Leerlingen van Drum ‘s Cool treden op met liveband ‘The Ed Sullivan Quartet’

Op zaterdag 17 februari vanaf 16 uur laten de leerlingen van drumschool Drum ‘s Cool, onder begeleiding van ‘The Ed Sullivan Quartet’, hun talent zien in OC De Vonke te Heule. “Dankzij dit evenement krijgen ze de unieke kans om een fantastische ervaring te beleven”, zegt oprichter Bert Meersman.

Bert Meersman zit zelf al sinds zijn zeventiende achter de drums en speelde ondertussen in verschillende muziekgroepen. In zijn beginjaren was hij lid van Captain Compost en zag je hem misschien al spelen met ‘The Ed Sullivan Quartet’ of de ‘Turbo Alive Band’. “Om mijn passie voor drummen te kunnen doorgeven, richtte ik in 2017 Drum ‘s Cool op. Na zeven jaar zijn we uitgegroeid tot een volwaardige drumschool met meerdere lesgevers en bijna 100 leerlingen. Drum ‘s Cool onderscheidt zich van anderen door te zweren bij vier pijlers: persoonlijke begeleiding, aandacht voor passie en plezier, drummen zonder notenleer en het begeleiden van beginners en gevorderden. We kiezen ervoor om onszelf persoonlijke coaches te noemen, eerder dan lesgevers. In Muster in Heule kan je terecht voor drumcoaching van 6 tot 106 jaar. Iedereen is welkom. Kennis van notenleer is bij ons niet vereist omdat we een uniek lespatroon gebruiken gericht op snel resultaat”, licht Bert toe.

Na 25 jaar zelf liveoptredens te verzorgen wil Bert zijn leerlingen de kans bieden hetzelfde te ervaren. “Op zaterdag 17 februari is het dan ook zover. Onder de naam ‘Drum ‘s Cool komt ut zin kot!’ tonen onze leerlingen hun talent in OC De Vonke te Heule onder begeleiding van The Ed Sullivan Quartet. Ik sta die avond mijn vaste stekje af aan de drummers in spe. De meeste drummers hebben nog nooit op een podium gespeeld of meegespeeld met een liveband. Dankzij dit evenement krijgen ze de unieke kans om een fantastische ervaring te beleven.”

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.drumscool.be. Een ticket kost 10 euro.

The post Leerlingen van Drum ‘s Cool treden op met liveband ‘The Ed Sullivan Quartet’ is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Stadskoor Kortrijk in volle opbouw: “Iedereen is welkom, je moet enkel graag willen zingen”

Hoe zou het nog zijn met het Kortrijkse Stadskoor? “Alles goed en wel en in volle verdere opbouw”, zegt drijvende kracht Diederik Glorieux, een Kortrijkse componist. “Om elk op hun eigen manier – met een eigen verhaal, taal of melodie – het geluid van de stad Kortrijk te weerspiegelen.”
The post Stadskoor Kortrijk in volle opbouw: “Iedereen is welkom,

Lees meer »

Pop-upzomerbar van Landelijke Gilde en Ferm zet zomer goed in

Met veel enthousiasme slaan de Landelijke Gilde Wingene en Ferm Wingene binnenkort de handen in elkaar voor een nieuw initiatief: een pop-up-zomerbar. Op 5, 6 en 7 juli is iedereen van harte welkom om met spijs en drank te genieten van dit gezellige initiatief.
The post Pop-upzomerbar van Landelijke Gilde en Ferm zet zomer goed in appeared first on

Lees meer »

Familie moedigt Biden na debatdebacle aan om niet op te geven

De Amerikaanse president Joe Biden heeft na zijn moeizaam verlopen verkiezingsdebat met familie overlegd in Camp David. Hij trok zich met zijn echtgenote, kinderen en kleinkinderen terug in dat buitenverblijf, bericht The New York Times. De familie van Biden moedigt hem volgens bronnen van de krant aan om niet op te geven.

Lees meer »

Spotify verwijdert pro-Russische artiesten – Washington kondigt nieuw militair hulppakket van 2,3 miljard dollar aan voor Oekraïne

De Hongaarse premier Viktor Orbán bezoekt vandaag Kiev, waar hij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky ontmoet. Dat meldt de Britse krant ‘Financial Times’. Het bezoek van Orbán, een uitgesproken criticus van de westerse militaire hulp aan Oekraïne, volgt een dag nadat Hongarije het roulerende voorzitterschap van de Europese Unie heeft overgenomen. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 2 juli terug.

Lees meer »

Primus Top Of Darts brengt zes topdarters samen in een spannend toernooi in Kortrijk Xpo

Op donderdag 7 november verzamelen enkele van de grootste namen uit de dartswereld zich in Hal 5 van Kortrijk Xpo. “We strikten Nathan Aspinall, Jonny Clayton, Joe Cullen, Raymond Van Barneveld, Andy Baetens en Fallon Sherrock. De ticketverkoop is al gestart. Snel zijn is de boodschap, want dit dartsevent is uniek in West-Vlaanderen”, zegt medeorganisator Edouard Deprez (35).
The

Lees meer »

Fanfare bracht gouden koppel Wilfried en Marleen samen

Op 29 juni 1974 stapten Wilfried Demon en Marleen Desmidt in het huwelijksbootje. Het koppel vierde zijn gouden jubileum bij hen thuis in de Dahliadreef in Westkapelle. Schepen Bert De Brabandere bracht namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis de felicitaties over.
The post Fanfare bracht gouden koppel Wilfried en Marleen samen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstdorp Houtave is toe aan negende editie

Op zondag 7 juli vindt van 11 tot 18 uur de negende editie van Kunstdorp Houtave plaats. Keramisten, schilders, metaalartiesten, tekenaars, papierwerkers, grafici… Meer dan veertig kunstenaars stellen hun werken tentoon in de verkeersvrije dorpskern van ‘het Montmartre van de polders’.
The post Kunstdorp Houtave is toe aan negende editie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk

Negen anderstalige jongeren kregen in het nieuwe onderwijsproject BENO de kans hun Nederlands, wiskunde en digitale vaardigheden te verbeteren en van verschillende beroepsopleidingen te proeven. Onlangs sloten de jongeren in Ieper hun traject af met een afscheidsfeest.
The post Ligo stoomt anderstalige jongeren klaar richting werk appeared first on KW.be.

Lees meer »