer »

Ruiselede maakt elke inwoner digitaal wegwijs met cursussen, digipunten en app-cafés

Ruiselede wil inwoners volop digitaal wegwijs maken via een hele reeks cursussen, digipunten en app-cafés. Coördinator en motor achter al deze initiatieven is Hanne Lambrecht. “We zouden dit niet kunnen zonder de financiële steun van het gemeentebestuur en volwassenenonderwijs CVO Creo”, laat Hanne weten.
The post Ruiselede maakt elke inwoner digitaal wegwijs met cursussen, digipunten en app-cafés appeared first

Lees meer »

“Het is een gewoonte”: ‘Super Lukaku’ scoort alweer bij debuut en zet Napoli zo op weg naar onverhoopte zege tegen Parma

Het is geen zekerheid, maar wel een constante in zijn carrière. Romelu Lukaku (31) heeft een patent op een droomdebuut bij een nieuwe club. Was in het Stadio Diego Maradona in Napels niet anders. Amper 28 minuten had Lukaku nodig om zichzelf bij Napoli te lanceren. In blessuretijd bezorgde ‘Big Rom’ zijn club de drie punten tegen een moedig Parma.

Lees meer »

Tractor verliest lading slib in centrum Woumen

Een vieze bedoening maandagochtend in het dorpje Woumen bij Diksmuide. De bestuurder van een tractor met aalkar had niet gezien dat er net werflichten waren geplaatst voor werken die opgestart werden, gooide de remmen dicht… en verloor een lading slib. De brandweer kwam alles opruimen.
The post Tractor verliest lading slib in centrum Woumen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier generaties op een rij in Marke: van Elisa tot Anne-Sophie

Met de geboorte van Anne-Sophie ontstond een viergeslacht in Marke. Dat bestaat uit Anne-Sophie Veys, mama Julie Vandewinckele (31), grootmoeder Catherine Hervent (61) en overgrootmoeder Elisa Ingels (94). (MC)
The post Vier generaties op een rij in Marke: van Elisa tot Anne-Sophie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bert Bolle na eerste zege: “Deugddoend!”

Uiteenlopende emoties bij Bert Bolle (20) na twee thuiskoersen. De wedstrijd voor elites en beloften op kermismaandag leverde hem een eerste zege op. Enkele dagen later was hij in de profkermiskoers net niet attent genoeg.
The post Bert Bolle na eerste zege: “Deugddoend!” appeared first on KW.be.

Lees meer »