IVAC Izegem stelt nieuw logo voor

Ivac opende het nieuwe werkjaar met een ontbijtloop, gevolgd door de marathonhulde. Er werden 18 leden gehuldigd. In totaal werden er 32 marathons en 3 ultralopen afgelegd door Ivacers in 2023.

Dominique Pattyn zorgde alleen al voor 24 prestaties. In september heeft hij de kaap van 200 marathons gehaald. Bij de dames was Kristien Allary de productiefste. Ze liep naast 4 halve marathons haar eerste twee marathons (Leiden en Athene). Als debutant op de marathon kreeg ze de felbegeerde Ivac-trofee.

Ivac start 2024 met goede voornemens en staat open voor vernieuwingen. De eerste vernieuwing is het clublogo. “Na 47 jaar was het tijd om het logo wat eigentijdser te maken”, vertelt Koen Vandommele. “In het logo leggen we ook de nadruk op recreatief bewegen onder vrienden. Onze corebusiness blijft joggen, maar we organiseren ook jaarlijks twee wandelingen en onze leden hebben de mogelijkheid om zich te verzekeren voor wielertoerisme.”

Uitbreiding aanbod

Het loopevent in Kachtem zal een nieuwe naam krijgen en zal plaatsvinden op vrijdagavond 28 juni tijdens Kachtem Ommegang. Ivac zal tijdens het kermisweekend instaan voor de sportieve invulling in samenwerking met de Bende van de Rosten. Ook het aanbod wordt uitgebreid. “Naast de jogging en prestatieloop zal de jeugd aan zijn trekken komen tijdens een loopfietswedstrijdje (kleuters) en een kinderloop (tot 12 jaar). Op vrijdag 26 juli zal Ivac opnieuw meewerken aan de Bosmolensloop. “Aan het stadsbestuur lieten we weten dat we opnieuw bereid zijn om mee te werken als er plannen zijn voor de Pekkerscorrida met de kerstmarkt. Daarmee is Ivac betrokken bij alle Izegemse stratenlopen.”

“De kaap van 100 leden werd intussen opnieuw gehaald en er is bij Ivac nog plaats voor nieuw bloed. Het lidgeld wordt bewust laagdrempelig gehouden: 25 euro en 50 procent korting voor vrijetijdspashouders. Veel joggers hebben nog de weg niet gevonden naar een club. Onze deur staat open voor iedereen.” (RV)

Info:https://sites.google.com/view/ivac-izegem/.

The post IVAC Izegem stelt nieuw logo voor is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Grenswegen gesloten tijdens EK-match Frankrijk-België: “Om risico’s op ordeverstoring en vandalisme zoveel mogelijk te beperken”

Tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en België maandag — in de achtste finale op het EK voetbal in Duitsland — zullen verschillende wegen over de grens tussen Frankrijk en België afgesloten worden. Dat kondigen tien gemeentebesturen van plaatsen langs de Frans-Belgische grens aan, waaronder twee Belgische: Komen-Waasten en Wervik. Zo willen de gemeentebesturen mogelijke onregelmatigheden verhinderen.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Nieuwe balans: al 37.834 doden in Gazastrook – VN-Veiligheidsraad eist dat Houthi’s aanvallen op schepen stoppen

De VN-Veiligheidsraad heeft een resolutie goedgekeurd waarin wordt geëist dat de Houthi-rebellen in Jemen alle aanvallen op schepen stopzetten. Ook dringt de raad erop aan dat de verstoring van de maritieme veiligheid in de essentiële waterweg langs Jemen dringend wordt aangepakt. Lees hier de ontwikkelingen van zaterdag 29 juni terug.

Lees meer »

30 jaar na zijn overlijden is Willy Lustenhouwer weer helemaal in: na plein en hommageshows nu ook erkenningstegel

Met onder meer een eigen plein, hommageshows door ‘De Mugge van Brugge’ en een erkenningstegel bij de Stadsschouwburg is conferencier Willy Lustenhouwer dertig jaar na zijn overlijden meer dan ooit aanwezig in Brugge. Zijn dochter Marina schuwt liever het voorplan maar is toch heel vereerd. “Ik heb een heel speciale jeugd gehad, waarbij ik opgroeide achter de schermen van het

Lees meer »

Er kon nog nét een handje voor Martínez af: gefrustreerde Ronaldo foetert op alles en iedereen en trapt flesje weg na wissel

Neen, het was gisterenavond niet de avond van Portugal en meer bepaald Cristiano Ronaldo (39). De superster was tegen Georgië een vat vol frustratie, niet in het minst nadat hij vlak voorbij het uur al gewisseld werd door Roberto Martínez. Een flesje moest eraan geloven. Het moet wel gezegd: CR7 liet zich op een andere manier ook van z’n beste

Lees meer »

Diamant voor Ginette en Marcel uit Zwevegem

Het echtpaar Marcel Vincke en Ginette Vermaut konden onlangs hun diamanten huwelijksjubileum vieren. Ze waren op 18 juni 60 jaar gehuwd.
The post Diamant voor Ginette en Marcel uit Zwevegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meer Fransen trekken naar de stembus: opkomst fors hoger dan normaal

De opkomst voor de eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk lag zondagmiddag rond 25,9 procent. Dat is een pak hoger dan de 18,4 procent op hetzelfde tijdstip in 2022, volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken. In 1997, toen de laatste vervroegde parlementsverkiezingen werden gehouden, lag de participatie op 22,74 procent op het middaguur.

Lees meer »

Tieners naar rechtbank die jongen urenlang mishandelden en vernederden tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. D. riskeert zes jaar cel.

Lees meer »

Marktkramer die fruit van 600 euro verkoopt, reageert: “Prijzen staan mooi aangegeven. Meer kunnen we niet doen”

De marktkramer die door de bezoekers van de Kalseibraderij in De Klinge verweten wordt veel te duur fruit en koekjes te hebben verkocht, ontkent de aantijgingen. “We hebben topproducten, en die zijn niet goedkoop. Maar niemand was verplicht om bij ons te kopen”, klinkt het. Enkele klanten kregen naar eigen zeggen een rekening van meer dan 600 euro gepresenteerd voor

Lees meer »